detroytred написав:Можливість же змінення умов в суспільстві в руках можновладців.
чиновники выполняют сервисные функции, как кухарка или сантехник. А вы их наделяете сверх полномочиями вершить чужие судьбы.
У Сталина/Гитлера получалось, но и времена были другие. Люди не осознавали что ценность человеческой жизни выше нацистской/коммунистической идеологии и приносили себя в жертву ни за грошь.
Теперешние лучше образованы и уже спрашивают, умирать за что или ради чего? Что может предложить чиновник в качестве мотивации, париотическую бурду? это школьникам норм, а после вуза иллюзия что ты нужен родной стране окончательно рушится.
И сейчас такая иллюзия мало у кого есть. Ситуацию мог бы изменить новый лидер, предложив людям реальные ценности, а не те которые им подсунули после майдана.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 24 січ, 2024 15:37, всього редагувалось 1 раз.
інтриги в республіканському таборі в праймеріз не існує, Nikki Haley програла вчора в штаті Нью-Гэмпшир
Спасибо, Нью-Гэмпшир! Политический класс хотел, чтобы мы поверили, что эта гонка закончилась еще до начала. Ты доказал, что они ошибаются, и я так благодарна. Пора оставить негатив и хаос позади. Наша борьба не окончена, потому что нам надо спасать страну.
США виділять Україні майже 12 млрд доларів, - Reuters
США мають намір виділити Україні допомогу в розмірі майже $12 млрд, яку спрямують на підтримку економіки країни. Ці кошти будуть спрямовані на покриття видатків українського уряду та підтримку економіки країни в умовах війни. Джерело:
Denik написав:США виділять Україні майже 12 млрд доларів, - Reuters
США мають намір виділити Україні допомогу в розмірі майже $12 млрд, яку спрямують на підтримку економіки країни. Ці кошти будуть спрямовані на покриття видатків українського уряду та підтримку економіки країни в умовах війни. Джерело:
not bad
але це фінансова підтримка, а нам потрібна негайно військова Байден не спромігся врозуміти республіканців ... гаємо час(втрачаємо людей)
vitaliiangel написав:У Сталина/Гитлера получалось, но и времена были другие. Люди не осознавали что ценность человеческой жизни выше нацистской/коммунистической идеологии и приносили себя в жертву ни за грошь.
Теперешние лучше образованы и уже спрашивают, умирать за что или ради чего? Что может предложить чиновник в качестве мотивации, париотическую бурду? это школьникам норм, а после вуза иллюзия что ты нужен родной стране окончательно рушится.
И сейчас такая иллюзия мало у кого есть. Ситуацию мог бы изменить новый лидер, предложив людям реальные ценности, а не те которые им подсунули после майдана.
ІМХО, мотивація була лише одна, коли була ймовірність що орки будуть ходити по твоєму місту та грабували та гвалтувати. Іх треба вбити, то я з дитиною ходив з рушницею та шукав автомат по Києву. До речі, влада з 24,02,22 не поспішала давати зброю та готувати людей до опору. В Білогородці хлопці казали самі зламали наче склади сбу зі зброєю і готувались до опору. Потім, коли відбились, повернулось СБУ та шукала хто це зробив... Досі не можу уявити як віддали Херсон з населенням, та південь....
Slon_Nosov написав:ІМХО, мотивація була лише одна, коли була ймовірність що орки будуть ходити по твоєму місту та грабували та гвалтувати. Іх треба вбити, то я з дитиною ходив з рушницею та шукав автомат по Києву.
что мешает сейчас вооружить мужиков и обязать каждого пройти курсы 1-3 мес по обращению с автоматом и 1й помощи? Для окупантов это будет мощный стимул. Одно дело понимать что с тобой воюет армия из 200-300 тыс другое что в тылу тебя ждет 3+ млн вооруженных мужиков. Мешает НЕДОВЕРИЕ власти к своему же народу. Как это раздать всем автоматы, а вдруг они ценного чиновника казнокрада замочат? Но паковать вооруженного ухилянта в бусики не выйдет. Власти выгодно, чтобы народ был безвольным бы***.
Якщо потрібно призвати 1,5 млн осіб(1 млн призваних і 0,5 млн ще треба) То ВСІХ військовозобовязаних треба розбити на 1,5 млн груп - з якої призивати по 1 або призивати по 2..щоб 1 мобілізували або 150 000 груп - з якої призивати по 10__________ по 20 - щоб 10 або 15 000 груп - з якої призивати по 100 і так далі або 1500 груп - з якої призивати по 1000
Ясно що створити максимально справедливо однакові групи - не реально. Тому в дію вступають мікроправила...При чому всього одне мікроправило Де людина ефективніша...створюється загальний ОДИН список Де останнє місце на призив отримує максимально ефективна для економіки Чим менш ефективна - тим ближча в черзі до ТЦК.. А далі ТЦК розглядаючи чергу , потихкньку відбраковує тих хто для служби не підходять з точки зору нормативів війни.
Таким чином і економіку підтримаємо і армію наповнимо.
vitaliiangel написав:У Сталина/Гитлера получалось, но и времена были другие. Люди не осознавали что ценность человеческой жизни выше нацистской/коммунистической идеологии и приносили себя в жертву ни за грошь.
ІМХО, мотивація була лише одна, коли була ймовірність що орки будуть ходити по твоєму місту та грабували та гвалтувати. Іх треба вбити, то я з дитиною ходив з рушницею та шукав автомат по Києву. До речі, влада з 24,02,22 не поспішала давати зброю та готувати людей до опору. В Білогородці хлопці казали самі зламали наче склади сбу зі зброєю і готувались до опору. Потім, коли відбились, повернулось СБУ та шукала хто це зробив... Досі не можу уявити як віддали Херсон з населенням, та південь....
Херсон не були чим захистити...Миколаїв- орки були за 7-10км від міста подивіться на карту
важкі бої десь два тижня точились за Вознесеньск (80км на північ від Миколаєва)
Русня публикует список, якобы, наших пленных, которые по их словам находились на борту самолета Ил-76.
Также СМИ пишут, что самолёт летел в другом направлении, то есть в центральную часть РФ, а не к границе. А до своего последнего рейса Ил-76 возил вооружение по Ближнему Востоку, как и писалось ранее, он прилетел в Белгородскую область из Египта.
Первые фото с места падения Ил-76 в Белгородской области.
На себя обращает внимание то, что по полю нет признаков разбросанных тел.
а поточний момент встановлено, що Іл-76 прямував за курсом "Бєлгород - Осколець", тобто віддалявся від кордону України, а не наближався до нього. Російський ІЛ-76 був збитий на зльоті.
Міністерство війни Росії заявило, що на Іл-76 було 65 полонених, 6 членів екіпажу та 3 (ТРІ) супроводжуючих. Це повний пи*д*еж. Коли мене везли літаком із Брянська до Білгорода, то на 50 полонених було десь 20 з їхньої військової поліції. Три охоронці, ага.» – написав Максим Колесніков.
полонені мали бути на іншому борту (який мав вилітати через час), дізнаємось згодом
Я по відео визначив , що він 100% летів ВІД Белгорода. І це 50-60 км від аеропорту. Тобто про захід на посадку там не йдеться.
Хрестик - де стоїть знімаючи відео Церква на відео є Перехрестя на відео є Місце падіння я позначив