Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 65146515651665176518 ... 14746>
Повідомлення Додано: Суб 27 січ, 2024 14:00

detroytred написав:Офігєть...

*Присяду* для звичайного обивателя це *буду приседать* - тобто фізична вправа, а не пов'язане з незакритими судовими справами.

Ок, вернёмся к первоначальному вопросу. И элементарной формулировке. На сегодня, у вас, вашего и просто не вашего адвоката есть не закрытые дела?
Сколько вообще судов было в вашей жизни: раз, два? Как приседаний и упражнений у обывателя )))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 27 січ, 2024 14:05

Banderlog написав:
  Bobua написав:
  sens написав:

uote="5678215:холява"]Пане" pesikot"
В нього є протоколи (МО)згідно яких він у документальний спосіб довів що хлопець не має відсрочки від служби .
Закони затвержені Мін Оборони .
Він просто констатує .[/quote

з чого зроблено припущення :?:
Чи всі цивільні від 18 до 60 років чоловічої статі та жінки з медичною освітою ухилянти незалежно від наявних документів , належних доказів :?:

Так і є...
Всі хто за 23міс не доповз до ТЦК зі всіма своїми документами і доказами.

А чому не доповзли? А бо знають, що слабенькі ті документи і докази. Взагалі ніякі.

Звісно ж для хитродупеньких (які давно і масово пишуть ніби під копірку “депутатів на фронт! міністрів!! президента!!!”) байдуже чому саме “відкос” від строкової, важко здобутий, виплеканий, ще десятиліття тому..., а не працює під час війни...

Ви Бобуа взагагалі не воїн зсу, ви кремлівський провокатор! Ви пята колона!
Но вам не вдасться розкачати ситуацію. Вам не вдасться опорочити чесних форумчан.
Ви де працювали раніше ,що кожне літо по горам лазили? Хто вам платить? Північна корея? Може Лукашенко? Ви чого добиваєтесь ? Дезорганізації влади? Бардаку ?Махновщини в армії?
Хочете посіяти сумніви в ряди волонтерів донатящих на безпілотники?
Ви спите і бачите щоб почалась нова революція. Щоб було бурління народних мас.
Но вам не вдасться! Суспільство єдине!
Тільки кордони 91 року , контрнаступ. Ніяких перемовин і ніякого скігління. Радуйтесь що вас кормлять вдівають і гроші непогані з податків отримуєте.
Чи мож ваші спонсори вам більше платять? Думаєте ніхто нічого не помічає? Всі забули що ви писали до 24 лютого 22року?

Рот фронт! Но пасаран!! Банзай, банзай!!!

І лише одне питання... Будете моїм особистим переслідувачемі?
Таке враження ніби у кожного на форумі є переслідувач... А у декого -- навіть два! А у мене... :| Навіть нікому копатись у дописах до 24.2.22...
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 27 січ, 2024 14:08

Water написав:У Верховній Раді обговорюють ініціативу, що розширює можливості бронювання військовозобов'язаних працівників. Крім 1,5% військового збору і всіх податків, влада хоче додати бізнесу фіксовану і щомісячну ставку за бронь. Схожі правила розробляють і для фізосіб-підприємців, заявив Фокусу голова комітету Ради з питань економічного розвитку Дмитро Наталуха.

Ідея полягає в тому, щоб зробити ставку за бронь від 6 до 50 тисяч гривень, за аналогією з працівниками великих компаній. Можливо, цей варіант не пройде і для ФОПів застосують інший підхід.

Наталуха попередив, що у воєнний час доводиться ухвалювати непопулярні рішення. Усім категоріям суспільства догодити неможливо.

"Деякі мої колеги кажуть, що якщо ставку зробити меншою за 40 000 гривень за бронь, то не потрібно було й починати."
https://focus.ua/uk/eksklyuzivy/622990- ... -zaplatiti

За словами фахівця, в Україні є люди, які готові платити ТЦК до 10 тисяч доларів за відстрочку від мобілізації. Інші платять чималі гроші провідникам-шахраям, які обіцяють провести чоловіків манівцями через український кордон. Нерідко всі вони потрапляють до рук прикордонників.

"Час зрозуміти, що не всі громадяни наважаться воювати. Буде правильно, якщо людину забронюють і гроші підуть до бюджету, а не ділкам", — пояснює він свою позицію.
https://focus.ua/uk/eksklyuzivy/622990- ... -zaplatiti

Нарешті почало доходити, що гроші з тих, хто може заплатити за бронь, краще направляти у бюджет оборони, а не у кишені воєнкомів та лікарів !

Впевнений, що буде 1 млн. бажаючих платити 20-40 тис. щомісячно за можливість вільно пересуватися містом та дорогами України без ймовірності нарватися на скажений бус.
maxprofit

Подякував: 1334 раз.
Подякували: 151 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 27 січ, 2024 14:12

stm написав:
  detroytred написав:Офігєть...

*Присяду* для звичайного обивателя це *буду приседать* - тобто фізична вправа, а не пов'язане з незакритими судовими справами.

Ок, вернёмся к первоначальному вопросу. И элементарной формулировке. На сегодня, у вас, вашего и просто не вашего адвоката есть не закрытые дела?
Сколько вообще судов было в вашей жизни: раз, два? Как приседаний и упражнений у обывателя )))

Поверніться та прочитайте:
*Закінчуйте з особистими питаннями.
Бо відповідей вже не буде.*

У вас і Ко нормально з логікою?
Я Вас вже тричі запитав: в чому конкретно було моє потрапляння у вашу пастку? І в чому конкретно у вас претезії, зформулюйте.
Від вас ігнор відповіді мені, зате знов своя генерація запитань або претензій.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 27 січ, 2024 14:38

detroytred написав:Поверніться та прочитайте:
*Закінчуйте з особистими питаннями.
Бо відповідей вже не буде.*

У вас і Ко нормально з логікою?
Я Вас вже тричі запитав: в чому конкретно було моє потрапляння у вашу пастку? І в чому конкретно у вас претезії, зформулюйте.
Від вас ігнор відповіді мені, зате знов своя генерація запитань або претензій.

1) Мы ж об ощущениях, к чему нервы? Особенно о незакрытых судах? Василий, понимаете, почему не мобилизируют некоторых военных? (ребус однако)
2) Я даже не ожидала, что так можно завалить элементарные вопросы. По ощущениям суды долгие, по разговору оказывается адвакотов, которые были не вашими больше 1. Если есть хоть 1 опыт суда, не говорят об ощущениях, а говорят: "из моей печальной практики".
Не переживайте сильно. Так как раз и бывает, валят как раз обычные вопросы.
3)Холяву теперь тоже интересуют города оркостана, хотя он не знает абсолютно логичное объяснение, почему некоторым невероятно сложно, а порой невозможно, сказать хоть что-то об отсутствии морковки и яиц в Самаре ))) хотя он как раз жил при союзе и должен понимать почему ))) как раз я не верила: что серьезно?!!! В 21 веке?!!! Рилли?!!! (это очередной ребус с моей стороны)
4) но холявой, в отличии от вас, я горжусь, и, думаю, что у нас дохера фондов при поддержке западников, которые сейчас проводят тренинги так.меда. А тут, практикующий в недалёком прошлом врач! Да я б с руками и ногами его отхапала. Опыт стаб.пункта в котором получали подсрачники - это ух!!! Но они не находят друг друга, пока. Хотя закон больших чисел говорит что 1 холява может воспитать не одного 30+ 40+ условным подсрачникам...
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 27 січ, 2024 14:40

ТЦК, мцк, пцк. У нас начинается полит. кризис в стране. 17 депутатов хотят сложить свои полномочия. Значит они что то знают, что может не понравится людям. Как бы там не начались переговоры и мы из стадии войны не превратились в револ. процесс с оружием внутри страны.
Игорь Алексеевич

Заблокований
Подякував: 113 раз.
Подякували: 866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 27 січ, 2024 14:42

Игорь Алексеевич написав:Как бы там не начались переговоры и мы из стадии войны не превратились в револ. процесс с оружием внутри страны.
как раз к революции ведут не переговоры, а их отсутствие. Когда одна часть общества пытается что-то навязать другой.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 27 січ, 2024 14:44

vitaliiangel написав:
  Игорь Алексеевич написав:Как бы там не начались переговоры и мы из стадии войны не превратились в револ. процесс с оружием внутри страны.
как раз к революции ведут не переговоры, а их отсутствие. Когда одна часть общества пытается что-то навязать другому.
В нашей ситуации в стране это переговоры - революция, отсутствие их - революция :roll:
Игорь Алексеевич

Заблокований
Подякував: 113 раз.
Подякували: 866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 27 січ, 2024 14:45

Игорь Алексеевич написав:
  vitaliiangel написав:
как раз к революции ведут не переговоры, а их отсутствие. Когда одна часть общества пытается что-то навязать другому.
В нашей ситуации в стране это переговоры - революция, отсутствие их - революция :roll:

попытка воевать вечно =100500% революция. Коля 2й в курсе.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 27 січ, 2024 16:30, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 27 січ, 2024 14:45

vitaliiangel написав:
  Успіх написав:Думаю дарма, що він пожлобився 8К
Хоча, рік тому, можна було за 2-3куя таке питання вирішити
мы опускаемся на уровень сомали.

Ринкові відносини на рівні -: плати державі менше і постійно доки не обявлять перемир'я,або плати на влк і вали до Польщі як не придатний,або які ще платні варіанти?
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
  #<1 ... 65146515651665176518 ... 14746>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей