|
ПУМБ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Нед 28 січ, 2024 06:11
Julio написав: Ferlakur написав: klug написав:Що це за історія про кейс, коли БУМБа знає дані власника картки іншого банку? Як відбувається цей злив та чим регламентований?
Ну от я кидаю на моно по номеру карти, і пумба якимсь чином бачить ПІБ отримувача.
При здійсненні P2P-переказу Visa Direct передає ім'я власника карти, а Mastercard MoneySend не передає. Якщо переказ VISA-VISA, то обидва банки знають імена відправника і отримувача, у випадку Mastercard-Mastercard не знають, у змішаних переказах можливі варіанти, залежно від задіяної системи переказів.
Ця *упа знає дані власника після введення № картки, але до безпосереднього виконання операції, тому це не воно.
-
klug
-
-
- Подякував: 373 раз.
- Подякували: 1244 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Нед 28 січ, 2024 10:50
Julio написав: Ferlakur написав: klug написав:Що це за історія про кейс, коли БУМБа знає дані власника картки іншого банку? Як відбувається цей злив та чим регламентований?
Ну от я кидаю на моно по номеру карти, і пумба якимсь чином бачить ПІБ отримувача.
При здійсненні P2P-переказу Visa Direct передає ім'я власника карти, а Mastercard MoneySend не передає. Якщо переказ VISA-VISA, то обидва банки знають імена відправника і отримувача, у випадку Mastercard-Mastercard не знають, у змішаних переказах можливі варіанти, залежно від задіяної системи переказів.
З ПУМБ Мастеркард на моно Мастеркард - ПУМБ бачить ПІБ.
-
Ferlakur
-
-
- Подякував: 321 раз.
- Подякували: 321 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 28 січ, 2024 11:00
Ferlakur передає чи ні. в цьому різниця?
-
PipsHunter
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 28 січ, 2024 12:33
klug написав:Ця *упа знає дані власника після введення № картки, але до безпосереднього виконання операції, тому це не воно.
Я з таким ще не стикався. У мене тільки були випадки, коли прізвище та ім'я відправника чи одержувача з іншого банку вказується у історії операцій Пумби і Сенса, і виключно з картами Віза. І мене це не обурювало, а навпаки, обнадіювало, що буде менше приводів для збудження фінмону, оскільки у більшості випадків це були перекази між моїми картами з різних банків або з моєї карти на карту дружини.
-
Julio
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 38 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 28 січ, 2024 12:35
PUMB В приложении не работает оплата услуг интернет-провайдера Мисто-ТВ. Просит ввести номер договора, после ввода номера - говорит, что договор не найден. То есть поломалась подвязка к базе договоров. Раньше оплаты по этому номеру проходили без проблем.
Аналогичная ситуация и в ПейХабе: при проверке номера договора возвращает: status: "check failed" data: "NO_INVOICE_AVAILABLE" "Нет неоплаченных счетов"
-
mustbe
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 1567 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
3
Додано: Нед 28 січ, 2024 13:57
mustbe написав:PUMB В приложении не работает оплата услуг интернет-провайдера Мисто-ТВ. Просит ввести номер договора, после ввода номера - говорит, что договор не найден. То есть поломалась подвязка к базе договоров. Раньше оплаты по этому номеру проходили без проблем. Аналогичная ситуация и в ПейХабе: при проверке номера договора возвращает: status: "check failed" data: "NO_INVOICE_AVAILABLE" "Нет неоплаченных счетов"
Вітаємо! Дякуємо, що сповістили! Ми неодмінно виправимо технічну помилку та відновимо можливість оплати. Написали Вам у приватні повідомлення для уточнення даних.
-
PUMB
-
- Представник банку
-
- Подякував: 797 раз.
- Подякували: 218 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 28 січ, 2024 17:17
Скажіть, чи можна зараз достроково розірвати депозитний договір в ПУМБ?
-
VladimirK
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 29 січ, 2024 14:43
Howl написав:Разовое предложение. Типа пробник
чому разова? Там у примітці зазначено, що наступна розстрочка за цими умовами після погашення поточної
-
otshelnick1
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 20 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 29 січ, 2024 14:51
кредитку гасить сегодня до конца дня или завтра?
-
emeta
-
-
- Подякував: 169 раз.
- Подякували: 239 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 29 січ, 2024 15:26