Hennady Де я проходив службу , такого не було . Всі проходили навчання ! Всі знали як працює турнікет , кровозупиняюче , знеболююче і т д . Всі знали зброю і що з нею робити . Звісно медикі не такі вправні зі зброєй але коли доводилось , то знають куди треба стріляти .
холява написав:Так я про що _ ви всі двуликі і трактуєте тільки так як вам потрібно . Ось вся ваша відповідність до загального трактування .
Відкрию таємницю --- святих тут нема. Та одноликих.
Але в одних є хоча б трактування законів. Трактування законів, як підстава. А в деяких --- голі. власні. хатєлки. По буквах: навіть не якесь своє трактування законів, а голі власні хатєлки.
Різницю спробуйте побачити. І. Нічого паганого у власних хатєлках немає, хотіть до схочу, але не направляйте їх до інших. Бо взаємовідносини між громадянами в суспільстві визначаються саме законами. А не хатєлками.
Вважаєте, що заслужили більшого? Да. Так і є. Беріть за це загальні гроші тощо, владу беріть, ще щось. Але коли ви починаєте намагатись прямо керувати життями-рішеннями інших --- це банальне рабовласництво. На роль Богів, гадаю, не претендуєте? Так що залишається - рабовласництво (коммідиктат теж з цієї ж серії).
Але саме для цього в фундамент вбиті оті демократичні принципи, хоча б зачатки свобод.
Да. Хочеться більшого? Так спробуйте взяти, добитися у непересічних)) Вони вас обмежують, а не пересічні. В тому числі і у праві впроваджувати ваші хатєлки вже у вигляді законів.
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 29 січ, 2024 11:26, всього редагувалось 1 раз.
Hennady написав:Що може у військовій справі осягнути людина, яка ніколи в житті не бачила зброї, за один місяць?
якщо ця людина навчилась юзати смартфон(айфон), то за місяць справжньої підготовки (коли 2 часа на день лекції і 6-7 годин практики) можна вивчити солдата навіть на сержанта-командира взводу. я багато раз був на курсах і різних тренаженарах за 20 років, і бачів, що молоді (25-35років) оціфери улавлюють все за 1-2 дні і потім ще 3 дні отримують задоволення від симуляторів (маневрування, швартовок), а капітанам за 50 важко (бачив, що реакція вже не та)
в радянському військову училищі де з 4х років реально по спеціальності все можна були вмістити в один рік (навіть 10 місяців), бо решта -це УКС(наряди, хоз.взводи і математика/фізика etc для отримання диплом внз)
Пишите ви все правильно . Кажите і доводите про величезні помилки держави . Представників влади , працівників ТЦК , і таке інше . Ніколи і ні разу ви не дали оцінку діям тім хто купував собі довідки про неспроможність , втікачам яких тонами затримують і вертають з кордону , всім хто уникає служби .
Знаете у нас така сама форумчанка "копейка "--закони для всіх ,все порушують констітуцію , прокиньтесь барани(одні лозунги космічних масштабів ) .....а у самої на аві стоїть копійка царя павла (їх саме було 9 різновидов, вибрала не саму гарну ). ЛАД , почитайте його уважно , він все дорівнює до радяньского союзу, і все що пов,язано з Україною набуває нещадної критикі . Бо він умніший за всіх . Таких багато . Так я про що _ ви всі двуликі і трактуєте тільки так як вам потрібно . Ось вся ваша відповідність до загального трактування .
І я час від часу з великим задоволенням підтролюю вас , тому трооооошечкі знайомий з поведінкою людини і відповідно знаю чого ви жахаєтесь . Гарнесенького тижня , нещадні поборники законів України і так переживаючих за побратимів .
Я вам готовий привести приклад,коли закон є але виконати його неможливо, якщо дійсно вам це буде цікаво - читаю на вихідних що тут пишуть ,мені здається що тема тут не політики і грошей ,а сміттєпровід та консерви.
холява написав:Доброго ранку. А що викликало здивування ?
Доброго. Скоріше роздратування/злість З коментарів: "На наших полігонах ніхто нікого майже не вчить, а просто тримають місяць, щоб вписати в документи військову спеціальність. Там не має ні матеріальної бази ні інструкторів. А час який дається на навчання просто смішний. Що може у військовій справі осягнути людина, яка ніколи в житті не бачила зброї, за один місяць? Тому з такою підготовкою на папері можна за рік підготувати і мільйон, але користі від цього буде нуль."
Також, з матеріалів розслідування вбачається, що у квітні 1993 року заступник Міністра оборони генерал Іван Біжан без відома Фінансового управління Міноборони, підписав Угоду із директором фонду «Новое поколение» В’ячеславом Шмелевим, якому надав необмежені повноваження в області торгівлі зброєю, військовою і спеціальною технікою та майном. Також, цей фонд уповноважили представляти інтереси Міноборони під час міжнародних переговорів з питань реалізації інвестиційних проектів та інше. Як зазначається у звіті тимчасової слідчої комісії від 24.03.1998 року, фінансовим директором цього фонду був керівник Інституту трансформації суспільства Соскін О.І., який був пов'язаний із відомим контрабандистом озброєння Дмитром Стрешинським (в засобах масової інформації повідомляється, що був засуджений Туринським судом за незаконні поставки зброї з України до Хорватії під час Балканського конфлікту), який за допомогою заступника Міністра оборони генерала Івана Олійника, зумів перепродати по підробленим документам більше тисячі тонн українського озброєння та техніки. Також, тимчасова слідча комісія встановила, що генерал Іван Олійник, який обіймав посаду заступника Міністра оборони, одночасно працював у фонді «Новое поколение» і отримував заробітну плату. https://www.ukrmilitary.com/2019/06/roz ... 1.html?m=1
холява написав:Доброго ранку. А що викликало здивування ?
Доброго. Скоріше роздратування/злість З коментарів: "На наших полігонах ніхто нікого майже не вчить, а просто тримають місяць, щоб вписати в документи військову спеціальність. Там не має ні матеріальної бази ні інструкторів. А час який дається на навчання просто смішний. Що може у військовій справі осягнути людина, яка ніколи в житті не бачила зброї, за один місяць? Тому з такою підготовкою на папері можна за рік підготувати і мільйон, але користі від цього буде нуль."
Ви пам'ятаєте як вчили в автошколах і зараз?
Так , пам,ятаю . Я теж навчався у ДОСААФ . (1982 р) Була можливість пропетлять , але всі навчались ,бо були відповідальні . Зараз готові скаженні гроші сплачувати , аби тільки получити права . Навіть я ,коли побачу когось на авто "ПАЦАНІВ" , своїм "танком" в сторону шарахаюсь . Вибачьте так саме і коли жінку побачу за кермом .
Чоловіки, які перебувають за кордоном, будуть зобов'язані проходити ті самі процедури ідентифікації, що й в Україні.
"Наступне – банк. Банк запросить теж нову ідентифікацію, але в цій ідентифікації має бути ця посвідка, безпосередньо цей військовий облік. Це означає, що можуть відключитися навіть банківські картки", – пояснив Івченко.
Востаннє редагувалось prodigy в Пон 29 січ, 2024 12:42, всього редагувалось 1 раз.
"Але у нас 880 тисяч. У нас мільйонна армія. При цьому, у нас зараз 30 мільйонів людей працюють, а навіть може трохи більше. Сказати точну цифру не можу, бо ми не знаємо на сьогодні, скільки виїхало людей з самого початку – 6,5-7,5 млн громадян? Тому, ми говоримо про всіх людей, які в Україні. І вони усі захищають Європу і світ на своїх робочих місцях", – додав Зеленський.
Він підкреслив, що є громадяни, які виїхали з України і не повернулись на своє місце працевлаштування. Однак вони мають сплачувати податки в український бюджет, тому що ці кошти допомагають фінансувати армію.
"Це їх право. Але якщо вони громадяни України, то вони повинні сплачувати податки і бажано в Україні. Тому що, ці гроші, ми потім віддаємо нашим військовим, нашим солдатам, які нас захищають. Захищають не тільки Україну", – підкреслив Зеленський.
Також президент сказав, що під час розмов з канцлером Німеччини Олафом Шольцом не вимагає, аби українських чоловіків мобілізаційного віку повернули з Німеччини в Україну.
"Я точно не кричу Олафу Шольцу: швидко поверни їх. Тому що ми живемо з вами в демократичному світі. Якщо є людина, яка поза законом знаходиться в іншій державі, то не треба говорити: поверни їх або швидко приїдь. Треба щоб працював закон. І вже відповідно до цього законодавства відповідні органи повинні виконувати свою роботу", – сказав Зеленський.
На його переконання, діяти стосовно порушників треба на основі закону, якщо мова йде про захист цінностей.