Страница форума с символичным номером "6666" с потерявшими суть дебрями и всякой логикой происходящего: полемика развёрнута вовсе не вокруг войны, а снятием главкома, бесконечной насильственностью над гражданами. И в какой то момент я вдруг осознал, я на грунтовом основании, но метафорически - на болотах
unicdima написав:Що там, Кривоніс розказує як разом з Порохом здавав Донбас в 2014?
Початок квітня 2014 антиукраїнські збіговіська та захват адмінбудівль в Харківській, Донецькі та Луганські областях. 11 квітня Гіркін/Стрєлков захоплює Слов'янськ. Порошенко у цей час, у квітні, ще ніхто. Яким чином він встиг здати Донбас? 25 травня 2014 року вибори президента України.
Бетон написав:Страница форума с символичным номером "6666" с потерявшими суть дебрями и всякой логикой происходящего: полемика развёрнута вовсе не вокруг войны, а снятием главкома, бесконечной насильственностью над гражданами. И в какой то момент я вдруг осознал, я на грунтовом основании, но метафорически - на болотах
Гіркін пішов з Слов'янська 5 липня, до того часу в Донецьку та Луганську було лише по кілька десятків легкоозброєних бойовиків, після приходу гіркінців ці міста були остаточно втрачені. Коли Порох став президентом то одразу почав односторонні перемир'я, які росіянами використовувались для поповнення БК та живої сили.
Успіх написав:Можна конкретніше декілька речень написати, що там прийняли? 24міс і дембель?
нічого не прийняли поки. пан Холява трохи забіг вперед паровозу
Ну ок. Але те, що хочуть прийняти - там все ок саме по ДЕмобілізації? 18-24 міс хочуть прийняти?
Нема там дибільних 36-48міс?
прийняли про продовження мобілізації і про заборону виборів) Той який ви маєте на увазі то про те як блокуватимуть на касі в магазині і демобілізацію щетхтозна скільки буде обговорюватись) но точно не сьогодні. видихайте.
unicdima А потім прийшов рятівник і з червня 2019 року розпочалося розведення військ (не переплутайте зі здачею Донбаса), пасажірськи шатли на Крим, пошук миру в очах. А ще попутно пройобана підготовка до вторгнення 2022, коли з кожної праски кричали про напад (звісно, свинячий візг), а у відповідь - "можемо збільшити армію у два-три рази, але тоді не зможемо будувати дороги" у лютому (!!!) 2022, а ще здав москалям Харківську, Міколаївську, Запорізьску та Херсонську області Вчи історію