|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 08 лют, 2024 18:17
akurt написав:Еміграція, заробітчанство News from Canada Останні дані про хід подачі заявок за Програмою CUAET (за даними телеграм каналу UA Canada - Ми і Канаді): ▪️Подано заявок - 1,2 млн. ▪️Затвердженно - 936 тис. ▪️Приїхало - 210 тис. Переважна більшість українців, які приїхали до Канади, є працездатними, добре освіченими та активно залученими до робочої сили, демонструючи стійкість та прогрес в інтеграції. Працевлаштовано 73% прибулих. Зростає напруження на ринку ціни авіаквитків. Не встигли мої приятелі взяти квитки на 27 лютого по 720$ (пересадка у Франкфурті та Торонто - кінцевий пункт Едмонтон) - як ті самі квитки вже по 1000+$. За повідомленнями в мережі, за таку саму ціну вже продають квитки щ міст Польщі (сам не перевіряв).
726 тыс. не приехали потому что еще не успели или отказались? есть статистика по какой причине отказывают?
-
nekefer
-
-
- Подякував: 65 раз.
- Подякували: 123 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 08 лют, 2024 18:56
Наскільки мені відомо - а я трохи моніторю цю тему - треба розглядати трохи з іншого боку:
- дуже велика кількість родин - наприклад з 3-х або 4-х осіб - які мали на одне узгодження візи менше і тому НЕ можуть поїхати. Наприклад, зараз у Вроцлаві живе родина батько+мати+2 дітей - так на одну дитину чекали узгодження візи 1 (!!!!!) рік - звісно, 3 людини без дитини поїхати не могли. Це дивна але розповсюджена практика канадської міграційної влади - дати візу але не всім з родини. - так само дуже велика кількість так званих "змішаних пар" - коли жінка українка - подають на візу на родину - але чоловіку - не українцю - візу не дають - додаткова перевірка там - дуже довга - чи точно сексом займаються разом - вимагають купу фото - пояснень доведень - особистої переписки - фото ледве не голяком в кроваві. - є люди, які розмірковували меркантильно: ніколи раніше не можна було так швидко та без проблем отримати канадську візу - важче, ніж візу США - отож чому і не отримати ПРО ВСЯК ВИПАДОК. Чисто українське "Нехай будЕ". Нехай лежить... Колись пригодиться (термін дії 10 років). І дали ту візу зовсім безкоштовно так без зайвих питань... То нехай і лежить... - звісно, є велика кількість родин, де чоловік хоч і отримав візу - але виїхати з нею не може в силу зрозумілих вам причин... - певна кількість людей начиталася/надивилися повідомлень про те, що там НЕ годують безкоштовно, НЕ поять віскі безкоштовно, НЕ дають красти, НЕ дають дурити ближнього свого ... І що там треба працювати... Звісно це лякає... думають... Останніми днями додалося досить помітне подорожчання квитків на Канаду - всі хочуть встигнути до 31 березня... після цього Канада не буде видавати візитерам по 3000 канадських доларів...
-
akurt
-
-
- Подякував: 4000 раз.
- Подякували: 1445 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Чет 08 лют, 2024 20:17
Shaman написав:дуже некоректне твердження. які саме цінності Заходу не підходять?
Особисто мене дуже, дуже тривожить культура кенселінгу на заході, коли знайдуть відео 20-річної давнини, на якому ти чорного назвав негром, погано висловився про геїв чи якась студентка сказала, що ти її домагався і все - виганяють з роботи, розривають контракти, ніде не дають виступати навіть без рішення суда і слідства
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Чет 08 лют, 2024 20:22, всього редагувалось 2 разів.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 08 лют, 2024 20:20
nekefer написав:726 тыс. не приехали потому что еще не успели или отказались? есть статистика по какой причине отказывают?
Різні причини бувають. Знаю 4 родини (батьки пенсійного віку, їх 2 дочки і син із чоловіками/дружиною та внуками) які оформили візи, батьки і син з дружиною поїхали, пожили 2 місяці, вернулись. Відповідно доньки і не їхали.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 08 лют, 2024 20:36
akurt написав:Так ось про Канаду. Я НЕ ДИВУВАВСЯ, коли наша людина виставила на продаж в місті Вінніпег робочі чоботи. Які купив в січні 2023 року за 300 CAD - в продаж за 200 CAD. Все нормально: легінь пропрацював 1 рік на будівництві - змінив роботу на тепле місце… Але сьогодні виставив на продаж «Диванчик на двох i столик для кави», куплені в ІKEA. Оппа! Ага… будуть зміни: не годиться жити в квартирі, орендованій в місті Вінніпег за 950 CAD і просто так пити каву з мулаткою. Будуть зміни… Так і є: вже надіслав фото за кермом авто. Буде брати в кредит… Ну що ж. Всі форумчани мене підтримають: який це легінь в 22 роки - та без авто… Я своє перше авто купив в свої 25… P.S. Для довідки: в Канаді кредит на авто: нове - 7…8% річних, вторинний ринок: 11% річних.
От авто в кредит - я ніяк не можу зрозуміти, ну невже не можна за декілька місяців назбирати ту суму грошей? Може звичайно замість таксі вигідніше, бо Канада "славиться" своїм громадським транспортом.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1454 раз.
- Подякували: 1860 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 08 лют, 2024 20:39
Дюрі-бачі написав: Shaman написав:дуже некоректне твердження. які саме цінності Заходу не підходять?
Особисто мене дуже, дуже тривожить культура кенселінгу на заході, коли знайдуть відео 20-річної давнини, на якому ти чорного назвав негром, погано висловився про геїв чи якась студентка сказала, що ти її домагався і все - виганяють з роботи, розривають контракти, ніде не дають виступати навіть без рішення суда і слідства
Та ладно, он від Республіканців один з кандидатів - Вівек (до речі, індус), так майже нацист, і нічого, ніхто його не канселить, навпаки у пролетаріату дуже популярний. Канселять тих у кого нема бабла.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1454 раз.
- Подякували: 1860 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 08 лют, 2024 22:05
akurt написав:Еміграція, заробітчанство New’s from Canada ... Буде брати в кредит… Ну що ж. Всі форумчани мене підтримають: який це легінь в 22 роки - та без авто… Я своє перше авто купив в свої 25… P.S. Для довідки: в Канаді кредит на авто: нове - 7…8% річних, вторинний ринок: 11% річних.
Нічого собі, а ціни на гроші вже як у нас. Але у нас в гривнях такі (первинний ринок). Хоча, можливо салони/представництва брендів стимулюють банки та домовляються з ними. Життя в кредит затягує швидко, а виплутатися потім буває довгенько. Знаю по своїй іпотеці, хоч мені й 3-хкратний девал допоміг, але все одно гасив 10 років. А у валюті 7-8% річних... Це грабунок
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 08 лют, 2024 22:10
BIGor написав:От авто в кредит - я ніяк не можу зрозуміти, ну невже не можна за декілька місяців назбирати ту суму грошей? Може звичайно замість таксі вигідніше, бо Канада "славиться" своїм громадським транспортом.
Гарне запитання. Гадаю, що і не прокчажться, і немає сенсу: - в згаданому випадку зарплатні 21 канадський долар на годину (це непогана), - зарпоатня ла місяць @грязними& орієнтовно 4*40*21=3 360 CAD. - з них треба віддати за оренду житла 1000, за харчування 400, за інтернет витрати на транспорт і так далі - реально в залишку в найкращому випадку залишається близько 1000 доларів, які можна відкласти. - сама популярна автівка в Канаді зараз KIA Forte вартує близько 27 000 CAD. Теоретично можна назбирати за 3 роки. Але чи варто? Простіше та корисніше взяти сьогодні та зараз в кредит.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Чет 08 лют, 2024 22:13
nekefer написав: akurt написав:Еміграція, заробітчанство News from Canada Останні дані про хід подачі заявок за Програмою CUAET (за даними телеграм каналу UA Canada - Ми і Канаді): ▪️Подано заявок - 1,2 млн. ▪️Затвердженно - 936 тис. ▪️Приїхало - 210 тис. Переважна більшість українців, які приїхали до Канади, є працездатними, добре освіченими та активно залученими до робочої сили, демонструючи стійкість та прогрес в інтеграції. Працевлаштовано 73% прибулих. Зростає напруження на ринку ціни авіаквитків. Не встигли мої приятелі взяти квитки на 27 лютого по 720$ (пересадка у Франкфурті та Торонто - кінцевий пункт Едмонтон) - як ті самі квитки вже по 1000+$. За повідомленнями в мережі, за таку саму ціну вже продають квитки щ міст Польщі (сам не перевіряв).
726 тыс. не приехали потому что еще не успели или отказались? есть статистика по какой причине отказывают?
не всім працювати заходить. європа комфортніша. і набагато ближче
-
adeges
-
-
- Подякував: 433 раз.
- Подякували: 1066 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 08 лют, 2024 22:20
The_Rebel написав:А у валюті 7-8% річних... Це грабунок
За кордоном зараз це звичайні стандарті ставки - майже в усіх країнах світу. Грабунок - це зовсім інше. Грабунок, це коли приблизно в 2004 році розказували, що гривня - найміцніша в світі валюта, курс 4,40 є неправильним, а правильним є - кричали з усіх каналів ТВ - 3,30 і видавали ВАЛЮТНІ КРЕДИТИ НА АВТО. Звісно, коли долар 4,40, а очікується 3,30 - то наші люди гребли авто за валютні кредити, не маючі тієї валюти. Я знаю двох, які взяли в ті роки Хюндай Туксон по 25000$. В кредит. Відсоткову ставку не памʼятаю. Але мишоловка захлопнулася. І треба було віддавати долари, які треба було купувати вже навіть не по 5,00 гривень. Не моє авто, очних цифр через 20 років не памʼятаю, але власник лаявся дуже сильно сказав, що йому реально той Туксон обійшовся вдвічі дорожче і ледве продав його через 5 років за 12 000 доларів. Оце справжній грабунок був.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
4