Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 18331834183518361837 ... 2901>
Повідомлення Додано: Сер 07 лют, 2024 21:09

Ну так все вірно:
1) «…але все це відображується в кількості годин на наступний рік і зав кафедри потім думає як ділити.»
Так а як ділити: по 0,15 ставки в зуби - і йди в поліклініку по дорозі на роботу - на процедури. Зарплатня приїде на картку.
Є зворотній абсурд: у Львівську політехніку на найбільш востребувану в Україні спеціальність «Менеджмент організацій» в 2023 році набрали 15 (пʼятнадцять, Карл!) груп студентів - так майже з Личаківського цвинтаря витягували викладачів математики.
2) про «80-100$ за предмет» - я не знаю, що ви мали на увазі в Україні, я написав про те, скільки грошей доплатить в касу університету студент в США, щоби отримати додаткове право на відвідування занять та вивчення того предмету, який не зміг вивчити та здати в попередньому семестрі.
Різниця в тому, що:
А) за невдачу його ніхто не відраховує, він просто невпевнено з малою кількістю балів йде вперед. Може йти і 5 років, і 7… зустрічав в пресі, що один студент вчився чи 10 чи 15 років…
Б) наявність або відсутність студента ніяк не відображається на штаті викладачів.
Не дуже відповідаю за точність цієї цифри - але саме ви її зрозумієте. - професор США має навантаження не більше 150 годин за рік.

Це не означає, що він за рік працює тільки 150 годин - це він прочитав 150 годин лекцій - він на роботі щоденно (!) у власному кабінеті (не викладацька кафедри, в саме кабінет) - це його офіс - де він щоденно знаходиться та консультує студентів (з важких питань, що були на лекції), аспірантів та докторантів.
Востаннє редагувалось akurt в Сер 07 лют, 2024 21:21, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4002 раз.
Подякували: 1446 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Сер 07 лют, 2024 21:20

akurt написав:Это классное свойство.
Нормальное.
Приличное.
Понятное.

Тут же наш народ - на этой ветке - возмущался как это так, что в каких-то странах мира народ не только платит налоги, но еще и живет по-людски, в домах, взятых в ипотеку.

Извращенцы, конечно.

Наш человек не платит налоги и не живет потому по-людски.
Все совпадает - и потому все нормально.
Главное вовремя и сломя голову побежать проголосовать за «Жомову яму».
А потом делать вид, что за яму не голосовал…

Абсолютно законное 0 налогообложение :) всё в рамках законов. Все нотариусы 2 (Киев и область), которым я доверяю как профи, всё проведут чётко и абсолютно законно, все участники сделки знают куда и когда идти, отменить такую сделку нельзя никак: прямые сделки продажи и дарственные первой линии родства, не прикопаться :) я ж говорю, я очень практичная. Подруги и сестра развеют прах в очень красивых местах, тут мы ещё решаем каких, недоработка больше с моей стороны, но я всегда доверяю профи, а они именно такие и знают мой вкус на красивые места ))) заметьте, я гораздо-гораздо моложе, а уже какие планы! ))) Но мои родители пришли ко мне с весьма интересным текстом: "документы на недвижимость там-то, деньги в таких-то банках". На моё резонное WTF, ответ был: "мы не собираемся умирать, но если что-то случится ты не будешь бегать как попеченная". Мне было 20 лет. В 24 уже я говорила им на свои копейки, умирать я тоже не собиралась, но определённые знания, дают определенные преференции ) Куда уж сейчас, в 8 утра сегодня было прям феерично. Разговор конечно вначале ввергает в шок, но он очень практичен особенно глядя на обстоятельства :)
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 лют, 2024 21:33

А вы знаете, я верю:
« Все нотариусы 2 (Киев и область), которым я доверяю как профи, всё проведут чётко и абсолютно законно, все участники сделки знают куда и когда идти, отменить такую сделку нельзя никак: прямые сделки продажи и дарственные первой линии родства, не прикопаться.»

Мне реально понравилось: @все участники сделки знают куда и когда идти@.
Надо записать: будет крылатой фразой.
Пані stm! Респект и уважуха: я всегда видел в Вас на фоне хмурых озлобленных мужиков интересную неординарную личность. Не шучу и не ерничаю.
Востаннє редагувалось akurt в Сер 07 лют, 2024 22:30, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Сер 07 лют, 2024 21:59

Re: Еміграція, заробітчанство

akurt написав:2) про «80-100$ за предмет» - я не знаю, що ви мали на увазі в Україні, я написав про те, скільки грошей доплатить в касу університету студент в США, щоби отримати додаткове право на відвідування занять та вивчення того предмету, який не зміг вивчити та здати в попередньому семестрі.

Саме те й маю на увазі: тепер 2 студенти ходять до мене на пари разом з 2 курсом, хоча на всі інші пари ходять зі своїм 3 курсом, бо не здали минулого літа екзамен. І заплатили в касу університету додатково до 400$ за семестр ще по 80$ за право повторно слухати курс. А мені дорахували додаткові 6 годин навантаження, влітку знову будуть здавати.
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 07 лют, 2024 22:15

Re: Еміграція, заробітчанство

Відрахування можливо пов'язані з статусом укр. Як написала стм. Не знаю як в університетах, але в поліцеальних школах, люди просто забили бо сказали що укр не продовжують, не знаємо що буде і будь ласка платіть. Відповідно вони(множина) не здавали екзамени. І це 150зл в місяць.
Я вже писав Пану Акурту що 7к євро це не копійки які валяються на дорозі.
BeneFuckTor

Подякував: 262 раз.
Подякували: 27 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 лют, 2024 23:55

BIGor написав:якщо мета - житло в Лондоні (цікаво скільки коштує? 1 млн фунтів?)

529 тис зараз в середньому. На практиці в більшості випадків за такі гроші це террасний будинок(сусіди з обох боків) менше 100 м2, 2 поверхи, з парою соток саду десь на периферії міста. Або квартира трохи центральніше, але їх тут не дуже люблять

Для того щоб проводити такі вправи для підвищення кредитного рейтингу як в згаданій кулсторі треба накосячити з платежами або мати низький/нерегулярний дохід. В мене кредитний рейтинг позеленів десь за рік без кредитів
IgA

Подякував: 38 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 08 лют, 2024 08:20

BeneFuckTor написав:Відрахування можливо пов'язані з статусом укр. Як написала стм. Не знаю як в університетах, але в поліцеальних школах, люди просто забили бо сказали що укр не продовжують, не знаємо що буде і будь ласка платіть. Відповідно вони(множина) не здавали екзамени. І це 150зл в місяць.
Я вже писав Пану Акурту що 7к євро це не копійки які валяються на дорозі.

Отож бо, ще друге стільки ж треба за оренду і харчування добавити.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 272 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 08 лют, 2024 14:27

The_Rebel написав:...
Ну, я маю на увазі, що не всім підходить Захід і його цінності. А матеріальне не вічне і з собою не забереш. Ну і на Заході в людини може бути мільйон дол. (вкл. хату / акції і т.п.), але буде вона з тим мільйоном середнячком, як і всі. А у когось на Філіппінах не буде нічого, але він також буде відчувати себе середнячком)

дуже некоректне твердження. які саме цінності Заходу не підходять?

якщо не бажаєш працювати, то й на Заході, в том ж США - живи собі у своє задоволення, ще й фудстемпи на життя підкинуть. заробити гроші - це можливість, яку надає розвинене суспільство, можна цим не користуватися.

приклад Азії наводять, бо там якщо немає грошей все набагато дешевше - жебрати в Азії простіше. але ви ж кажете, "не хлебом единым". а наскільки легко жити в зовсім іншому суспільстві чому ніхто не розглядає? там й з грошима буде важкувато жити, не те що без грошей

й ми кажемо про окрему людину. а якщо є діти?

як не крути, західні цінності дають набагато більше перспектив - а тем вже хто як зможе ними скористатися.
Shaman

Подякував: 770 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Чет 08 лют, 2024 15:40

News from Canada

Останні дані про хід подачі заявок за Програмою CUAET (за даними телеграм каналу UA Canada - Ми і Канаді):

▪️Подано заявок - 1,2 млн.
▪️Затвердженно - 936 тис.
▪️Приїхало - 210 тис.
Переважна більшість українців, які приїхали до Канади, є працездатними, добре освіченими та активно залученими до робочої сили, демонструючи стійкість та прогрес в інтеграції.
Працевлаштовано 73% прибулих.

Зростає напруження на ринку ціни авіаквитків.
Не встигли мої приятелі взяти квитки на 27 лютого по 720$ (пересадка у Франкфурті та Торонто - кінцевий пункт Едмонтон) - як ті самі квитки вже по 1000+$.
За повідомленнями в мережі, за таку саму ціну вже продають квитки щ міст Польщі (сам не перевіряв).
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Чет 08 лют, 2024 18:13

New’s from Canada

Саме на цій гілці неодноразово лунали слова типу того, що за кредитні гроші жити не годиться.
Не всі з цим погоджувалися.
Наприклад я не погоджувався, хоча ніколи не мав ні кредитів, ні іпотек - завжди намагався жити «за свої».
Моя логіка на цій гілці була інша: не годиться повчати народи, які побудували свою державу - на іншому боці Земної кулі - як їм жити.

Там саме так. Прийнято: жити за чужі.
За свіжими повідомленнями Нью-Йоркського відділення Федеральної резервної системи (ФРС) США борг домогосподарств зріс на 1,2% в останньому кварталі минулого року попереднього року та досяг суми в 17,5 трильйонів доларів.
Як всі можуть бачити: все нормально, ніхто ніде ні в яких заступників мерів міст не стріляв.
Ну ось так живуть люди… не нам іх вчити.

Так ось про Канаду.
Я НЕ ДИВУВАВСЯ, коли наша людина виставила на продаж в місті Вінніпег робочі чоботи. Які купив в січні 2023 року за 300 CAD - в продаж за 200 CAD.
Все нормально: легінь пропрацював 1 рік на будівництві - змінив роботу на тепле місце…
Але сьогодні виставив на продаж «Диванчик на двох i столик для кави», куплені в ІKEA.
Оппа! Ага… будуть зміни: не годиться жити в квартирі, орендованій в місті Вінніпег за 950 CAD і просто так пити каву з мулаткою.
Будуть зміни…
Так і є: вже надіслав фото за кермом авто.
Буде брати в кредит…
Ну що ж. Всі форумчани мене підтримають: який це легінь в 22 роки - та без авто…
Я своє перше авто купив в свої 25…

P.S. Для довідки: в Канаді кредит на авто: нове - 7…8% річних, вторинний ринок: 11% річних.
akurt

Профіль

4
  #<1 ... 18331834183518361837 ... 2901>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей