|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 08 лют, 2024 20:32
Зеленський:
"...Сейчас Силы обороны Украины — это почти миллион людей, которые были призваны для защиты нашего государства. По состоянию на сегодняшний день, большая часть из них не почувствовала фронта так, как меньшинство, которое реально находится на перередовой и реально воюет..."
Зі всіх сторін розмови, про те, що не вистачає людей для ротацій. Бригади недоукомплектовані. І тут ЗЕ видає, що у нас мільйон. Кому вірити? Чи з цього мільйона 800 тис сидить по ТЦК?
Востаннє редагувалось NatiK в Чет 08 лют, 2024 20:33, всього редагувалось 1 раз.
-
NatiK
-
-
- Подякував: 175 раз.
- Подякували: 45 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 08 лют, 2024 20:37
NatiK написав:Зеленський: "...Сейчас Силы обороны Украины — это почти миллион людей, которые были призваны для защиты нашего государства. По состоянию на сегодняшний день, большая часть из них не почувствовала фронта так, как меньшинство, которое реально находится на перередовой и реально воюет..." Зі всіх сторін розмови, про те, що не вистачає людей для ротацій. Бригади недоукомплектовані. І тут ЗЕ видає, що у нас мільйон. Кому вірити? Чи з цього мільйона 800 тис сидить по ТЦК?
Это то,что мы как то раз обсуждали. Когда узнаем реальное количество ЗСУ мы можем удивиться зачем вообще нужна доп мобилизация. Тыловой штат, скорее всего, раздут благодаря коррупционной составляющей. То есть, условно, 350 тысяч находятся в зоне бд и на ротации, а 650 тысяч полтора года сидит по черновицким котлам, получает ЗП и в ус не дует.
Востаннє редагувалось hume в Чет 08 лют, 2024 20:39, всього редагувалось 2 разів.
-
hume
-
-
- Подякував: 944 раз.
- Подякували: 1890 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 08 лют, 2024 20:38
trololo написав: V2 написав:Шашличник ніяк не заспокоїться? Найближчим часом відбудеться засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Основне питання - звільнення з посади головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та призначення нового військового керівництва
це дебіл бутусов ніяк не заспокоїться своєю брехнею.
Трололо вибачення будуть?
-
V2
-
4
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 1370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 08 лют, 2024 20:38
Просьба ко всем противникам Сырского. Можно обосновать позицию?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 08 лют, 2024 20:40
ЛАД написав:1. Залужный не "зобовязаний посадою Зеленському"? ЛАД, ты же парторг, ты же прекрасно знаешь значение фразы "обязан должностью" Это означает, что назначаемый должен быть обязан только своему начальнику, ни шага влево, ни шага вправо, только слушать начальника, который его назначил и исполнять его указания Залужный получил должность и выполнял свою работу, согласно должности, а не желаний начальника Или ты считаешь, что Зеленский офигенный военачальник ? И сколько военных битв он успешно провёл ?
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 08 лют, 2024 20:40
V2 Он, как взрослый человек, признал что ошибся. Такое, на просторах этого форума, большая редкость и вызывает уважение.
-
hume
-
-
- Подякував: 944 раз.
- Подякували: 1890 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 08 лют, 2024 20:41
ЛАД написав: budivelnik написав: ЛАД написав:Не всегда так. Если боксёра лёгкого веса выставить против супертяжа, он наверняка проиграет, чтобы он не делал. Если рядом с магазинчиком будивельника (условно) откроют супермаркет, то, что бы будивельник не делал, он прогорит.
Брехня... Вже 27 років , коло магазину Будівельника (20м від входу до входу)стоїть споруда в 700м2 торгових площ в якій за цих 27 років побували Універсам ще з часів совка , загнувся десь через 10 роки після моєї появи Вопак - мережевий магазин - загнувся через 10 років спроб конкурувати зараз Рукавичка - працює 5-тий рік, але приміщення прийшлось їм розділити на саму рукавичку і Діна( також загальноукраїнська мережа, колись називалась ДЦ) ..........
Не брехня. Советские универсамы загнулись практически веде. Причины не знаю, обсуждать не буду. Вопак и Рукавичка - не те весовые категории. У нас рядом с супермаркетами (любыми - Рост, Класс, Фоззи, Восторг) "магазинчиков" нет. Кроме узкоспециализированных, например, мясных. Рядом с АТБ тоже.
1 Приведу цитату вашого ідола Как далеки они были от народа...В чЛенин. Приведені вами приклад загнулись би ще швидше, але від розорення їх спасло тільки те що їх керівники трошки краще від парторга розбираються в економіці.. 1 Хоч я й знаходжусь на магістральній вулиці міста, але вона затиснута двома парковими зонами. 2 А тому для будівництва ТЦ в пару поверхів і пару тисяч( пару десятків тисяч) метрів квадратних - там просто немає а - місця б - мешканців 3 Мій успіх полягає саме в тому що я менший в 10 разів від своїх конкурентів А проблема моїх конкурентів полягає в тому що вони більші в 5 разів від потреб місцевих мешканців 4 В мене навіть в 60 м2 є спеціалізований відділ мяса, яке я здаю в оренду мережевій Мясній Імперії... 5 Щоб далеко не ходити і не відхилятись від теми гілки Україна не маючи військових кораблів тонажністю в 11 тон -потопила крейсер Москва водотонажністю в 11500 тонн, тобто в 1000 разів більшу. Тому висновок, який дуже вдарить по вашій мрії на повернення совка в вигляді педерації.. Навіть в 10 разів менший може влаштувати кузькіну мать ... А ми менші всього в 4 рази.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 08 лют, 2024 20:48
НушотамСенат?
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 08 лют, 2024 20:50
budivelnik написав: ЛАД написав:......... Не брехня. Советские универсамы загнулись практически веде. Причины не знаю, обсуждать не буду. Вопак и Рукавичка - не те весовые категории. У нас рядом с супермаркетами (любыми - Рост, Класс, Фоззи, Восторг) "магазинчиков" нет. Кроме узкоспециализированных, например, мясных. Рядом с АТБ тоже.
.......... Приведені вами приклад загнулись би ще швидше, але від розорення їх спасло тільки те що їх керівники трошки краще від парторга розбираються в економіці.. 1 Хоч я й знаходжусь на магістральній вулиці міста, але вона затиснута двома парковими зонами. 2 А тому для будівництва ТЦ в пару поверхів і пару тисяч( пару десятків тисяч) метрів квадратних - там просто немає а - місця б - мешканців ...........
Как часто у Вас. На вопрос не ответили, зато нахамили. "загнулись би" - но не загибаются. Причины Вашего выживания Вы сейчас как раз и объяснили - просто рядом с Вами нет места и покупателей для супермаркета.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 08 лют, 2024 20:51
ЛАД написав:Интересно причины? Если не лень, напишите, пожалуйста.
В третьому кварталі 2023 року пройшло різке падіння оборотів в торгівлі + не зміг запустити в повну силу другу галузь в звязку з відсутністю трудових ресурсів + побачив що населення з допомогою медіаресурсу ділять на ухилянтів/олігархів/тиловиків в ЗСУ/силовиків не на фронті ...і так далі Про те що дії Гетьманцева приведуть до втрати бажання допомагати Державі , а втрата бажання приведе до проблем з фінансами і мотивацією служити - писав не раз на цих сторінках ( якщо хочете знайду цитати - але це за окремі гроші - донатите на ЗСУ від 1000 грн і вище- я Вам цитати з ссилками) - і ці дії Гетьманцева повязував з тим що йде планомірна праця по підготовці суспільства до капітуляції ( не хочете служити і платити тим хто служить - ми ведем вас на переговори)...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1