грят в Авдеевку была брошена не только 3я штурмовая только генерал 200 пришел к власти. пока они прорывались в Авдеевку - потеряли до 30% состава. после команды выходи кто как можешь - потеряли еще 30% состава. короче за не полную неделю потеряли более половины состава из того что было брошено в Авдеевку. да и вообще я как послушал что там творится даже не в плане войны а тупо в плане оплат и доган то этот вечно недовольный артеллирист вызывает одно удивление. что бы не сказать хуже.
mephala написав:грят в Авдеевку была брошена не только 3я штурмовая только генерал 200 пришел к власти. пока они прорывались в Авдеевку - потеряли до 30% состава. после команды выходи кто как можешь - потеряли еще 30% состава. короче за не полную неделю потеряли более половины состава из того что было брошено в Авдеевку. да и вообще я как послушал что там творится даже не в плане войны а тупо в плане оплат и доган то этот вечно недовольный артеллирист вызывает одно удивление. что бы не сказать хуже.
З плюсів. Перший раз визнання, що ми втратили населений пунет. З поганого, що здається жодного організованого відступу не було, був дозвіл рятуватись як можеш. Про це сьогодні вийшла дуже характерна стаття у NYT
mephala написав:грят в Авдеевку была брошена не только 3я штурмовая только генерал 200 пришел к власти. пока они прорывались в Авдеевку - потеряли до 30% состава. после команды выходи кто как можешь - потеряли еще 30% состава. короче за не полную неделю потеряли более половины состава из того что было брошено в Авдеевку. да и вообще я как послушал что там творится даже не в плане войны а тупо в плане оплат и доган то этот вечно недовольный артеллирист вызывает одно удивление. что бы не сказать хуже.
Ви там були ? Ви були в бою ? То що написано " грят в Авдеевку"ще не є джерелом інформації .
Вам і бетону треба знайти офіційні повідомлення . Пошукайте Андрія БІЛЕЦЬКОГО В ТЕЛЕГРАМІ І ПОЧИТАЙТЕ . На вашу велику радість разом з бетоном частина Авдіївки дійсно захоплена .
Суддя Тандир, який збив на смерть нацгвардійця у Києві, отримав майже 400 тисяч винагороди
Держаудитслужба виявила дев’ять суддів, яких усунули від посади через притягнення до відповідальності, але які все ж отримували винагороду, завдяки чому бюджет втратив 6,5 мільйона гривень. Наприклад, суддя Брянківського суду Луганської області з 2021 року отримав 2,4 мільйона гривень, хоча вже давно є громадянином рф. https://www.stopcor.org/ukr/section-sus ... -2024.html
ну і що далі ? Інформацію про все що відбулось , можно було прочитати і почути з офіційних джерел . Хто сьогодні заперечує що вдіялось ? Що таке видатне відбулось що треба було з апломбом тут цитувати ?
prodigy написав:брак по расчету бывает в 50% счастливым (если расчет верный)
як показала реальність Навальний зробив фатальну помилку (коли повернувся) і значно переоцінив свою роль і вплив на суспільство (навіть освічене: москва, пітер, казань)
Все ж я думаю, що фатальна помилка була в тому, що він значно переоцінив свою роль. Та і протести були, під його керівництвом, таке собі ...
Жалкоє подобіє навіть нашого 2004 року, не кажучи вже про 2013-2014 рік
А повернення/не повернення, то взагалі не до чого. Це на мою думку От захотіли його вбити і вбили. І не важливо де він був би, в колонії чи за кордоном
Приклад Троцького, Бандери, Литвиненко, Скрипалів показує, якщо хочуть когось вбити, то знайдуть засіб
d44 написав:І хто там де побачив якісь гарантії безпеки?
всі оці гарантії що напідписував Зеленський за останні 2 тижні = тим самим гарантіям що були в Будапештському меморандумі. тобто знову ніхтто нікому нічого не винен.
Слова "в случае новой агрессии РФ" сейчас звучат издевательски, кто вообще в здравом уме такое написал?
d44 написав:І хто там де побачив якісь гарантії безпеки?
всі оці гарантії що напідписував Зеленський за останні 2 тижні = тим самим гарантіям що були в Будапештському меморандумі. тобто знову ніхтто нікому нічого не винен.
Слова "в случае новой агрессии РФ" сейчас звучат издевательски, кто вообще в здравом уме такое написал?
Ти пропонуєш німцям та французам іти воювати ? В той самий час коли мільйони російськомовних з окупованих територій не хочуть цього робити.