Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 18771878187918801881 ... 2891>
Повідомлення Додано: Вів 20 лют, 2024 20:28

Bolt написав:Якщо судити з коментів в,, Газеті виборчій"на рахунок блокування кордонів, то в основному припускаються думки, що то проплачена Путіном муйня"

Проплаченные Пуйлом чуваки заснятые на камеру, высыпающие зерно должны нести ответственность по Закону. Не поверите там тоже либо бабло отбашлять, либо сидеть. Я не вижу тут проблемы в поляках, я вижу тут проблемы в нас. Протокол порчи имущества и погнали. Отказ на камеру полиции фиксировать протокол и прокуратура Польши тоже будет иметь работу.
Протест предполагающий нанесение вреда частной собственности наказывается либо неприятным штрафом либо лишением свободы. Я считаю что посадить пару чуваков сам Закон велел. Другим будет наука :)
Востаннє редагувалось stm в Вів 20 лют, 2024 20:32, всього редагувалось 1 раз.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 лют, 2024 20:28

Shaman написав:а якщо таке станеться, то гадаю зіткнуться з ситуацією - що Сувальський коридор "наш". й схиляюсь до думки, що далеко не всі поляки будуть такі сміливі, як зараз, коли висипають зерно на землю. притомна людина таке взагалі робити не буде.

Може, тисяч 100 "козаков" і набереться, а решта буде драпати аж до Португалії.
Gastarbaiter

Подякував: 701 раз.
Подякували: 615 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 лют, 2024 20:33

stm написав:Проплаченные Пуйлом чуваки заснятые на камеру, высыпающие зерно должны нести ответственность по Закону. Не поверите там тоже либо бабло отбашлять, либо сидеть. Я не вижу тут проблемы в поляках, я вижу тут проблемы в нас. Протокол порчи имущества и погнали.

Должны. Расскажите, как их привлекут к ответственности, если полиция не реагирует?
Gastarbaiter

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 лют, 2024 20:39

Gastarbaiter написав:
  stm написав:Проплаченные Пуйлом чуваки заснятые на камеру, высыпающие зерно должны нести ответственность по Закону. Не поверите там тоже либо бабло отбашлять, либо сидеть. Я не вижу тут проблемы в поляках, я вижу тут проблемы в нас. Протокол порчи имущества и погнали.

Должны. Расскажите, как их привлекут к ответственности, если полиция не реагирует?

На камеру, ФИО и должность полицейского и запрос на прокуратуру. Полиция имеет должностные обязанности. Составление протокола о порче имущества в их обязанностях. Отказ и я могу подать на конкретного правоохранителя запрос о невыполнении им должностных обязанностей. Выбор у полиции есть :) как и у митингующего. Я ничего не могу сделать с блокировкой, но вот с порчей ещё как могу.
Нанесение ущерба конкретному владельцу зерна, а не Укрзализнице.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 лют, 2024 20:44

Gastarbaiter написав:

це має відбуватися за підтримки держави. й треба так, в тому числі йти за цими складними юридичними процедурами.

але краще домовитися з польською владою - знову ж таки треба зануритися, що ж вони хочуть, й чого влада це допускає.
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Вів 20 лют, 2024 20:47

Gastarbaiter написав:
  Shaman написав:а якщо таке станеться, то гадаю зіткнуться з ситуацією - що Сувальський коридор "наш". й схиляюсь до думки, що далеко не всі поляки будуть такі сміливі, як зараз, коли висипають зерно на землю. притомна людина таке взагалі робити не буде.

Може, тисяч 100 "козаков" і набереться, а решта буде драпати аж до Португалії.

якщо козаків, то українців в Польщі можна й більше мобілізувати :D

в когось щось стиснулося до розміру вушка голки :lol:
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Вів 20 лют, 2024 21:17

Бетон написав:Діти ухилянтів не зможуть вступати до ВНЗ - нардеп

:)
ухилянти не зможуть мати дітей - Держдеп
flysoulfly

Подякував: 1874 раз.
Подякували: 329 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 20 лют, 2024 21:28

Shaman написав:якщо козаків, то українців в Польщі можна й більше мобілізувати :D

В польській мові "козак" - сміливий, сильний, спритний чоловік (іноді в іронічному сенсі). "Можеш випити літр водкі? Ну ти козак!".
Gastarbaiter

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 лют, 2024 21:33

stm написав:
  Gastarbaiter написав:

На камеру, ФИО и должность полицейского и запрос на прокуратуру. Полиция имеет должностные обязанности. Составление протокола о порче имущества в их обязанностях. Отказ и я могу подать на конкретного правоохранителя запрос о невыполнении им должностных обязанностей. Выбор у полиции есть :) как и у митингующего. Я ничего не могу сделать с блокировкой, но вот с порчей ещё как могу.
Нанесение ущерба конкретному владельцу зерна, а не Укрзализнице.

Про це можна поговорити на форумі. Днями опинився в епіцентрі подібного страйку. Поліції все по цимбалах. При мені розлючений водій наїхав на протестувальника. І о диво - нічого не було, чувака відпустили. Більше того, якби моє авто опинилось у фосі, то сказали б що сам не впорався з керуванням. Польські поліціянти самоусуваються на глухо.
gonchik74

Подякував: 15 раз.
Подякували: 163 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 лют, 2024 21:34

Gastarbaiter написав:

Да, польской полиции тоже заплатил Путин что они "не увидели" как люди с болгарками вскрывают грузовики и вагоны? Да, дело заводят по факту заявы - но любая полиция кроме расследования обязана и ПРЕДУПРЕЖДАТЬ перступления - и на таки протестах полиции должно быть дофига как мне кажется.
katso

Подякував: 117 раз.
Подякували: 245 раз.

Профіль

#<1 ... 18771878187918801881 ... 2891>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор