|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 20 лют, 2024 20:28
Bolt написав:Якщо судити з коментів в,, Газеті виборчій"на рахунок блокування кордонів, то в основному припускаються думки, що то проплачена Путіном муйня"
Проплаченные Пуйлом чуваки заснятые на камеру, высыпающие зерно должны нести ответственность по Закону. Не поверите там тоже либо бабло отбашлять, либо сидеть. Я не вижу тут проблемы в поляках, я вижу тут проблемы в нас. Протокол порчи имущества и погнали. Отказ на камеру полиции фиксировать протокол и прокуратура Польши тоже будет иметь работу. Протест предполагающий нанесение вреда частной собственности наказывается либо неприятным штрафом либо лишением свободы. Я считаю что посадить пару чуваков сам Закон велел. Другим будет наука 
Востаннє редагувалось stm в Вів 20 лют, 2024 20:32, всього редагувалось 1 раз.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 лют, 2024 20:28
Shaman написав:а якщо таке станеться, то гадаю зіткнуться з ситуацією - що Сувальський коридор "наш". й схиляюсь до думки, що далеко не всі поляки будуть такі сміливі, як зараз, коли висипають зерно на землю. притомна людина таке взагалі робити не буде.
Може, тисяч 100 "козаков" і набереться, а решта буде драпати аж до Португалії.
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 701 раз.
- Подякували: 615 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 лют, 2024 20:33
stm написав:Проплаченные Пуйлом чуваки заснятые на камеру, высыпающие зерно должны нести ответственность по Закону. Не поверите там тоже либо бабло отбашлять, либо сидеть. Я не вижу тут проблемы в поляках, я вижу тут проблемы в нас. Протокол порчи имущества и погнали.
Должны. Расскажите, как их привлекут к ответственности, если полиция не реагирует?
-
Gastarbaiter
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 лют, 2024 20:39
Gastarbaiter написав: stm написав:Проплаченные Пуйлом чуваки заснятые на камеру, высыпающие зерно должны нести ответственность по Закону. Не поверите там тоже либо бабло отбашлять, либо сидеть. Я не вижу тут проблемы в поляках, я вижу тут проблемы в нас. Протокол порчи имущества и погнали.
Должны. Расскажите, как их привлекут к ответственности, если полиция не реагирует?
На камеру, ФИО и должность полицейского и запрос на прокуратуру. Полиция имеет должностные обязанности. Составление протокола о порче имущества в их обязанностях. Отказ и я могу подать на конкретного правоохранителя запрос о невыполнении им должностных обязанностей. Выбор у полиции есть  как и у митингующего. Я ничего не могу сделать с блокировкой, но вот с порчей ещё как могу. Нанесение ущерба конкретному владельцу зерна, а не Укрзализнице.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 лют, 2024 20:44
Gastarbaiter написав: stm написав:Проплаченные Пуйлом чуваки заснятые на камеру, высыпающие зерно должны нести ответственность по Закону. Не поверите там тоже либо бабло отбашлять, либо сидеть. Я не вижу тут проблемы в поляках, я вижу тут проблемы в нас. Протокол порчи имущества и погнали.
це має відбуватися за підтримки держави. й треба так, в тому числі йти за цими складними юридичними процедурами. але краще домовитися з польською владою - знову ж таки треба зануритися, що ж вони хочуть, й чого влада це допускає.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Вів 20 лют, 2024 20:47
Gastarbaiter написав: Shaman написав:а якщо таке станеться, то гадаю зіткнуться з ситуацією - що Сувальський коридор "наш". й схиляюсь до думки, що далеко не всі поляки будуть такі сміливі, як зараз, коли висипають зерно на землю. притомна людина таке взагалі робити не буде.
Може, тисяч 100 "козаков" і набереться, а решта буде драпати аж до Португалії.
якщо козаків, то українців в Польщі можна й більше мобілізувати в когось щось стиснулося до розміру вушка голки 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Вів 20 лют, 2024 21:17
Бетон написав:Діти ухилянтів не зможуть вступати до ВНЗ - нардеп ухилянти не зможуть мати дітей - Держдеп
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1874 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 20 лют, 2024 21:28
Shaman написав:якщо козаків, то українців в Польщі можна й більше мобілізувати
В польській мові "козак" - сміливий, сильний, спритний чоловік (іноді в іронічному сенсі). "Можеш випити літр водкі? Ну ти козак!".
-
Gastarbaiter
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 лют, 2024 21:33
stm написав: Gastarbaiter написав: stm написав:Проплаченные Пуйлом чуваки заснятые на камеру, высыпающие зерно должны нести ответственность по Закону. Не поверите там тоже либо бабло отбашлять, либо сидеть. Я не вижу тут проблемы в поляках, я вижу тут проблемы в нас. Протокол порчи имущества и погнали.
На камеру, ФИО и должность полицейского и запрос на прокуратуру. Полиция имеет должностные обязанности. Составление протокола о порче имущества в их обязанностях. Отказ и я могу подать на конкретного правоохранителя запрос о невыполнении им должностных обязанностей. Выбор у полиции есть  как и у митингующего. Я ничего не могу сделать с блокировкой, но вот с порчей ещё как могу. Нанесение ущерба конкретному владельцу зерна, а не Укрзализнице.
Про це можна поговорити на форумі. Днями опинився в епіцентрі подібного страйку. Поліції все по цимбалах. При мені розлючений водій наїхав на протестувальника. І о диво - нічого не було, чувака відпустили. Більше того, якби моє авто опинилось у фосі, то сказали б що сам не впорався з керуванням. Польські поліціянти самоусуваються на глухо.
-
gonchik74
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 163 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 лют, 2024 21:34
Да, польской полиции тоже заплатил Путин что они "не увидели" как люди с болгарками вскрывают грузовики и вагоны? Да, дело заводят по факту заявы - но любая полиция кроме расследования обязана и ПРЕДУПРЕЖДАТЬ перступления - и на таки протестах полиции должно быть дофига как мне кажется.
-
katso
-
-
- Подякував: 117 раз.
- Подякували: 245 раз.
-
-
Профіль
-
-
|