Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 68776878687968806881 ... 14443>
Повідомлення Додано: Чет 22 лют, 2024 13:26

vitaliiangel написав:
  buratinyo написав:Может написал глупость.
когда то симонян спросила на ток шоу, почему не уничтожаются железные дороги, по которым идут поставки Западного оружия, ей ответили (не дословно) ремонт 100 метров жд полотна стоит 20куе а ракета стоит лям. И ремонтируется оно за несколько дней.

1. Кто такая симоньян я не знаю. И знать не хочу. Зато вижу в приведенном ответе полную неспособность корректно сопоставить затраты и ожидаемую выгоду, которая будет никак не 20куе, необходимых приблизительно или в среднем на ремонт жд полотна после прилета каждой ракеты.

А учесть стоимость очередных городов и производственной инфраструктуры, которые придется оставить из-за нарушения снабжения ВСУ техникой, БК и личным составом религия не позволяет или изощренное образование? О причинно-следственных связях специально забываем в своем анализе?

vitaliiangel написав:
  buratinyo написав:Приходит на ум только одно объяснение: кремль не отказывается от мыслей захватить соседние с Украиной страны, для чего ему потребуется доставка тяжелой техники, которую лучше всего осуществлять по железной дороге.
в рб ж/дорог нет?

2. Что касается Беларуси в контексте железных дорог. Давайте немного порассуждаем.

Предположительно, ну я бы так сделал на месте путина, Беларуси уготовлена совсем другая роль - роль жертвы ответной ядерной атаки, которая последует после запуском оттуда ядерных ракет, которые уже поставлены кремлем на ее территорию в прошлом году в рамках малоразумного объяснения. Ведь управление этими ракетами сосредоточено в кремле.

Это как тот самый случай, когда в 1991 году Украине достался в наследство от СССР мощный ядерный арсенал, наведение на цель и запуск старта ракет из которого осуществлялся исключительно из москвы. А это очень пугало как Кравчука, так и руководство ЕС в целом особенно после катастрофических экспериментов на ЧАЭС, так и любого трезвого и умного человека.
buratinyo

Подякував: 2900 раз.
Подякували: 516 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 лют, 2024 13:33

Буде додаткова мобілізація, якщо США зменшать допомогу Україні.
Доведеться закрити деякі ділянки фронту не зброєю, а людьми. – Арахамія.

Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 лют, 2024 13:37

Xenon написав:
Буде додаткова мобілізація, якщо США зменшать допомогу Україні.
Доведеться закрити деякі ділянки фронту не зброєю, а людьми. – Арахамія.

Чекаємо Арахамію на передку з лопатою.
feecold

Подякував: 35 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 лют, 2024 13:48

_Mykola_ написав:
  vt313 написав:Из 4 продавцов все вывезли деньги. Это много.
Или так, из 172 628 продавцов 4 вывели деньги. :(

Треба дивитись статистику і те що відбувається поряд у реальному житті.

Вивід грошей йде, це важко заперечувати. Так же як і виведення грошей з депозитів.
З особистих спостережень, при декількох візитах в банки кожен раз після нового року, було декілька людей які знімали валютні депозити, або переоформлювали з дружиною, причому це були люди у яких вони лежали довго, тому що ці люди проходили ідентифікацію, що відбувається раз в декілька років. Такого до нового року не було.
Це так спостереження, для статистики.

По официальным данным сумма депозитов растёт. Причём как у физиков, так и у "суб'єктів госпо­дарювання"
ЛАД
2

Подякував: 5343 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 22 лют, 2024 13:49

Hotab написав:mephala
Ще раз почитайте і дайте повну відповідь.

Яка практична користь від вас від того, що ви воюєте в інтернеті через тернопільського провайдера, а я конголезького?

я і дав вам повну відповідь. то ваші проблеми що ви настільки зашорені що гадаєте що джерелом інформації може бути тільки інет.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 лют, 2024 13:54

ЛАД написав:
19:42 20 февраля 2024
...........
Украина стремится расширить коалицию по поставке беспилотников, включив в нее по меньшей мере 20 новых стран, сообщила замминистра обороны страны Екатерина Чернохоренко. По ее словам, к коалиции, инициаторами создания которой изначально выступили Украина, Латвия и Великобритания, уже присоединились восемь стран.

«Мы считаем, что восемь стран — это только начало. Мы хотим, чтобы к ним присоединилось больше стран. Наша цель — чтобы как минимум два десятка стран присоединились к этой инициативе», — цитирует ее Reuters.
.........
За последний год Украина значительно увеличила производство беспилотников внутри страны, сейчас их изготавливает около 200 компаний. Подробные данные о масштабах производства отсутствуют, однако Чернохоренко сообщила, что в этом году Украина планирует произвести миллион FPV-дронов.

Это к вопросу, что "влада ничего не делает".

а этот миллион будет сделан именно Укроборонпромом?
Или вы уже 200 компаний часников которые сами крутятся как могут приписали заслугу власти?
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 лют, 2024 13:57

Дюрі-бачі написав:
  Denik написав:Співвідношення втрат в обороні фактичне 1:10 з літа.

Не забувайте, що в них на 1 труп 2 каліки, а в нас на 1 труп - 7 людей з особливими потребами...
і співвідношення таке було в 2023, а в 2024 погіршується і погіршується через дефіцит снарядів.

Не забывайте, что это соотношение никто официально не объявлял, а приведенная цифра 1:10, скорее всего, существует только в уяві Denik"а.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 22 лют, 2024 14:05

mephala написав:а этот миллион будет сделан именно Укроборонпромом?
Или вы уже 200 компаний часников которые сами крутятся как могут приписали заслугу власти?

То, что это частники, которые крутятся как могут,- это правильно.
И в этом есть заслуга власти.
vt313

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 лют, 2024 14:14

mephala написав:
  ЛАД написав:
19:42 20 февраля 2024
...........
Украина стремится расширить коалицию по поставке беспилотников, включив в нее по меньшей мере 20 новых стран, сообщила замминистра обороны страны Екатерина Чернохоренко. По ее словам, к коалиции, инициаторами создания которой изначально выступили Украина, Латвия и Великобритания, уже присоединились восемь стран.

«Мы считаем, что восемь стран — это только начало. Мы хотим, чтобы к ним присоединилось больше стран. Наша цель — чтобы как минимум два десятка стран присоединились к этой инициативе», — цитирует ее Reuters.
.........
За последний год Украина значительно увеличила производство беспилотников внутри страны, сейчас их изготавливает около 200 компаний. Подробные данные о масштабах производства отсутствуют, однако Чернохоренко сообщила, что в этом году Украина планирует произвести миллион FPV-дронов.

Это к вопросу, что "влада ничего не делает".

а этот миллион будет сделан именно Укроборонпромом?

Нет, конечно, не только Укроборонпромом.
Вообще-то, в сообщении говорится о коалиции по поставке беспилотников, в которую входят много стран. Из заметки не очень ясно, но думаю, что этот миллион будет произведен всей коалицией.
И второе. Вы думаете, что эти "200 компаний частников" "сами крутятся как могут" бесплатно? Ну да, такие, которые делают 10 штук в месяц, возможно. Но они погоды не делают. Те, у которых серьёзный выпуск наверняка финансируются. Как Вы думаете, кто их финансирует? Ахметов, Порошенко, Пинчук? Сильно сомневаюсь. Наверно. всё же государство.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 22 лют, 2024 14:15

V2 написав:Єдине, що я дійсно зрозумів за ці 10 років війни - що ніякої справедливості в світі нема, не було і ніколи не буде.
І саме тому треба боротися.
Вчора я дізнався про смерть в Авдіївці чудового молодого хлопця, музиканта, блискучого воїна 3 ошбр з позивним "Маестро". Ми познайомилися, коли з друзями приїхали їм грати на фронт під Бахмут. Він був дуже крутим, вчився на тромбоніста в консерваторії, нещодавно одружився. Хотів зробити про нього матеріал. Не встиг...
І його смерть мене підкосила і серце від цього болить аж ніяк не менше, ніж боліло 10 років тому, коли я побачив прострілену блакитну каску Устима Голоднюка.
Сорі - так і не звик за ці роки до цього трешу. Хоча скільки, здавалось би, людей вже загинуло і ще загине.
Яка може бути справедливість, коли ці 2 молодих, талановитих, гарних хлопця загинули з різницею в 10 років? Невже ми не могли якось це все відвернути, підготуватися, передбачити? Як можна бути такими сліпими, щоб і через 10 років молоді талановиті хлопці мали гинути через те, що хтось надто тупий і плюгавий, щоб думати головою і брати на себе відповідальність хоч за щось?
Чому вони?
А не наприклад виплодок татаров?
Який розповідав, що Устима вбили самі майданівці, вірно служив янику і який зараз допомагає людині, яка в момент Майдану витанцьовувала для рашистів в Кремлі, а зараз має нахабство щось там говорити про Майдан?
І цей татаров - живіший всіх живих, у нього все ок.
Де ж ця грьобана справедливість?

А як там всі чільні діячі того режиму, включаючи яника? Вони всі живі, при баблі, чудом 2 роки тому не повернулися на російських багнетах до влади. Чекають на новий заход.
Може, і є якісь там далекодіючі закони карми. Які наздоженуть кожного, хто діє зло. Може, це вдарить по їх дітях чи ще якось там. Але людське життя - надто коротке. Щоб просто перевірити, чи це дійсно так.
Тому так - ніякої визначеної справедливості для конкретної людини в конкретному житті нема. Інакше би на місці рашки вже була би величезна, заповнена сіркою й лайном ущелина без дна.
Але вона сама по собі не з'явиться.
Як і не з'явиться вона для всіх, хто після Майдану допомагав тікати керівнику чорної роти беркутні Садовнику, який допоміг відродитися ригам, дав їм зайти до Ради, наплодити нові телеканали, претендувати на владу в країні. Це так - для справедливості та об'єктивності.
Так ось - до чого це я.
Ми не можемо знати і не знаємо, коли і як все закінчиться.
Але я особисто знаю напевно - якщо зупинитись, то тоді зло переможе. І ніхто ніколи ні за що не відповість.
Так є хоч якийсь шанс. Що завдяки діям тих, хто завжди знав відповідь на питання: "хто я" і чому недостатньо "просто перестати стріляти" та прибирати "лінію разграніченія в сваєй галавє", зло хоч трохи відступить або не зможе захопити одразу все.

Я більше не задаю питань про те, чи є шанс на нормальне життя. Цілком приймаю, що життя мого покоління піде в топку цієї війни. І ми ніколи не вийдемо з цього безкінечного лютого.
Але зупинитись - ще страшніше. Бо це - визнати торжество зла у всіх його проявах.
Від дрібних бісів типу згаданого татарова чи подоляка - і до головного диявола в кремлі.

Тому так - залишається тільки боротися. До кінця. Бо тільки так в усьому цьому кривавому десятирічному бойовиську є смисл.
І шанс на те, що хоч хтось відповідатиме за вчинене.
Але буде це тільки тоді, коли хтось це зробить своїми руками.
В ніяке боже провидіння я більше не вірю. Ясно, що все це зло коять люди, конкретні люди.
І все одно не приймаю, чому Устима чи Маестро більше нема.
Тому - все самі.
Вічна пам'ять всім, хто поліг в нашій війні. Від Небесної Сотні і до тих, хто прямо зараз тримає фронт.
Хоча і пам'ять ця буде існувати тільки в тому випадку, якщо ми її збережемо.
https://espreso.tv/poglyad-geroi-pomira ... kh-zhivikh

Якщо "ніякої справедливості в світі нема, не було і ніколи не буде" то чому ви не розглядаєте варіант загибелі України?
Фактично весь ваш пост можна замінити словами "перемога або смерть". Чому ви не розглядаєте варіант "або смерть"?
Це все б нічого але реальність така що українці(тотальна більшість) з вами не погоджуються. Вони вибирають третій варіант - злиняти.
Звалили з України мільйони, а загинули на фронті десятки тисяч.
"Зберігати пам'ять" будуть в Канадах, Польщах і т.д.
"Пам'ятник Небесній Сотні встановили в Канаді, в замін знесеному в Києві" - як вам така новина в 2034 році?
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

#<1 ... 68776878687968806881 ... 14443>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор