З приводу цигарок.
По продовольчій службі приходили цигарки якісь китайські і без марок. Це мабуть в ЗСУ хтось контрабас постачає?
|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЗ приводу цигарок.
По продовольчій службі приходили цигарки якісь китайські і без марок. Це мабуть в ЗСУ хтось контрабас постачає? ![]()
Там речь о производственных мощностях, а не о выпуске. Что будет реально произведено, посмотрим. ![]() Потрібно додати, ще вибори в США. Як на мене, все вирішиться демаркаційною угодою (а ще рік тому мріяв цим літом приїхати в Крим машиною). Питання коли і на яких кордонах. Про кордони не маю жодного уявлення, а про "коли" можу зробить припущення. 1. Конгрес не дає допомоги - кінець цього року. 2. Конгрес дає допомогу, але перемагає Трамп - 2025 рік. 3. Конгрес дає допомогу, перемагає інший кандидат, підтримка залишається на поточному рівні - протримаємось 3-5 років (прогноз поляків, досить старий). 2-й варіант найбільш ймовірний. Вибори в рфії спрогнозовані і суттєво не змінять ситуацію. Тобто тиск буде тільки зростати і прискорювати підписання угоди, але геть не на наших умовах. Ще один фактор, якого не станеться - вибори в Україні. Проте, за місяць, після закінчення легітимного терміну, можна було б створити якийсь "комітет" (або ще щось). До нього можна було б запросити відомих політичних діячів (не тільки українських), наприклад, Джонсона. Тоді демаркаційна угода сталась би в цьому році. Але цього теж не станеться. Поточний президент буде максимально відтягувати таку угоду, оскільки підписання призведе до ризиків не тільки його політичного існування. І не тільки політичного. ПС. Сумно. Сьогодні річниця загибелі хорошого друга. ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЧули, що поляки зупинили наш автобус, а там несподіванка, там були наші військові які їхали з навчань, кілька битих польських писків і автобус поїхав далі.
![]()
Тобто ви щойно зізналися в торгівлі прострочкою, мабуть теж отриманою нібито від "ОФІЦІЙНИХ Дистрибуторів". Щодо контрафакту та гуманітарки - чомусь згадується То́мас Джо́зеф Да́нінг, і залишається лише сподіватися, що ваш прибуток на подібних оборутках лише 50%, а не 300%... ![]() Тоже заметили, что все так сладко пздят про неэффективность гос управления, про распродажу всего государственного, но, как только седлают потоки, так сразу на все неэффективныеи предприятия ставят своих людей, или людей оппозиции (для легализации взяток за голоса) и исправно выделяют хулиардные бюджеты на заведомо убыточные компании. Там есть такие компании, закачаешься. И это все из года в год спонсируется из бюджета. С мобилизацией нужно однозначно переходить на современную систему. Возможно что-то брать даже у рф, на сегодня мы аналог ДНР начала войны 22-23гг. Мы всё плодим коррупцию и отбиваем мотивацию колеблющихся всякими блокпосрами(те что от тцк ищут друг в оболонском районе), бусиками и 10тью кругами коррупционной влк. И такое везде, все продаётся. В мобилизации как она есть я вижу отличный способ поднять свое материальное положение всей этой коррупционной машине от ребят с повестками, бусиков, влк и непосредственно руководства ТЦК. Мало того,что эти армия чиновников с военными сидят на государственных деньгах, они же направо и налево раздают любые справки, были бы деньги, а диагноз найдётся. Это целый конвейер. Все коррупционеры видят, что наказание за неправомерные действия будет, максимум, как снятие с должности, которую ещё можно будет вернуть с с помощью нашего гуманного суда (кстати есть инфа, чтоб добиться положительного результата от судьи касательно восстановления в должности и получения всего оклада нужно просто половину этого оклада отдать этому же судье.)) речь идёт о высоких ЗП, но и не о топ чиновников. получается опять то, с чего начинали. У кого нет денег все как один годны, как там выше было написано даже с эпилепсией, и идут защищать в первую очередь. Масла в огонь подливают военные, которые иногда рассказывают дичь дичайшую, возможно скоро им такое запретят делать. И окажется, что на условном зените никто никого не оставлял и покидали Авдеевку слажено и без потерь)) как морские котики Сегодня опять видел видео как наш военный отбивал штурм троих одичалых. Справился, козаче герой, но...бля... Он не должен был оказаться в такой ситуации и таких историй мильён. На одних героях не уедешь, многих историй вообще быть не должно. Есть система обороны, и если вы довели ситуацию когда одна часть не может отойти, другие военные раскиданы по квадратам и поодиноко защищаются (по геройски естественно, защищаться по одному это уже по геройски), а других бросают, чтоб вытащить основные силы. И вот этих приходится забрасывать в место, в котором им приходится вести бой на 360 градусов.(естественно с существенными. Потерями). Посмотрев на всё это и многое другое люди сделают свои выводы и, думаю, потом можно даже не спрашивать что у них с мотивацией.?? ПС Такой коррупции и вседозволенности не было ещё ни при одном президенте. Б**ля, у главного по влк лям баксов прям в тумбе. Вы понимаете какая коррупция, это уже не уровневые схемы с серьезными поставщиками. Это конвейер. Я понимаю почему люди не вернутся и не хотят возвращаться, на это даже со стороны смотреть противно, не то чтоб жить в этом. ![]() 1 Привів факт появи подібної продукції..яку повернув, накладну на повернення яка зареєстрована в ДПС-можу продемонструвати 2 Мені цікаво Я в своєму дописі підтримував Україну , прямо показуючи дебільність використання російської іпсо - корисними ідіотами Ви основної теми посилу не побачили(або не хотіли побачити) і спробували втягнутись у суперечку на стороні корисних ідіотів Ви точно служите в ЗСУ Ви точно айтішник? ПС памятаєте свій брєд про те що сплатили 600 000 грн ПДВ... зможете просто спробувати оцінити нижче написане 1 Якщо Ви на єдиному з сплатою 5% - то Ви не платник ПДВ 2 Податкова дозволяє таким як Ви бути на Єдиному 3%+ платити ПДВ (бути податковим агентом як Ви заявили по сплаті) Тобто навіть податкова вважає що 2% від вас повністю перекриває ПДВ( а це всього 40 000 , якщо згадати що 5%=100 000) 3 Зверніть увагу на наступне протиріччя Якщо Ви купите в мене створену мною продукцію на 2 млн грн - я як агент сплачу в податкову 333 333 грн ПДВ Якщо я куплю у Вас на 2 млн..то Ви як агент(внаслідок того що не являєтесь платником ПДВ) не сплатите ні копійки... Спробуйте переспати з цією інформацією , якщо ви айтішнік - то зрозумієте в чому ваша помилка Не зрозумієте - то попросіть щоб хтось вам пояснив ХТО РЕАЛЬНО ПЛАТИТЬ і звідки береться ПДВ ППС Я взагалі не займаюсь гуманітаркою..я заробляю гроші для військових, або соціальні платежі для пенсіонерів інвалідів. Гуманітарку отримує і відправляє мій старший..це його Благодійний Фонд.. Те що описав по переправці в Київ - в 90% шофером і платником за паливо - буду я, і ні в яких відомостях це фігурувати не буде.. Тому кожен думає в міру своєї розпущеності. ви видно ще до кінця не виховались і знаходитесь між люмпеном який вважає що він бідний бо всі багаті крадуть і чиновником, якому всі винні...
|
|