Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1160711608116091161011611 ... 12402>
Повідомлення Додано: П'ят 23 лют, 2024 15:57

Investor_K написав:
  asti написав:Кстати, та двушка за 42 в панельке Кропивницкого,
о которой я писал на прошлой неделе уже ушла) 🤒🤒
За сколько?

Це комерційна таємниця)
cherchiltank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 251 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 23 лют, 2024 15:58

asti написав:
  Investor_K написав:
  asti написав:Кстати, та двушка за 42 в панельке Кропивницкого,
о которой я писал на прошлой неделе уже ушла) 🤒🤒
За сколько?
Думаю, без особого торга - первая цена была 47...

В такому сегменті торг іде аж гай шумить) правда баксів за 200-300)
cherchiltank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 251 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 23 лют, 2024 16:09

cherchiltank написав:
  airmax78 написав:
  cherchiltank написав:Звідки інфа? На підставі чого? По є оселі є одна проблема - заборгованість держави перед банками на компенсацію відсотків - але там мільярдів 7

Там немає ніякої компенсації. Хлопці, розберіться як працює програма.

Не сміши - хто компенсує банкам низьку відсоткову ставку? Єоселя фінансується фактично державою

Правильне питання звучить так: "Хто і як компенсуює різницю Укрфінжитлу?" Але це питання не турбує банки і позичальників за вже виданими/отриманими кредитами. Чи будуть і надалі видавати кредити за програмою - питання. Але те що видане - це вже видане і умови за цими договорами мінятись не будуть.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 23 лют, 2024 16:20

reus написав:
  airmax78 написав:Якщо забудовник придбав землю на аукціоні у міста за реальні гроші під забудову, погодив проект та отримав дозволи - коли з'являються активісти він викликає поліцію і вона зобов'язана захистити його законні інтереси. Але мені здається що всі проблеми саме через те що 99% землі під забудову - це земля вимучена по мутних схемах, зі зміною цільового, порушенням норм і т.д. і т.п.

Макс, а як ви вважаєте навіщо депутати балотуються в Київраду? Витрачають шалені кошти на вибори. Щоб безкоштовно працювати на благо киян? :D Від мера та депутатів залежить кому ї на яких умовах буде виділена земля. Про правоохоронців взагалі смішно, я краще не буду коментувати. Ви навіть не маєте найменшого уявлення наскільки все корумповано.

Я уявляю. Але ж в цьому і є екзестенційна проблема української держави хто б там що не казав. Корупція в Україні - це непрозорий і несправедливий спосіб перерозподілу національного добробуту на користь незначного прошарку населення, яке а ні створює ніякої додаткової вартості а ні захищає цю державу. Тобто ця модель економіки гірша і менш стійка за феодальну і, навіть, за кацапську (чому вони, до речі, і називають Україну фейлд стейт).
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 23 лют, 2024 18:18

kingkongovets написав:
Genie написав:до речі, ще вчора ви пішли, так і не надавши свої джерела, з яких ви черпаєте ерудицію, зростаєте та дорослішаєте)

а я комусь обіцяв щось надати?)
я спілкуюсь з людьми, які безпосередньо опікуються проблемами міста і займаються їх вирішенням - так достатньо?)
смішна така)

і от знову) ніяк не розпрощаєтеся))
я не боюся бути смішною і відкрита до нової інформаціі,
бачу, ви ще не вийшли з того віку, коли хлопци у 3-6 класі дьоргають дівчат за волосся, аби звернути на себе увагу
Genie

Подякував: 55 раз.
Подякували: 68 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 23 лют, 2024 19:50

Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

чергові «вєсті с полєй»
хто там розповідав, що рухнуть ціни в Голосієві після зупинення метро?

2к, 64м, з ремонтом на Максимовича 7а, будинок 2012 року, панель
108 к$

8 днів експозиції
Востаннє редагувалось kingkongovets в П'ят 23 лют, 2024 19:54, всього редагувалось 1 раз.
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2726 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 23 лют, 2024 19:52

kingkongovets написав:чергові «вєсті с полєй»
хто там розповідав, що рухнуть ціни в Голосієві після зупинення метро?

2к, 64м, з ремонтом на Максимовича 7а, будинок 2012 року, панель
108 к$

Навпаки, ціни повинні зрости!
Метро корінним куянам не потрібно.
Frant

Подякував: 1763 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 23 лют, 2024 20:03

somilitark написав:
  airmax78 написав:. Але те що видане - це вже видане і умови за цими договорами мінятись не будуть.

Казковий віденський мрійник 8) )))
Була вже колись(більше 20 років тому) так звана молодіжна іпотека від молодої держави, так ось там умови мінялись декілька разів по ходу п'єси, коли піддослідні обурювались положенням речей, то в банку казали, що вигідніше продати житло, щоб вийти в ноль, благо ціни на початку 2000-хх стрімко зростали, реально мій друг пережив багато чого цікавого, то в держбюджеті були закладені видатки на компенсування ставок, то на парний рік їх скасовували і ніхто не знав чи буде закладена компенсація в майбутньому, саму компенсацію від держави постійно затягували по термінам і банки вправно донараховували штрафні санкції, то комісій від банку було обмаль, то вони з'являлись і росли як гриби в розмірах. Банки свою варварську поведінку пояснювали просто, ну не можете ви так вдало зайти в нерухомість і багато виграти, треба трохи вам підрізати крила, нічого страшного не станеться, молоді ще, відпрацюєте.
Чим закінчилась історія дивної іпотеки "від держави," де "умови були зафіксовані на віки" я не можу скзати, мій друг пішов з сім'ї, так як законного одруження не було,а було лише спільне проживання залишив весь тягар на громадянську дружину(доки були всі на ній) і поручителя(тещу).
Так що продовжуйте запалювати цей вечір, ви завжди тримаєте рівень)))

Так в тому ж і полягає основна відміна є-оселі від будь-яких іпотечних програм які існували в Україні раніше. Тут не передбачений механізм компенсації. Все по-чесному. Вперше в історії незалежної України.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 23 лют, 2024 20:07

cherchiltank написав:
  somilitark написав:
  airmax78 написав:. Але те що видане - це вже видане і умови за цими договорами мінятись не будуть.

Казковий віденський мрійник 8) )))
Була вже колись(більше 20 років тому) так звана молодіжна іпотека від молодої держави, так ось там умови мінялись декілька разів по ходу п'єси, коли піддослідні обурювались положенням речей, то в банку казали, що вигідніше продати житло, щоб вийти в ноль, благо ціни на початку 2000-хх стрімко зростали, реально мій друг пережив багато чого цікавого, то в держбюджеті були закладені видатки на компенсування ставок, то на парний рік їх скасовували і ніхто не знав чи буде закладена компенсація в майбутньому, саму компенсацію від держави постійно затягували по термінам і банки вправно донараховували штрафні санкції, то комісій від банку було обмаль, то вони з'являлись і росли як гриби в розмірах. Банки свою варварську поведінку пояснювали просто, ну не можете ви так вдало зайти в нерухомість і багато виграти, треба трохи вам підрізати крила, нічого страшного не станеться, молоді ще, відпрацюєте.
Чим закінчилась історія дивної іпотеки "від держави," де "умови були зафіксовані на віки" я не можу скзати, мій друг пішов з сім'ї, так як законного одруження не було,а було лише спільне проживання залишив весь тягар на громадянську дружину(доки були всі на ній) і поручителя(тещу).
Так що продовжуйте запалювати цей вечір, ви завжди тримаєте рівень)))

Пан віденський просто ніколи договори не читає - а то б взнав що в кожному кредитному договорі є цікаві пункти про зміну ставки)

Хлопці, ось тут всі договори: https://www.ukrgasbank.com/private/credits/e_oselya/
Читайте уважно.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 24 лют, 2024 11:23

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Андрей Витенко в эфире UWN.

По его словам, столичные власти должны подготовиться к повышению уровня воды в подводных реках, установить необходимое оборудование для откачки воды. Если этого не сделать, то "синяя" ветвь киевской подземки может превратиться в аналог канала в Венеции и движение между станциями будет происходить на лодках и станет буквально челночным.
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 1160711608116091161011611 ... 12402>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Дюрі-бачі і 1 гість