Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 18911892189318941895 ... 2890>
Повідомлення Додано: Суб 24 лют, 2024 09:42

барабашов написав:
  akurt написав:
  BIGor написав:Не дивіться вже той "телемарафон"... Та і "на" Україні щось палить Вас.

Хм... а я й думаю: щось з людиною "не те"... а воно ось в чому справа...

Семёныч, давно ли образованные и титулованные КТН, КМН, доктора филологии,правоведения и исторических наук, а также прочая профессура на Гагарина и прилегающих, говорила вместо "в" сугубо "на" ???

В Польщі до 90-х теж казали "на". Вже давно поміняли офіційні правила на "в" заради виключення для України.

Цікаво, що для воєводств різні правила. Типу є основна Польща (раніше складалась з Велькопольщи і Малопольщи) тому для них "в". Для інших воєводств "на".
BIGor

Подякував: 1452 раз.
Подякували: 1859 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 24 лют, 2024 10:42

барабашов написав:
  akurt написав:
  BIGor написав:Не дивіться вже той "телемарафон"... Та і "на" Україні щось палить Вас.

Хм... а я й думаю: щось з людиною "не те"... а воно ось в чому справа...

Семёныч, давно ли образованные и титулованные КТН, КМН, доктора филологии,правоведения и исторических наук, а также прочая профессура на Гагарина и прилегающих, говорила вместо "в" сугубо "на" ???

взагалі то з правилами російської мови - "в".

те, що на догоду політичної кон'юктури вони перекручують мову - то вже їх проблеми - оці всі "хлопки","отрицательный рост" та інше
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 24 лют, 2024 10:44

fox767676 написав:
  akurt написав:
  fox767676 написав:Козюльський, ви не на привозі.
Ваші фокуси когось вразити магіею регалій не пройдуть, як і спроби глорифікації 28 річних бігунців та зробити з них role-model в Україні
Не намагайтесь їздити по вухам там де ви профан, і не дозволяйте такого іншим

"Остапа понесло"...
Блін, що голод та безвихідь роблять з людиною...

То Польщі бігунці-безхатьки,оточені суспільним презирством, у відчаї посилають по 400 сіві на вакаху CEO, навіть не розуміючи що то таке
А на Україні лад та спокій, бенч в зеленій зоні, повага з боку євроатлантичних комерційних партнерів, яка неодміннно переросте в урядову підтримку

А як как там в Туреччині? На профспілкові мітинги по разнорядці на підтримку Хамаса ходите?

прочитав останні декілька сторінок й спробував все відобразити в одному повідомленні? білявок пропустив :D

треба щось міцне, щоб так розширяти свідомість :lol:
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 24 лют, 2024 12:02

Наша постоянная рубрика «с̶ ̶к̶у̶я̶ ̶л̶и̶» «давно ли?»

барабашов ,

давно ли

Для тех, кто развал союза встретил несовершеннолетним, застрял там, но все равно успел пострелять в перестрелке/перестройке и попокупать водку по талонам с мордобоем , сообщаю:
уж лет 10 как минимум..
Hotab

Подякував: 401 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 24 лют, 2024 12:04

Shaman написав:прочитав останні декілька сторінок й спробував все відобразити в одному повідомленні? білявок пропустив :D

Я Вас підтримую в цій думці. Я зараз дивлюсь останній сезон чудового серіалу від Netflix (цікаво, що йде українською) - Ozark - там головним для людей є наркота, кокаїн, гроші, чужі гроші, багато чужих грошей.
Тут теж інколи враження, що щось курять/ковтають, але щось дешеве та погане.
І все шукають ворогів не в себе в середині голови, а ворогів тих, яких ніколи не бачили, не бачуть, не побачуть.
Всі навкруги винні. Крім себе.
Здавалося б: два роки повномасштабної війни.
Озирнись по боках, проаналізуй, що ти робив не так, що зробив не так, що можеш зробити для родини та дітей…
Якось на це розуму не вистачає.
akurt

Подякував: 3998 раз.
Подякували: 1439 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Суб 24 лют, 2024 12:14

Shaman написав:
  fox767676 написав:То Польщі бігунці-безхатьки,оточені суспільним презирством, у відчаї посилають по 400 сіві на вакаху CEO, навіть не розуміючи що то таке
А на Україні лад та спокій, бенч в зеленій зоні, повага з боку євроатлантичних комерційних партнерів, яка неодміннно переросте в урядову підтримку

А як как там в Туреччині? На профспілкові мітинги по разнорядці на підтримку Хамаса ходите?

прочитав останні декілька сторінок й спробував все відобразити в одному повідомленні? білявок пропустив :D

Вам міцного не треба, Ви відомий форуму турбопатріот 70+.
Не намагайтесь вже зрозуміти професійний сленг, Вам достатньо скласти 2-3 речення про будь-що, і люди спокійні та раді за Вас.
fox767676

Подякував: 409 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 24 лют, 2024 12:33

akurt написав:А это, Шаломович, Вам лучше знать.
Тем более - Вы слегка ошиблись - НЕ я заметил - и НЕ я написал выше (признаюсь самокритично - я НЕ обратил внимания) - "в" - "на"... куда "в" или на что "на"...
Да и сомневаюсь я, что он к Вашему городу имеет хоть какое-то отношение...
Там другое: чел не очень разбирается в приведенных Вами аббревиатурах - чела очень задели слова БЕЗ сокращений: Computer Science...
Вы ж знаете: в наше время редко какой сварщик не переучился на IT-ника...
Переучившись - сразу хоЧУт денЮх. Много денЮх.
Слышали где-то, что дают мнОгА...
А если им не дают мнОхА и сразу денЮх - а кому-то дают - по трудам и по разуму/умению - сильно раздражаются...
Что мы и видели...
Ну - надо относиться с пониманием, ибо как говорил Воланд: "Люди, как люди. Любят деньги, но ведь это всегда было... Ну, легкомысленны... ну что ж...."...

Не дивно що ви цитуєте Булгакова, чекаю на цитати Достоєвського і Ільїна)
Руцькій мір він в головах а не в ногах - як ви кажете)
cherchiltank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 251 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 24 лют, 2024 12:37

fox767676 написав:
  Shaman написав:
  fox767676 написав:То Польщі бігунці-безхатьки,оточені суспільним презирством, у відчаї посилають по 400 сіві на вакаху CEO, навіть не розуміючи що то таке

Вам міцного не треба, Ви відомий форуму турбопатріот 70+.
Не намагайтесь вже зрозуміти професійний сленг, Вам достатньо скласти 2-3 речення про будь-що, і люди спокійні та раді за Вас.

якщо ви пишете абракадабру, не треба це називати професійним сленгом :lol:
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 24 лют, 2024 13:26

cherchiltank написав:Не дивно що ви цитуєте Булгакова, чекаю на цитати Достоєвського і Ільїна)
Руцькій мір він в головах а не в ногах - як ви кажете)

Класику краще цитувати в оригіналі.
Наприклад, влітку на пляжі я слухаю аудіокнигу - «Hamlet» в оригіналі, але з коментарями філолога/істoрика. Все, що нам показували у виставах або кіно - є дуже далеким від оригіналу - типу «переказ» на рівні школи - шостий/сьомий клас.
Але це добре, що ви, завдячуючи мені, розширюєте свій світогляд та знання.
Точно станете розумнішим. Треба ж колись…
Добре, що помітили у мене цитати на рузькій мові.
Я спеціально передивився: у пана ЛАД всі тексти НЕ ПОМІТИЛИ, у пана барабашов всі тексти НЕ ПОМІТИЛИ.
Приємно, що я розширюю ваш світогляд.
Ще на тому тижні знаний київський лендлорд всі повідомлення писав на українському фінансовому форумі виключно російським матом.
Прогрес є! Супер!
akurt

Подякував: 3998 раз.
Подякували: 1439 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Суб 24 лют, 2024 13:39

Shaman написав: білявок пропустив :D

О, игнорирование. Ничего, я пальчик загнула. Ваш личный рекорд - 2 пальца за 2 дня. Не останавливайтесь :D
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

#<1 ... 18911892189318941895 ... 2890>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор