А це ви спитайте у пана fox767676.
Бачите як людину чужі грошів зачепили.
P.S. Між тим диспут однаково цікавий, бачите: до рівня освіти і думки немає додати трохи розуму.
Іноді - трохи вдачі.
|
|
Додано: Суб 24 лют, 2024 00:10
Re: Еміграція, заробітчанствоКомпанії FAANG ніколи не був представлені в Україні. Навіть в Польщі не всі ці компанії представлені. Робота ФОП-ом з іншої країни на FAANG неможлива.
Додано: Суб 24 лют, 2024 00:31
Додано: Суб 24 лют, 2024 00:41
Козюльський, ви не на привозі. Ваші фокуси когось вразити магіею регалій не пройдуть, як і спроби глорифікації 28 річних бігунців та зробити з них role-model в Україні Не намагайтесь їздити по вухам там де ви профан, і не дозволяйте такого іншим
Додано: Суб 24 лют, 2024 00:48
Фонариком в ухо посветить, ясное дело
Додано: Суб 24 лют, 2024 01:03
Re: Еміграція, заробітчанствоПро FAANg, є знайомі в польському Amazon, щось якихось видимих щасливих змін у порівнянні з часами коли вони були українськими фоп, я не помітив
Додано: Суб 24 лют, 2024 01:44
То Польщі бігунці-безхатьки,оточені суспільним презирством, у відчаї посилають по 400 сіві на вакаху CEO, навіть не розуміючи що то таке А на Україні лад та спокій, бенч в зеленій зоні, повага з боку євроатлантичних комерційних партнерів, яка неодміннно переросте в урядову підтримку А як как там в Туреччині? На профспілкові мітинги по разнорядці на підтримку Хамаса ходите?
Додано: Суб 24 лют, 2024 01:55
P.S. Я ж казав, що диспут був класним. Не помилився... Мабуть, людина щось курить... погане... або дешеве... буває... Можливо, варто заспокоїтися... Скільки не пиши цікавого про чужі гроші - про чужі досягнення - про чужі посади - вашими не стануть... Се ля ві... Востаннє редагувалось akurt в Суб 24 лют, 2024 02:03, всього редагувалось 1 раз.
Додано: Суб 24 лют, 2024 02:38
А это, Шаломович, Вам лучше знать.
Тем более - Вы слегка ошиблись - НЕ я заметил - и НЕ я написал выше (признаюсь самокритично - я НЕ обратил внимания) - "в" - "на"... куда "в" или на что "на"... Да и сомневаюсь я, что он к Вашему городу имеет хоть какое-то отношение... Там другое: чел не очень разбирается в приведенных Вами аббревиатурах - чела очень задели слова БЕЗ сокращений: Computer Science... Вы ж знаете: в наше время редко какой сварщик не переучился на IT-ника... Переучившись - сразу хоЧУт денЮх. Много денЮх. Слышали где-то, что дают мнОгА... А если им не дают мнОхА и сразу денЮх - а кому-то дают - по трудам и по разуму/умению - сильно раздражаются... Что мы и видели... Ну - надо относиться с пониманием, ибо как говорил Воланд: "Люди, как люди. Любят деньги, но ведь это всегда было... Ну, легкомысленны... ну что ж...."...
|
|