|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 25 лют, 2024 15:21
lapay написав: stm написав:Вы понимаете что сами подтверждаете что Украины нет для оркостана? Это ли не цель оркостана? Договориться с Вашингтоном о не поставке вооружений Украине вы поддерживаете? Все ответы да/нет.
1. Не розумію, Ви теж не розумієте, що до чого. В США немає указу про перемовини, як в нас, тому звертались до них. 2. Не підтримую. Якби читали політгілку, то знали б моє негативне відношення до Трампа, воно не змінилось. Якщо Трамп стане президентом, то за зброю доведеться платити нам чи Європі, а спочатку буде ембарго на зброю. Я так і не побачив аргументів, одна необгрунтована впевненість.
НЄ , НЄ , ви не скачіть по розпалених вами дровах , ви відповідайте на запИтання ДА чі НІ .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4142 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Нед 25 лют, 2024 15:23
lapay написав: stm написав:Вы понимаете что сами подтверждаете что Украины нет для оркостана? Это ли не цель оркостана? Договориться с Вашингтоном о не поставке вооружений Украине вы поддерживаете? Все ответы да/нет.
1. Не розумію, Ви теж не розумієте, що до чого. В США немає указу про перемовини, як в нас, тому звертались до них. 2. Не підтримую. Якби читали політгілку, то знали б моє негативне відношення до Трампа, воно не змінилось. Якщо Трамп стане президентом, то за зброю доведеться платити нам чи Європі, а спочатку буде ембарго на зброю. Я так і не побачив аргументів, одна необгрунтована впевненість.
вони звертались до США, бо намагаються здаватися великою країною. США їм показує, що насправді місце Раші десь біля співзвучного слова. які аргументи - всі умови, які висуває Раша - це те, щоб Україна залишилась в орбіті їх впливу. а там далі або шлях Біларусі, або повтор 2024, коли вони трошки наберуть сил - це їх бачення. іншого немає - Раші не погоджується на інтеграцію України в Європу, крапка - це очевидно, не сперечайтесь з цим. тим паче що вони вважають, що зараз на коні. от коли в них впаде останні А50 чи потоне останнє корито Чорноморського флоту - може про щось почнуть думати... й то, не факт... навіть якщо приймуть план території в обмін на безпеку, як у ФРН чи Південній Кореї - Раша на це не погодиться, це план буде ухвалено без Раші. й до речі, у цього плану є противники як в ЄС, так й в Україні.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 768 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 25 лют, 2024 15:24
Bobua написав: ЛАД написав: Bobua написав:........... Все має прострілюватись, і всі кулі влучати. В одному цинку 1080 патронів 5.45, на хвилиночку. В коробці -- 2160. 200 коробок (запас однієї бригади?, який влізе в одну хату) вистачило би на всі вже наявні трупики хароших.гускіх.
І як це зробити?
наприклад, випалені й заміновані на кілометри поля і ліси перед надійними укріпленнями (замість новобудок в тилах...)
+ підпускати поближче. 
Заминировать 1000 км фронта... А мин хватит? А кто потом разминировать всё это будет? На отдельных участках, согласен, надо. Даже если "підпускати поближче", "всі кулі" не влучать. Или ваша позиция будет захвачена врагом.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5343 раз.
- Подякували: 4854 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 25 лют, 2024 15:28
stm написав:Перефразируя максимально: Если вас вторая сторона не воспринимает как объект не глупо ли надеятся на переговоры?
Пля, а в Стамбулі з ким кацапи вели переговори? А указ про перемовини з фюрером коли був, до чи після Стамбула, то з ким тепер кацапам домовлятись, якщо захочуть перемир'я без виводу війська - з марсіянами? Я не кажу, що треба скасуватм цей указ, рпв можна досягти і без переговорів з кацапами, в міжнародному форматі. Проблема не тому, що каже пєсков, нєбензя чи путін, а в тому, наскільки сильно Зеленський відірвався від реальності.
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 25 лют, 2024 15:30
lapay написав: stm написав:Перефразируя максимально: Если вас вторая сторона не воспринимает как объект не глупо ли надеятся на переговоры?
Пля, а в Стамбулі з ким кацапи вели переговори? А указ про перемовини з фюрером коли був, до чи після Стамбула, то з ким тепер кацапам домовлятись, якщо захочуть перемир'я без виводу війська - з марсіянами? Я не кажу, що треба скасуватм цей указ, рпв можна досягти і без переговорів з кацапами, в міжнародному форматі. Проблема не тому, що каже пєсков, нєбензя чи путін, а в тому, наскільки сильно Зеленський відірвався від реальності.
Зеленский оторван от поставок вооружений. Согласна. Нам надо убрать его указ от переговоров что бы что? Или переговоры о чём? Я утверждаю что оркостан интересует образование окраина вместо независимой Украины. А вы?
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 25 лют, 2024 15:32
stm написав:....... покупать вооружения по ставке 3% мы сможем, не поверите, это меньшая проблема чем непоставки вооруженний в принципе. ПС: Шаман, мои 3 вопроса и просьба ответов в виде да/нет это сложная конструкция? )))
1. Откуда 3%? 2. За какие средства мы сможем покупать оружие в достаточных количествах?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 25 лют, 2024 15:35
lapay написав: stm написав:Перефразируя максимально: Если вас вторая сторона не воспринимает как объект не глупо ли надеятся на переговоры?
ви надто перебільшуєте роль Зеленського у цих перемовинах. вам вже неодноразово казали, що в першу чергу Путін хоче перемовин з США. а про ордер МКС ви не забули - в очах Заходу він звичайний злочинець. неформальні контакти все одно є. у Заходу напевне напряму, у нас можливо через посередників. зараз нема про що домовлятися. на додачу до захоплених територій Раша хоче ще й позаблоковість України (це неприйнятно, бо це ми просто здаємося, хіба що авансом). а варіант безблоковість України в обмін на захоплені території вже Раша відкинула, включивши ці території в свій склад. що в тому, що я кажу не так? все так. тому реальних перемовин не хоче Раша, а ми вже й так в обороні. а бутафорські їй потрібні, бо насправді там теж все з колес, запасів немає.
Востаннє редагувалось Shaman в Нед 25 лют, 2024 15:37, всього редагувалось 1 раз.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 768 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 25 лют, 2024 15:35
ЛАД написав: stm написав:....... покупать вооружения по ставке 3% мы сможем, не поверите, это меньшая проблема чем непоставки вооруженний в принципе. ПС: Шаман, мои 3 вопроса и просьба ответов в виде да/нет это сложная конструкция? )))
1. Откуда 3%? 2. За какие средства мы сможем покупать оружие в достаточных количествах?
Следующие страны Балтии это факт  что бы не вводить 5 поправку. Кредит МВФ где-то по таким ставкам 
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 25 лют, 2024 15:39
stm написав: Если вас вторая сторона не воспринимает как объект не глупо ли надеятся на переговоры?
Друга сторона каже шо готова до переговорів. Слідуючий крок з нашої сторони відмінити закон про заборону і починати переговори. А там побачим хто шо воспрінімає і вийде чи не вийде договоритись. Поки в них явно є заінтересованість до виборів приморозити , а після виборів в них руки будуть розвязані і пукін проведе нову мобілізацію. Який на тоді план дій в нас? Якраз дозріє наш закон про мобілізацію? Ну побачим шо тут заспівають про північну корею. А поки даж без додаткових зусиль з їх стоорін фронт тріщить. Є всі шанси шо харків і запоріжжя попадуть в зону досяжності арт вогню ще до кінця березня.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 25 лют, 2024 15:40
stm написав: lapay написав: stm написав:Перефразируя максимально: Если вас вторая сторона не воспринимает как объект не глупо ли надеятся на переговоры?
Зеленский оторван от поставок вооружений. Согласна. Нам надо убрать его указ от переговоров что бы что? Или переговоры о чём? Я утверждаю что оркостан интересует образование окраина вместо независимой Украины. А вы?
1. "Зеленский оторван от поставок вооружений" - Это как? 2. "оркостан интересует образование окраина вместо независимой Украины" - интересует. Но не все интересы в жизни реализуются. Они рассчитывали добиться этого путём "СВО" за три дня. Не вышло. Тянется уже 2 года. Возможно, сегодня согласились бы на меньшее. Для того, чтобы это знать, нужно разговаривать. Возможно, не напрямую. В этом lapay, по-моему, прав.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-