Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 69226923692469256926 ... 14422>
Повідомлення Додано: Нед 25 лют, 2024 19:20

lapay написав:
  ЛАД написав:Действительно, интересно.
Вариантов рпв без переговоров я лично не представляю.

я не спеціаліст по складним та агресивним перемовинам, але той, хто перший почне ініціювати перемовини, має більш слабку переговорну позицію. чи я помиляюсь?

тому нехай цим займаються спеціалісти. я майже впевнений, що контакти йдуть.

коли у них закінчаться А50 може скорегують свою позицію :D
Shaman

Подякував: 768 раз.
Подякували: 1627 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 25 лют, 2024 19:24

ЛАД написав:В 2022 захватили не только Купянск, но и ещё много чего гораздо ближе к Харькову.
Но Харьков не втратили.

Ще рік тому дорога на Харків за нами була практично без укріплень, вже наше МТЗ копало другу лінію оборони.
unicdima

Подякував: 107 раз.
Подякували: 191 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 лют, 2024 19:25

холява написав:Schmit

Мені не байдуже , коли хтось ,за тисячі кілометрів від фронту ,пише бруд на висновку плітків зібраних з інтернету .
Ви та інші "зарекомендували " себе як самих найвідвертіших стягувачив пліток на форум .

Не подобається гірка правда, волієте сидіти в теплій ванні брехні?
Сумніваєтесь, що це правда - спробуйте спростуйте.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Shaman написав:
  fler написав:Я більше про те, що треба було менше базікати на форумі, а більше ділом займатись.
Щодо здачі позицій - я просто констатую факт, засуджувати за це я не можу.

хто чим займається у вільний час - то власна справа. форум не найгірший варіант.

Тобто ви не в курсі, що той боєць сидів на форумі не лише у вільний час? Тепер уявіть, якщо всі бійці сидітимуть на форумах і не лише у вільний час. Як вам картина?

Shaman написав:..але тоді залишається питання без відповіді - якщо всі реалізують своє право на заміну, чи хоча б на 50% - а хто ж буде захищати позиції?

Їх потрібно замінювати, хочете ви чи ні, але цю проблему вирішує командування, а не форумчани.
  Shaman написав:тому не треба засуджувати тих, хто виконує свій обов'язок.

Не маніпулюйте цим. Я засуджую конкретну людину за конкретні дії - за скиглення про одне й те саме, за висвітлення на форумі тих речей, які не можна висвітлювати, бо це шкодить як побратимам, так і ЗСУ в цілому і відповідно це може допомогти ворогу.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Re: Напад росії і білорусі на Україну

https://www.pravda.com.ua/news/2024/02/25/7443637/
Зеленський озвучив втрати "на щиті" в 31 тисячу військовослужбовців.
Можу зпівставити з данними по своїй військовій частині і підтвердити, що цифри Зеленського є реальними.

Тобто на одного вбитого на даний момент 100 обісравшихся виїхавших за хабар або ухилянтів. Ну і ймовірність стати 200-им на війні в середньому не сильно більша за ймовірність померти в ДТП/ від тяжкої хвороби.

Суспільством керує страх...
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 25 лют, 2024 19:27

stm написав:
  lapay написав:

Вы до сих пор доверяете ООН? Основания, какие действия предприняты ООН, наверное они выгнали рашу, как предполагает их статут?)

знову пограємо в адвоката диявола 8)

ви як юрист маєте розуміти, що все не так просто. на підставі чого виганяти? що Раша почала СВО (як вони кажуть)? так США теж не одну СВО провела свого часу. й тут починаються нюанси, у яких можна надовго загрузнути.

юридичні процедури вимагають часу. й вони йдуть - це й санкції, це й ордер МКС. але це довгий шлях.

моя особиста думка - рішення Заходу - Карфаген має бути знищений. але поки що вони про це не кажуть, мовчки й кропітко роблять свою справу 8)
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 25 лют, 2024 19:29

Shaman написав:
  stm написав:Вы до сих пор доверяете ООН? Основания, какие действия предприняты ООН, наверное они выгнали рашу, как предполагает их статут?)

знову пограємо в адвоката диявола 8)

ви як юрист маєте розуміти, що все не так просто. на підставі чого виганяти? що Раша почала СВО (як вони кажуть)? так США теж не одну СВО провела свого часу. й тут починаються нюанси, у яких можна надовго загрузнути.

юридичні процедури вимагають часу. й вони йдуть - це й санкції, це й ордер МКС. але це довгий шлях.

моя особиста думка - рішення Заходу - Карфаген має бути знищений. але поки що вони про це не кажуть, мовчки й кропітко роблять свою справу 8)

А я то блондинка и не понимаю, спасибо Шаман. Вы прям не в бровь, а в глаз и так беспристрастно всегда что я просто ржу )))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 лют, 2024 19:35

lapay написав:

Тобто ви за Китайський мирний план? Там одразу після рпв написано про перемовини. І так, цей план, як і ви тут писали, передбачає віддати рф окуповані території.
https://www.ukrinform.ua/rubric-ato/367 ... movou.html
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 лют, 2024 19:37

fler написав:
  Shaman написав:
  fler написав:Я більше про те, що треба було менше базікати на форумі, а більше ділом займатись.
Щодо здачі позицій - я просто констатую факт, засуджувати за це я не можу.

хто чим займається у вільний час - то власна справа. форум не найгірший варіант.

Тобто ви не в курсі, що той боєць сидів на форумі не лише у вільний час? Тепер уявіть, якщо всі бійці сидітимуть на форумах і не лише у вільний час. Як вам картина?

ви табелюєте його час? ні. це лише ваші припущення
  Shaman написав:..але тоді залишається питання без відповіді - якщо всі реалізують своє право на заміну, чи хоча б на 50% - а хто ж буде захищати позиції?

Їх потрібно замінювати, хочете ви чи ні, але цю проблему вирішує командування, а не форумчани.

й як воно вирішує - хлопці, ну потерпіть ще. тобто поки що рішення немає, окрім мобілізації, з чим теж проблеми. тому не може бути навіть припущень - не звільнився, бо щось не зробив. він витягує проблему, яка поки немає рішення на рівні держави - навіть не намагаюсь шукати, а хто в цьому винен - бо відкриється портал у пекло :D
  Shaman написав:тому не треба засуджувати тих, хто виконує свій обов'язок.

Не маніпулюйте цим. Я засуджую конкретну людину за конкретні дії - за скиглення про одне й те саме, за висвітлення на форумі тих речей, які не можна висвітлювати, бо це шкодить як побратимам, так і ЗСУ в цілому і відповідно це може допомогти ворогу.

а може через особистий конфлікт? ;) я вас відразу попередив, що оці окуляри за 350 євро вам будуть дуже дооовго згадувати. тож треба це спокійно сприймати 8)
не бачив нічого такого від Успіху, щоб могло зашкодити державі. його повідомлення шкодять лише форумчанам з "тонкой душевной организацией" (не пам'ятаю точно, звідки цей термін) :D
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 25 лют, 2024 19:41

ЛАД написав:
  stm написав:Зеленский оторван от поставок вооружений. Согласна. Нам надо убрать его указ от переговоров что бы что? Или переговоры о чём?
Я утверждаю что оркостан интересует образование окраина вместо независимой Украины. А вы?

1. "Зеленский оторван от поставок вооружений" - :?:
Это как?

А так :mrgreen:
Хіба не видно чию пропаганду вони хавають?
Їм же кожен день розказують, що Зеленський та Єрмак є зрадниками і займаються здачею України, а захищали Україну Залужний і Кривоніс. І що саме Залужний займався поставками зброї, а не Зеленський.
Зараз вся їхня пропаганда працює на організацію третього Майдану в березні, бо по їхньому Зеленський вже не президент.
unicdima

Подякував: 107 раз.
Подякували: 191 раз.

Профіль

#<1 ... 69226923692469256926 ... 14422>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор