Російський безпілотник переслідував главу МЗС Німеччини, - кореспондент BILD За наявними даними, колона автомобілів із главою МЗС виїхала у бік Чорного моря, щоб відвідати там опріснювальну станцію. Вона знаходиться за 50 км від лінії фронту. Дорогою на станцію до колони машин наблизився російський розвідувальний безпілотник. Зазвичай за його появою слідує атака з повітря. В українських членів делегації спрацював тривожний сигнал на смартфоні, водії почали намагатися уникнути дрона. Але він летів за колоною, переслідуючи їх. У результаті, їм вдалося відірватися, дрон відлетів геть. Але візит на станцію скасували. https://t.me/novostiniko/47151
Знаю, що там був голова МЗС Кулеба і хтось із військових високого рангу. Звісно, що Кіма я не рахую. В Мико ходять плітки про ймовірну здачу Херсону. Повбивала б тих очкунів і ждунів..
ПС. Зараз п'ятий раз гуде тривога. Щось там у Криму відбувається. Писали про вибухи у Джанкої, Євпаторії і ще десь.
budivelnik написав:Адже ворогу треба було досягнути критичної різниці 1 до 10
з чого ви взяли, що критичне значення саме 1 до 10? Просто заднім числом порахували? Я ще раз повторю - якщо ворог раптово збільшив свої витрати на 20%, чого раніше не робив, то ясно, що це не просто так. І якби Україна збільшила свої витрати навіть на ті самі 20%, це б не змінило того, що в абсолютному значенні це крихти, порівняно з ворогом. Я не сперечаюсь, Зеленському є що закинути, але давайте не фантазувати і не придумувати міфічні коефіцієнти, ок?
Зеленський побував у Львові , відвідав Марсове Поле , порахував кількість поховань( 500 могил) , ознайомився з моїм алгоритмом ( кількість загинувших з 24-02-2022 з Львівщини в три рази більша від кількості поховань на Марсовому) , взнав що Львівщина це 1/20 ( 2 млн) від України (40 млн) і озвучив кількість загиблих воїнів -31 000... В мене 500 * 3 * 40млн(Україна)/2млн(Львівська область)=30 000 110 000 озвучених раніше мною - в тому пості що озвучував -написано - безповоротні втрати(загиблі+інваліди) 150 000 - загиблі+інваліди+демобілізовані Тепер хотілось би щоб Малюк ,
СБУ використовує дрони "Sea Baby" як багатоцільову платформу і готує нові сюрпризи РФ, - Малюк Джерело: https://censor.net/ua/n3475383
Використав СііБебіків не тільки проти військових кораблів, а й проти танкерного флоту педерації , в океані... Якісь хусити можуть пуляти по танкерам..а ми топити виявляється не можемо... Головне топити тоді коли йдуть розвантажені - щоб екоактивісти на нас не наїхали , що ми якогось там крабика нафтою облили...
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 25 лют, 2024 21:23, всього редагувалось 1 раз.
Shaman написав:ключове, у плані мають бути гарантії в тому, чи іншому вигляді. а Раша не погодиться на будь-які гарантії - все перемовини закінчилися
Ключове - це досягти рпв. В нас вже були з Рашою і угоди, і меморандуми, і вічний мир, як у гітлера з чемберленом. Коиу потрібні якісь гарантії брехливого фюрера? Гарантія - це наша лінія суровікіна і підземні склади, забиті зброєю. А хто не хотів годувати/голосувати свою армію, зараз годує чужу, в окупації.
рпв без якихось поступок Раші не буде, але вона надто багато хоче. тому коло знову замкнулося...
budivelnik написав:Адже ворогу треба було досягнути критичної різниці 1 до 10
з чого ви взяли, що критичне значення саме 1 до 10? Просто заднім числом порахували? Я ще раз повторю - якщо ворог раптово збільшив свої витрати на 20%, чого раніше не робив, то ясно, що це не просто так. І якби Україна збільшила свої витрати навіть на ті самі 20%, це б не змінило того, що в абсолютному значенні це крихти, порівняно з ворогом. Я не сперечаюсь, Зеленському є що закинути, але давайте не фантазувати і не придумувати міфічні коефіцієнти, ок?
Просите мене не фантазувати - а самі придумуєте.. 1 Як я міг ЗАДНІМ числом підігнати коефіцієнт...якщо Ви спочатку на той пост з цифрами відповіли і здурі показали що самі його не зрозуміли 2 Для тих хто вірить обіцянкам...бо сам логічно мислити не вміє , а раз не вміє - то й перевіряти прочитане чи почуте - не в стані...
Я коефіцієнти - не придумував Я спочатку а - створив табличку б - побачив який коефіцієнт виходить в - зробив з побаченого СВІЙ висновок...
Але свідкам секти Черчіля сучасності - такі складності не доступні....
ПС Я там постом вище описав свій розрахунок наших втрат... Важко буде мене звинуватити в тому що я підігнав коефіцієнти , бо свої цифри я озвучив на цих сторінках вже приблизно рік тому( по втратах за рік) І ці цифри СЬОГОДНІ озвучив Зеленський.... Якби цифри дуже оптимістичні...то чому він їх не озвучував раніше?
І тут в мене знову є своя версія...
Просто в порівнянні з цифрами втрат цивільного населення, яке ми понесли від того що це населення ніхто не повідомив( офіційна версія Президента - я б втратив 4 млрд доларів ВВП), знову ж приховати це не вдасться - так от Цивільних ми втратили (вбитими і пропавшими без вісти) 100 000+ осіб... Як думаєте - після війни це питання буде тим якевинесе пртендента на другий термін прямо в буцегарню чи ні?
fler написав:Російський безпілотник переслідував главу МЗС Німеччини, - кореспондент BILD За наявними даними, колона автомобілів із главою МЗС виїхала у бік Чорного моря, щоб відвідати там опріснювальну станцію. Вона знаходиться за 50 км від лінії фронту.
https://www.bild.de/politik/ausland/pol ... .bild.html Drohnen-Alarm beim Baerbock-Besuch in der Südukraine! Außenministerin Annalena Baerbock (43, Grüne) musste den Ortsbesuch an einem Wasserwerk bei Mykolajiw am Schwarzen Meer unverzüglich abbrechen – aus Sorge vor einem bevorstehenden Angriff der Russen.
Дронова сигналізація під час візиту Baerbock на південь України! Міністр закордонних справ Анналена Бербок (43 роки, Партія Зелених) була змушена негайно скасувати свій візит на водопровідну станцію поблизу Миколаєва на березі Чорного моря через страх перед неминучою атакою Росії.
Питання, до чого тут Херсонщина?
Востаннє редагувалось Water в Нед 25 лют, 2024 21:26, всього редагувалось 1 раз.
Василь-Рівне написав: Херсон велике місто? Там стріляли з кожного вікна, чи може за весь час окупації не було ЖОДНОГО пострілу з вікна, підкреслюю - ЖОДНОГО !!!
Я так зрозумів, Ви були в Херсоні під час його окупації, та напевно знаєте шо ніякого спротиву в місті не було, ніхто з колаборантів та москалів не загинув.
я стесняюсь спросить - а какой идиот будет стрелять из окна уже во время оккупации? по темным местам ловят и режут по тихому а не из окон стреляют.
thenewepic написав:ви не ображайтеся, якщо це не так, але з ваших дописів складається враження, що ви служите десь у тилу при штабі. А не хочете в окоп під Авдіївку? Тоді і послухаємо про ймовірність померти як в ДТП.
По окопам та СПшкам я відбігав своє на Херсонщині. І за 2 роки все зробив, щоб війна з нашого боку стала найбільш технологічною. Дроном я вмів керувати вже на початку травня 2022 року, десь в червні липні 2022 організував першу FPV-шку, коли про них нічого ще особливо не чули. І в армії немає хочу/не хочу, а є накази командира. Ітолку зараз з тієї піхоти на 0, коли із 10 днів тому за день 10 одиниць орківської техніки просто в... FPV, а потім незгорівші добили нічними кумулятивними скидами.
Востаннє редагувалось Denik в Нед 25 лют, 2024 21:53, всього редагувалось 1 раз.