Banderlog написав: в мене тож безсоння . І підтрушує. До війни теж було але зара прям хоть руки в кишенях носи. Перестав пити енергетики замість них снотворне і стараюсь давати фізичну нагрузку , гантелі , турнік . Раз на 3 дня грам 150 водяри. І в ранок після дежурства пиво. Банка. Алкоголь в довгостроковому періоді діє як депресант.ну його в пєнь. Але без водяри ні з ким потриндіть. Думаю якщо міг би бігати зранку то був б в нормі, тайчі ще прикольна штука. Думаю, на старість саме той спорт. Відео накачав. Но бісюча китайська хрєнь Надивлюсь веселих відео по моніторах.і потом спати не можу.
Короч всі тут трохи тойво... як в книжці про Алісу— Ничего не поделаешь, — возразил Кот. — Все мы здесь не в своем уме — и ты, и я! — Откуда вы знаете, что я не в своем уме? — спросила Алиса. — Конечно, не в своем, — ответил Кот. — Иначе как бы ты здесь оказалась? Прикидатись надо нормальним. Побритість- це одразу мінус 40 процентів перегару, Застебнув ширінку - +25 процентів до вмєняємості. ... Книжку якусь про стоїків читаю, точніше намагаюсь читати)
fler написав:lapay, вам уже багато форумчан пояснювали, чому рпв із терористами не можна досягти. Досвід 8 років на Донбасі вас нічого не навчив? Ви покладаєте надії на ООН? Вже була резолюція ООН (і наче не одна) щодо питань зупинення агресії рф. Крім того, були і заклики, і погрози на адресу рф як від світових лідерів, так і від різних міжнародних організацій. І шо? Де рпв?
Поцікавтесь, як було досягнуто рпв в Кореї, коли Північ був за рпв, а Південь проти (нічого не нагадує?)
Натякаєте, що Україну слід поділити, як Корею на дві частини?
fler написав:lapay, вам уже багато форумчан пояснювали, чому рпв із терористами не можна досягти. Досвід 8 років на Донбасі вас нічого не навчив? Ви покладаєте надії на ООН? Вже була резолюція ООН (і наче не одна) щодо питань зупинення агресії рф. Крім того, були і заклики, і погрози на адресу рф як від світових лідерів, так і від різних міжнародних організацій. І шо? Де рпв?
Поцікавтесь, як було досягнуто рпв в Кореї, коли Північ був за рпв, а Південь проти (нічого не нагадує?)
Натякаєте, що Україну слід поділити, як Корею на дві частини?
Интересно: ВГК на своей "пресухе" про Кордоны 91го потужно промолчал -- это намек?
Ви же розумієте що ви не виживете при ціх умовах . Єдиний вихід для вас, поїхати з України . По перше це радість від того що ви не будете нести російскі наротіви , а по друге перспектива мати кращу аудіторію десь в мелітополі або в якимівки .
fler написав:Натякаєте, що Україну слід поділити, як Корею на дві частини?
Припинення вогню 05 травня 1994 року — представники Міллі Меджлісу Азербайджану, Верховної Ради Вірменії та Нагірного-Карабаху підписали Бішкекський протокол із закликом припинити вогонь в ніч з 8 на 9 травня 1994 року. 09 травня 1994 року — «Угоду про безтермінове припинення вогню з 12 травня 1994 року» в Баку підписав від Азербайджану міністр оборони Мамедрафі Мамедов. 10 травня 1994 року — «Угоду» в Єревані підписав від Вірменії міністр оборони Серж Саргсян. 11 травня 1994 року — «Угоду» в Степанакерті підписав Командувач армією Нагірного Карабаху Самвел Бабаян. Ця «Угода» набула чинності опівночі 12 травня 1994 року
То Азейбарджан і досі поділений, раз підписав рпв без додаткових умов, через 6.5 років війни? А скільки років йому довелось готуватись, щоб повернути окуповані території? Зрозуміло, що в офісі простих рішень розглядають тільки рейтинговий варіант швидкого доскоку Найвеличнішого, на білому коні, на кордони91. Але реальність геть інша, і це було зрозуміло вже через два місяці після початку вторгнення:
Додано: Вів 19 кві, 2022 14:03
Re: Напад росії і білорусі на Україну
Трохи про перемовини і війну. Думаю, що, поки фюрер буде при владі, мирна угода може бути тільки по формулі "мир в обмін на території", тому в перший рік війни така угода малоймовірна. На рік їх запасів вистачить і їм, і нам, а далі побачимо... Так як основна мета війни території, то, думаю, що до кінця літа ми виб"ємо окупантів з правого берега Дніпра, з Миколаївської і Харківської області. Битва за Донбас закінчиться пшиком, як і оточення Києаа, поставлені фюрером цілі не будуть досягнені, крім Маріуполя. Треба враховувати, що США резервують зброю і для Тайваня, в Європі запасів зброї взагалі мало. До осені вже буде видно, де саме надовго зупиниться фронт.
Це мій базовий прогноз на цю війну, який, в подальшому, тільки уточнювався по строкам і подіям.