Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 69366937693869396940 ... 14365>
Повідомлення Додано: Пон 26 лют, 2024 18:07

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Но у Вас грубая логическая ошибка. Я ночью давал ссылку (viewtopic.php?p=5690900#p5690900), посмотрите, пожалуйста.

"Грубая лигіческая ошибка" не в мене, а у ВВХ. На жаль, люди такого типу небажання йти на конфлікт сприймають саме як слабкість і готовність прогнутися. І 73% так чи інакше, незалежно від своїх бажань, продемонстрували йому цю слабкість.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 лют, 2024 18:11

Hotab написав:ЛАД ,

Считаю, что война нанесла гораздо бОльший ущерб/вред Украине, чем её предотвращение пусть даже на относительно тяжёлых условиях. В частности, например, на выполнении Минска и формулы Штайнмайера.

При условии, что после выполнения минсков и штанмаеров мы бы не получили войну все равно.
Я убежден, что так или иначе, выполняй или не выполняй, но карлик одержим империей , в которой места независимой Украине нет. То есть финиш был бы один и тот же. Но путь был бы более позорный.

Согласен, что гарантий нет. Так гарантии даёт только Господь Бог, которого нет.
Но это позволило бы, как минимум оттянуть войну на несколько лет. Причём в Минске и формуле Штайнмайера не было никаких ограничений на нашу армию. Кто мешал бы нам её укрепить за эти годы?
И напомню, что Путину уже 71 год. Через несколько лет...? Понимаю, что не надо преувеличивать роль личности в истории, но тем не менее.
А сейчас читаю, что из наших беженцев в Дании не собирается возвращаться уже половина. Опять же, Дания, вероятно, не совсем показатель, но всё же. В Германии больше трети выехавших несовершеннолетние. Т.е. мы лишаемся непропорционально много детей.
ЛАД
2

Подякував: 5342 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 26 лют, 2024 18:11

Hotab написав:При условии, что после выполнения минсков и штанмаеров мы бы не получили войну все равно.
Я убежден, что так или иначе, выполняй или не выполняй, но карлик одержим империей , в которой места независимой Украине нет. То есть финиш был бы один и тот же. Но путь был бы более позорный.

Не реагуйте на цинічну і брехливу пропаганду, нещодавно один "історик" заявив карлсону, що не гітлер напав на Польщу, це Польща загралась і гітлер тут жертва, був вимушений бідняжка напасти, ніяких аналогій не виникає?
Це Україна в усьому винна, ось начебто би виконали те що неможливо виконати, то нічого не було б, просто цинічна пропаганда по методичкам, зміста вчитуватись в неї ніякої немає, марно втрачений час!!!
somilitark

Подякував: 706 раз.
Подякували: 3859 раз.

Профіль

5
5
Повідомлення Додано: Пон 26 лют, 2024 18:31

Считаю, что война нанесла гораздо бОльший ущерб/вред Украине, чем её предотвращение пусть даже на относительно тяжёлых условиях. В частности, например, на выполнении Минска и формулы Штайнмайера.

При условии, что после выполнения минсков и штанмаеров мы бы не получили войну все равно.

більш спрощений приклад. афроамериканець - веде себе як Раша, чувак у куточку намагався домовитися - результат був передбачуваний :D
Shaman

Подякував: 765 раз.
Подякували: 1620 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Пон 26 лют, 2024 18:42

Shaman написав:

більш спрощений приклад. афроамериканець - веде себе як Раша, чувак у куточку намагався домовитися - результат був передбачуваний :D

Хороший пример: вы же понимаете, что у "чувака в уголочке" попытка "поиграть в Ричера" - дала бы результат не менее передбачуваний? :D
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 487 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 26 лют, 2024 18:44

Все буде добре! Все буде УСПІХ! Все буде Україна!©®™

fox767676 написав:Я бачив УСПІХА тут!
Все буде добре(+/-)
Звичайно, що все буде добре!© :D

ми тут тримаємо лінію оборони таку, яка і була 2міс. тому!

Так само мені вже 2міс. ЧОМУСЬ(?) сняться сни про поля і ліси поруч сіл Зарічне... Торське...
Ліси соснові, на піщаному грунті...
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 26 лют, 2024 18:47

_hunter написав:
  Shaman написав:

Хороший пример: вы же понимаете, что у "чувака в уголочке" попытка "поиграть в Ричера" - дала бы результат не менее передбачуваний? :D

тому треба мати правильних друзів. а не брататися з кримінальною шушерою...

а вас я так розумію, в такому б випадку розстріляли, як у тому анекдоті :lol:
Shaman

Подякував: 765 раз.
Подякували: 1620 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Пон 26 лют, 2024 18:57

Перед самой войной, все те, кто сейчас отдаёт приказы, со всех экранов рассказывали, что войны не будет, вы все ипсо, а Америка играет на руку дестабилизации.
Сегодня уже все уверены в правильности приказов и повестке.
Вчера - железный генерал, сегодня - уже и в повестке дня нет.

В чём все будут уверены завтра?
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 26 лют, 2024 19:01

Все буде добре!©

Тут якось Буратіно (якщо не помиляюсь) запитав у Фріза: "Буде жопа?"

А я собі подумав - чому написано з помилками?
Без помилок, то пишеться: "Буде дупа" і знак "?" в кінці НЕ ставиться! :mrgreen:

Навіть наш президент(ще до свого президенства) співав чітко і правильно! :lol: :mrgreen:
(Слухайте сам приспів!) :mrgreen:
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 26 лют, 2024 19:17

Все просто!©

Shaman написав:більш спрощений приклад. афроамериканець - веде себе як Раша, чувак у куточку намагався домовитися - результат був передбачуваний :D

Ну от що США, чи ЄС не могли отак ☝️ за нас вступитись?

Або зробити ще простіше(щоб свої руки не марати) - дати нам "укол", від якого той в куточку миттєво став би "горою м'язів" і аналогічно дав би по голові піда-раші!

А не вкраплювати укол 2р(!!!) - і ще весь до сих пір не ввели!!!(привіт літакам ф-16 і різним ракетам великої дальності)

Тому - слухаємо вгорі перероблену пісню Вакарчука у виконанні нашого теперішнього президента і... розслабляємось! :mrgreen:
Успіх

Профіль

4
8
1
5
  #<1 ... 69366937693869396940 ... 14365>
Форум:
+ Додати
    тему