|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 28 лют, 2024 17:49
Ой+ написав: ЛАД написав:И напоследок Александр Македонский: Стоит добрым, честным, бескорыстным людям объединиться и начать войну во имя хорошего дела, как вскоре главнокомандующим у них непременно оказывается наихудший из злодеев. Такая уж это штука — война, хорошего от неё не жди. По поводу справедливости первой фразы большие сомнения. "Во имя хорошего дела" войны не начинают. Но вторая точно верна.
Відносно що це з Македонського сумніваюсь, це що би він сам себе паплюжив?:
Может, и верно. Не проверял. Хотя тоже несколько удивило.  Но сейчас глянул, ещё в нескольких местах приписываают Александру.
Востаннє редагувалось ЛАД в Сер 28 лют, 2024 17:53, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5342 раз.
- Подякували: 4854 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 28 лют, 2024 17:51
ЛАД написав:Не уподобляйтесь. Не находило в 16.14. Позже нашлось. Причём, в отличие от Вас, посмотрел польский первоисточник.
то може не варто не гарячкувати із заявами
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2842 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 28 лют, 2024 17:54
Banderlog написав:Зараз їх молдавани душать. А ви тішитесь як діти. З чого б це?
Тобто, і в Україні треба узаконити контрабас? Дайош ВЕЗ в Чернівецькій області і кучмівські часи?
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 лют, 2024 17:54
flyman написав: ЛАД написав:Не уподобляйтесь. Не находило в 16.14. Позже нашлось. Причём, в отличие от Вас, посмотрел польский первоисточник.
то може не варто не гарячкувати із заявами
А де Ви побачили "гарячкування"? Или просьбу приводить источник новости Вы называете "гарячкуванням"?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5342 раз.
- Подякували: 4854 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 28 лют, 2024 17:55
lapay написав: Banderlog написав:Зараз їх молдавани душать. А ви тішитесь як діти. З чого б це?
Тобто, і в Україні треба узаконити контрабас? Дайош ВЕЗ в Чернівецькій області і кучмівські часи?
та як з іншими сусідами, повна ізоляція, тоді і нема проблеми. Он тимчасово буде з Польщею закритий кордон і нема контрабасу, просте рішення, як і всі інші прості рішення
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2842 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 28 лют, 2024 18:01
Успіх написав: холява написав:Треба було почати .......... десь у степах , десь у кагарнику ,зустрівся з деревиною
Не жени коней!))) Все ще попереду!  Як буду мати ввечері час, то напишу казочку з рубрики: "Я сміявся, щоб не плакати"  Хоча, казочка сама по собі дуже кумедна!)) Таке тільки на Марсі буває!)) Тож, анонс вечірньої казочки такий: "Успіха записали в кулеметники і вже відправляють на БЗ(бойове завдання)" (буду типу ППО - шмаляти по дронах) 
а я тобі казав не випендрюйся і вчись бо в гранатометники запишуть? Наступний етап з ппошників -поставлять кулемет як засідку проти піхоти.) Сподіваюсь тебе хоть на дшк записали? На зушку врятлі там треба вчитись))) А мене відвели чуть назад з сраки , в маленький мухосранськ сюди арта вже не дістане а каб хіба на прєдєлє можливостей щоправда не подалік пару кп таки роздовбали ракетами, но за то тут є жизнь. Умови гірші ніж були. Но я в 3 кімнатній квартирі на 3 чол. Щоправда тут нема, безплатного інтернету,) і в квартирі відключена електрика, газ , нема опалення і меблів . Но ... я вже в підводну лодку буду ходить як на роботу) 1 сутка там, 1 відсипаюсь тут, потім 16 годин там і сплю знову на свободі. Є 2 магазіни, шашличник, і річка. ) в магазіні пиво не продають , но брешуть скотиняки. Своїм продають. Щас піду по граждані, прикидатись своїм)). Піво , 2 сосісона, і вогонь коло річки , романтічєський ужин. Тільки я , і моя тінь)))
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 28 лют, 2024 18:02
Доречі, з Польщею дивна ситуація
вся ця історія з кордном і зерном почалася деся в кінці літа-початок осені. Як раз вже начетбо був розірваний "договорняк" про зерновий морський коридор, і начебто вже кораблі почали по троху йти морем.
То до чого тоді цей кіпіш на кордоні з зерном якщо можемо морем возити помалу куди треба? (Африка, ЛатАм, Китай, Араби..?)
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 лют, 2024 18:03
flyman написав:та як з іншими сусідами, повна ізоляція, тоді і нема проблеми. Он тимчасово буде з Польщею закритий кордон і нема контрабасу, просте рішення, як і всі інші прості рішення
Ну я то добре пам'ятаю, як при Кравчуку і Кучмі ми самі себе душили, забороняючи експорт с/г продукції. Тільки ВЕЗ пмр тут яким боком?
-
lapay
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 лют, 2024 18:04
Banderlog написав: flysoulfly написав: lapay написав:З 1997 пмр безмитно експортувало товари в Молдову. Зараз ввели мито 1-10%, потім буде повне ПДВ і акцизи. От і пищать
ще й пукать будуть
було б чого радіти . В придністровї повно українців. Зараз їх молдавани душать. А ви тішитесь як діти. З чого б це? Якшо хтось забув то за свободу придністровя воювали й наші хлопці... те що зара воно проросійське на то є причина. Що доброго українська держава зробила для них? Ми їх економічно душим з 90х років, бо дуже в європу хочем. І націоналістам прикрутили хвіст щоб туди не шастали. Нормальний там народ, і вино Букет Молдавії теж нічо так)))
На Кубані теж повно українців і що з того. Вони себе такими не вважають.
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 28 лют, 2024 18:09
Xenon написав:То до чого тоді цей кіпіш на кордоні з зерном якщо можемо морем возити помалу куди треба? (Африка, ЛатАм, Китай, Араби..?)
Новий зерновий коридор проходить в територіальних водах країн НАТО, недалеко від берега. Через екологічні проблеми пропускна здатність нового маршруту набагато нижча за старий, і міни трапляються.
-
lapay
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-