Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 856857858859860 ... 1099>
Сообщение Добавлено: Вт 27 фев, 2024 22:00

Бетон , зараз пізно?
Hotab
Форумчанин року

С нами с: 15.02.09
Благодарил (а): 396 раз.

7
8
6
Сообщение Добавлено: Вт 27 фев, 2024 22:04

Hotab писал(а):Бетон , зараз пізно?

пізно. ціни виросли капец
Бетон

С нами с: 17.12.22
Благодарил (а): 227 раз.

6
3
2
Сообщение Добавлено: Ср 28 фев, 2024 11:08

Бетон писал(а):Канада
Ну и сараи
"хата на хаті" :mrgreen: :mrgreen:

Пане Бeтон, дякую що ви розмістили відео від пана Маркіяна, колись мешканця Львова.
Він з батьками виїхав в Канаду і веде на YouTube цікавий канал з досить незвичною - навіть для Львова - вимовою.
Але цікавості додає твереза думка та точний погляд на речі.

Я так розумію, що те, що хати по 1/2 мільйона доларів є сараями - то іронія чи жарт.

Те, що будинки зведені "сильно поруч" на - як кажуть у Львові - "шести сотиках" - немає нічого дивного.
Хоча стандартною ділянкою під забудову у Львові зараз є ділянка в 10 соток.
Але, якщо подивитися зі Львівської окружної в бік заходу - та кордону - то там "натикано" і по 2 будинка на "шести сотиках".

У відео все показано нормально: ну трохи бентежать газони неохайні - але в ці дні їх не видно, бо Едмонтон (столиця провінції Альберта), де живе пан Маркіян, засипало снігом майже по коліна.
А так відео від "Канадського Марка" рекомендую дивитися - він мешкає в Канаді більше 10 років.
Трохи "прикольна" в нього вимова - не знаю, такий собі прикольний "акцент".

Ну і ціна приватних будинків, зазначена на фрагменті далі 01:45 - реально вражає...
Зверніть увагу: пан Маркіян має такий самий будинок.
Тобто за останні 10 років "тихою сапою" заробив собі на такий...
Приємно, що весь час ділиться тим, як що та де...

P.S. Цікавий момент є на 04:00: про податки на нерухомість - всі всі всі - навіть прокурори, митники та судді сплачують податок на нерухомість. Він не такий вже і великий: пан Маркіян називає цифру в 4000 доларів на рік - але сплачують всі. Зазвичай такий податок в США та в Канаді складає від 0.8 до 1.25 ціни будинка.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4458 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Ср 28 фев, 2024 16:25

akurt писал(а):P.S. Цікавий момент є на 04:00: про податки на нерухомість - всі всі всі - навіть прокурори, митники та судді сплачують податок на нерухомість. Він не такий вже і великий: пан Маркіян називає цифру в 4000 доларів на рік - але сплачують всі. Зазвичай такий податок в США та в Канаді складає від 0.8 до 1.25 ціни будинка.

Всі так всі, навіть ветерани битви при Ватерлоо.
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Ср 28 фев, 2024 21:43

Бетон писал(а):Канада
Ну и сараи
"хата на хаті" :mrgreen: :mrgreen:

Просто треш, деревянні хати на 2 сотенах по 500 кує. :shock: Тепер я бачив все. Канадці якісь дивні, друга країна в світі по території!!! А землі по 2 соток на сім'ю, і ще 400 баксів в місяць виложи за це задоволення мерії.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1554 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Ср 28 фев, 2024 21:45

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

akurt писал(а):Цікавий момент є на 04:00: про податки на нерухомість - всі всі всі - навіть прокурори, митники та судді сплачують податок на нерухомість. Він не такий вже і великий: пан Маркіян називає цифру в 4000 доларів на рік - але сплачують всі.

Пане, akurt, як думаєте, на що йдуть ці 4000 доларів на рік?
BIGor

2
2
Сообщение Добавлено: Ср 28 фев, 2024 22:51

BIGor писал(а):Пане, akurt, як думаєте, на що йдуть ці 4000 доларів на рік?

Відповідь на це запитання я отримав десь 5 років тому від нашої людини в Стокгольмі.
Людина надавала якісь страшні цифри сплати податків в 50% та хлопала в долоні від задоволення.
Я спитав чи в своєму він глузді, бо ще не так давно був українцем - це такі особливо сміливі люди, які ніколи нікому не платять податків, але із задоволенням платять хабарі.
Так ось наша людина в Стокгольмі сказала, що згодна платити не 50%, а 70%, бо щодня та щогодини бачить, куди саме йдуть його гроші.
Назвав цілий перелік - я не все пригадую: і лавка на вулиці, і освітлення на вулиці, і те і се, останнім назвав що він бачить, що за його гроші поліцейський ходить по його вулиці туди сюди весь час - а фактично його весь час охороняє.
Ось так він відповів. Я був здивований: людина прагне платити податки!!!!
Л - логіка - він щоденно бачить, куди йдуть його гроші: йому і повертаються!!!!!
Альтернативою є те, що мої і ваші податки йдуть на те, щоби панове керівники Південно-Західної та Придніпровськоі залізниць збагачувалися. Всіх правда, сьогодні заарештували… крали безБожно - ну як завжди - не знаю, це втішає, чи ні…
Думаю, завтра відпустять…
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Ср 28 фев, 2024 23:02

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

Мне кажется, что наступает кризис сумасшедших налогов, рабского мышления, контроля. Даже, если налоги правильно администрируются.
Будущее - за либертарианством, криптой, свободой. Я надеюсь, что настоящий ИИ, а не просто база данных закрытой системы, дадут революционный толчок этому, как Велиикая индустриальная революция в 18 веке
Бетон

С нами с: 17.12.22
Благодарил (а): 227 раз.

6
3
2
Сообщение Добавлено: Ср 28 фев, 2024 23:44

Та які там "шалені податки"?
В 2016 році ми з компанією взяли мікроавтобус напрокат в Катовицях та поїхали з компанією через Чехію та Австрію в Італію покататися трохи на лижах.
По дорозі зупинился в готелі трохи далі Відня.
Був грудень - крім нас - 8 осіб - в готелі нікого не було - тому сам хазяїн нам готував та подавав "Шніцель по-Віденськи" (дуже смачний - все готував при нас, поки ми смакували вино)
Ну з бакалом вина почали розмовляти.
І він вам розкрив очі: податкова система зроблена так в Автстрії, що якщо ти там трохи голову вище підняв по відношенню від інших - нуНаприклад хочеш якомусь колишньому прокурору справимти весілля на березі вкраденого у Австрійської республіки озера - і щоби з гонорарами в розмірі президента танцювали горе-співаки - то відразу тобі по голові податками - щоби був такий як всі.
Мене це тоді сильно здивувало: всі повинні бути приблизно однаковими. Хто не однаковий - ми його зробимо "однаковим": не висовуйся!
Ось він сказав, що то є соціальна справедливість: заробив десь в 10 раз більше, ніж обиватель - поділися баблом в 10 разів більше і стань таким - як всі.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 29 фев, 2024 00:22

akurt писал(а):
  BIGor писал(а):Пане, akurt, як думаєте, на що йдуть ці 4000 доларів на рік?

Відповідь на це запитання я отримав десь 5 років тому від нашої людини в Стокгольмі.
Людина надавала якісь страшні цифри сплати податків в 50% та хлопала в долоні від задоволення.
Я спитав чи в своєму він глузді, бо ще не так давно був українцем - це такі особливо сміливі люди, які ніколи нікому не платять податків, але із задоволенням платять хабарі.
Так ось наша людина в Стокгольмі сказала, що згодна платити не 50%, а 70%, бо щодня та щогодини бачить, куди саме йдуть його гроші.
Назвав цілий перелік - я не все пригадую: і лавка на вулиці, і освітлення на вулиці, і те і се, останнім назвав що він бачить, що за його гроші поліцейський ходить по його вулиці туди сюди весь час - а фактично його весь час охороняє.
Ось так він відповів. Я був здивований: людина прагне платити податки!!!!
Л - логіка - він щоденно бачить, куди йдуть його гроші: йому і повертаються!!!!!
Альтернативою є те, що мої і ваші податки йдуть на те, щоби панове керівники Південно-Західної та Придніпровськоі залізниць збагачувалися. Всіх правда, сьогодні заарештували… крали безБожно - ну як завжди - не знаю, це втішає, чи ні…
Думаю, завтра відпустять…

Ви бачите в тому Едмонтоні лавочки в цьому "благополучному" районі? Чи може освітлення? Чи поліцію? 4000 доларів на рік зі всіх будинків по вулиці - і навіть на лавочку не вистачило...
BIGor

2
2
  #<1 ... 856857858859860 ... 1099>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор