Мейнкун оказалась как собака по нраву. Встречает у порога; чтобы не делал - участвует. Приходится стричь на дому, ей легче. Когтедралка обязательно. И всё. Так что можно сказать - ориентальный кун)
|
|
![]() Кошки с самого начала проявляют интерес к интересующим их мягким вещам, вероятность того,что они изучат наполнитель дивана 50/50. Я сам не любитель зверья, но эта порода кошек достойна внимания, даже мяч приносят как собаки, но требуют много внимания. На пенсии завёл бы собаку, нравится малинуа, но это должен быть дом. Востаннє редагувалось hume в Суб 02 бер, 2024 20:02, всього редагувалось 1 раз.
![]() Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?я кошатник з дитинства, навіть не пригадаю скільки в мене їх за життя було) були і собаки, а коли жив у власному будинку мав їх навіть дві - алабай у дворі + чау в будинку + кіт) тому дуже дивують розповіді, що коти нічого не деруть, але можливо це тому що всіх своїх котів я кішок я знаходив на вулиці і породистих серед них не було) до речі найгірші спогади про папугу - років 20 тому друзі подарували мені олександрита (нікому категорично не раджу!) який розібрав власну клітку, почав літати по будинку з другим світлом, вхопив мій золотий годинник і впустив його з рівня другого поверха на підлогу а ще він постійно орав як потерпілий поки на клітку щось не накинеш і зовсім не міг розмовляти переконаний, що собака має жити виключно в будинку, якщо це дійсно справжня собака, а не генетичний уродець, який не може сам себе захистити зи: до речі рік тому дуже посварився з донькою, коли заборонив їй здавати приміщення під ветлікарню з пет салоном краси та готелем для перетримки тварин, коли орендарів не можна було знайти днем з вогнем цікава ваша думка чи правильно я зробив?
![]() Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?може перейдете в профільну тему або заведете нову "оренда нерухомості для домашніх улюбленців"?
![]() Faceless
в наведеному переліку жодного міста воюючої країни. в столиці Йемена - 500 баксів метр в центрі, околиці напевно по ціні пакет рису + калаш. в Газі від 500 до 1000$, але це ще "довоєнні" ціни, у частини цієї нерухомості після "залізних мечей" нема вже навіть фундаменту не те що цін. Кабул не має активної війни, але поміч США їм теж припинили - в центрі 400 баксів за метр, околиці від 150$. Африку не буду наводити, там менш співставні країни.
![]()
Вы сейчас не поверите. У меня вообще супруга по всему зверью, но, когда-то, ещё до всех кошек, она с птички принесла домой зелёную гадину с крыльями. Как потом оказалось это был александрийский попугай (девочка, без черного ошейника).это лютейший треш, мало того что он меня кусал на протяжении двух лет (даже не так, уверен он меня возненавидел с первого взгляда), признавал только супругу. Как кусает этот попугай вы в курсе. Сожрал пол квартиры, пластик, двери, кухню, провода и ТД и тп. Он орал так, что люди через квартиру знали во сколько мы сеимали накидку с клетки)) Короче, люди, не покупайте попугаев. И таки да, он так и не научился говорить)) Востаннє редагувалось hume в Суб 02 бер, 2024 21:30, всього редагувалось 1 раз.
|
|