|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 02 бер, 2024 14:01
Бетон написав: UA написав:Айтишники швидше до батьків переїдуть, а ніж будуть самостійно робити щось конструктивне в орендній квартирі.
Я хочу поблагодарить форум в вашем, по моему, лице. Не помню кто посоветовал, возможно Виталий сдать Славутич пока он не продавался. В итоге за год аренды +12 куе, айтишники компенсировали все косяки, а Славутич продался по е оселе
коли радив сдати в оренду, не очікував що Україну так залють грошима і відповідно ринок нерухомості збережеться на довоенному рівні. Крім дорогого сегмента звичайно. Трапляються чистоплотні, акуратні орендарі. Вам пощастило. Але ж могли і котика втихаря завезти. Як продавати нову квартиру з запахом котячої сечі? Меблі, двері наприклад ви б замінили, а все інше? Доречи, третина покупців квартир коли бачать на перегляді котиків, собачок або їх миски - зразу утікають. Досвідчені рили радять прибирати з квартири всі ознаки котиків, собачок. Раптом пронесе. Може в покупця буде закладено ніс. 
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2340 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Суб 02 бер, 2024 14:23
UA написав:Як продавати нову квартиру з запахом котячої сечі? Меблі, двері наприклад ви б замінили, а все інше? Доречи, третина покупців квартир коли бачать на перегляді котиків, собачок або їх миски - зразу утікають. Досвідчені рили радять прибирати з квартири всі ознаки котиків, собачок. Раптом пронесе. Може в покупця буде закладено ніс. 
Если присутствует запах зверья мисочки убирать уже поздно. )) Но есть и вполне чистоплотные животные, которые грызут только плинтуса
-
hume
-
-
- Подякував: 944 раз.
- Подякували: 1890 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 02 бер, 2024 14:53
UA написав: Бетон написав: UA написав:Айтишники швидше до батьків переїдуть, а ніж будуть самостійно робити щось конструктивне в орендній квартирі.
Я хочу поблагодарить форум в вашем, по моему, лице. Не помню кто посоветовал, возможно Виталий сдать Славутич пока он не продавался. В итоге за год аренды +12 куе, айтишники компенсировали все косяки, а Славутич продался по е оселе
коли радив сдати в оренду, не очікував що Україну так залють грошима і відповідно ринок нерухомості збережеться на довоенному рівні. Крім дорогого сегмента звичайно. Трапляються чистоплотні, акуратні орендарі. Вам пощастило. Але ж могли і котика втихаря завезти. Як продавати нову квартиру з запахом котячої сечі? Меблі, двері наприклад ви б замінили, а все інше? Доречи, третина покупців квартир коли бачать на перегляді котиків, собачок або їх миски - зразу утікають. Досвідчені рили радять прибирати з квартири всі ознаки котиків, собачок. Раптом пронесе. Може в покупця буде закладено ніс. 
А в них не котик, а "мала". Спочатку думав дитина, оказалось тер'єр. Обісцяв ламінат, який чомусь не взбух. За рік практично не убили нічого. Особисто в мене мейнкун розміром з рись і нічого, Хофман кпили швидко
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 403 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 02 бер, 2024 17:30
Логічно) Якщо не продалась за 360 то за 400 є шанси) А якщо серйозно то і за 360 це не продасться і за 300 не продасться, люди рік переплутали мабуть)
-
cherchiltank
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 251 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 бер, 2024 18:02
барабашов написав:Знакомые продают или просто случайно увидели и решили последить за практическим применением теоремы Реуса-Вики Павловны?
знакомые
-
Олежан
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 140 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 бер, 2024 18:03
cherchiltank написав:Логічно) Якщо не продалась за 360 то за 400 є шанси) А якщо серйозно то і за 360 це не продасться і за 300 не продасться, люди рік переплутали мабуть)
рынок показал другую сторону
-
Олежан
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 140 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 бер, 2024 18:11
UA написав: Бетон написав: UA написав:Айтишники швидше до батьків переїдуть, а ніж будуть самостійно робити щось конструктивне в орендній квартирі.
ХЗ. В мене білоруські ІТишники жили десь 9 місяців з двома котиками. Де Ні де довелось поті шерсть з коврів повиьирати, а так ні яких запахів. Навчені на лоток були.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 269 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 02 бер, 2024 18:32
ще одна реальна угода:
1к, 40 м2, 14й поверх, «з ремонтом і всім необхідним»(с) в жк Яскравий 67000$, 9 днів пошуку
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2728 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 02 бер, 2024 18:42
Бетон написав:Особисто в мене мейнкун розміром з рись і нічого, Хофман кпили швидко
У меня два ориентальных стерилизованных кота, абсолютно без запаха зверья. Из минусов сильно наглые и дружелюбные.
-
hume
-
-
- Подякував: 944 раз.
- Подякували: 1890 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 02 бер, 2024 18:47
hume написав: Бетон написав:Особисто в мене мейнкун розміром з рись і нічого, Хофман кпили швидко
У меня два ориентальных стерилизованных кота, абсолютно без запаха зверья. Из минусов сильно наглые и дружелюбные.
кігті видаляєте? невже нічого не деруть?
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2728 раз.
-
-
Профіль
-
-
1