Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1163611637116381163911640 ... 12387>
Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2024 07:53

В рекомендованные закинуло, цены недвиги и аренды в Харькове (с 2.20 лучше смотреть)
https://youtu.be/rj8m6ivhd2M?si=XQ72OQNH2ERXpPsB
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 267 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2024 08:18

Прохожий написав:
  Bolt написав:
  барабашов написав:Bolt
Первая нормальная хата.
Сколько такую у вас сдать можно? Умножайте на 200 и за приблизительные деньги она уйдёт, ну может % 5 додавят вниз.
И да - при девале по Зебре или хуже гривневую сумму аренды тоже надо будет умножать на 200 и делить на курс(не дай аллаh тоже 200).
Ремонт там примерно 500-600уе/метр же стоит?

Теоретически баксов 500 могут попросить, но думаю реально 400.Райончик на любителя(на Дрлярчика😏)
Пы. Сы. Да, там пытались, что-то изобразить, но если присмотреться то средненько.

https://rieltor.ua/lvov/flats-sale/view/10472096/

та посмотрю тут реальные дизайнеры-эстеты собрались)
ИМХО под демонтаж)))

Даже в таком дешмане фотошоп? , варочная без решёток
Vadim_

Подякував: 618 раз.
Подякували: 505 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2024 08:32

Vadim_ написав:
  Прохожий написав:
  Bolt написав:Теоретически баксов 500 могут попросить, но думаю реально 400.Райончик на любителя(на Дрлярчика😏)
Пы. Сы. Да, там пытались, что-то изобразить, но если присмотреться то средненько.

https://rieltor.ua/lvov/flats-sale/view/10472096/

та посмотрю тут реальные дизайнеры-эстеты собрались)
ИМХО под демонтаж)))

Даже в таком дешмане фотошоп? , варочная без решёток

Решеточки предусмотрительно спрятаны в шуфляду, чтобы очередные потенциальные покупатели квартиры не спёрли при просмотре. Я бы и крутилки с плиты тоже бы спрятал.😎
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 267 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2024 08:52

kingkongovets написав:
cherchiltank написав:Думаю роки через 2 варшавський з грейтом нарешті продадуться і первинки не залишиться зовсім)

з того, що бачив особисто - активно будуються Трініті, Стенфорд, А136, ТТ, також є рух на Салюті, Арії, Рівердейлі

і шось не чув щоб там комусь у відділах продажів руки цілували

Активно будуються - це коли півтора роки з котлованами до здачі в експлуатацію)
A-136 - 5 років будується
Трініті - 3 роки
Тарьян - 7 бляха років
Стенфорд - 4 роки
Звісно можна списати на війну - але не все
Руки не цілують бо нікому) - продажів цих довгобудів - нуль цілих хєр десятих)
cherchiltank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 251 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2024 09:03

депутат купив квартиру в центрі Києва за $200 тисяч

"Батьки до цього продали будинок. Мелітополь славиться черешнею, і мій батько займався, продавав цю черешню прямо фурами, продавав у різні країни, займався бізнесом", - розповів парламентарій.

Володимир Крейденко у виборчому списку Слуги народу посідав 123 місце. На момент обрання він був головою правління всеукраїнської молодіжної громадської організації Совість і надія України. :(
https://ua.korrespondent.net/ukraine/46 ... 00-tysiach
Vadim_

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2024 09:10

Бетон написав:Пока нахожусь в варшавском плюс, удивлению предприимчивости сограждан, нет предела: открыли кафе в каждом доме, два строймагазина, шторы, пивнухи, двери и дофига прочего и это в жалких 10 домах одного комплекса. Ремонт в таких кафе около 30 ..40 куе.

В яр граде открывается пятый неж.фонд. клиника, ресторан, кафе, большой салон красоты.
Я уезжать собрался, они бабло кладут.
Ничего не понятно

Десь рік тому я чув про такі ж розмови з приводу поздняків) подивимося що з тими кафе буде через рік)
cherchiltank

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2024 09:12

Бетон написав:Пока нахожусь в варшавском плюс, удивлению предприимчивости сограждан, нет предела: открыли кафе в каждом доме, два строймагазина, шторы, пивнухи, двери и дофига прочего и это в жалких 10 домах одного комплекса. Ремонт в таких кафе около 30 ..40 куе.

В яр граде открывается пятый неж.фонд. клиника, ресторан, кафе, большой салон красоты.
Я уезжать собрался, они бабло кладут.
Ничего не понятно

В 2007 однушка на Оболоні в панельні коштувала 100 тисяч), а 40 тисяч ремонт каже лише про здорожчання матеріалів і робіт, думаю бомж ремонт під ключ з меблями зараз тягне баксів на 500 за метр - тому нічого дивного)
cherchiltank

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2024 09:14

roberto dark написав:
  барабашов написав:С чего сейчас на базе хоть каких то накоплений у пересичных, дорогих ремонтов хоть какими руками и материалами и себестоимости монолита примерно 800уе метр цена вдруг будет допустим 500 и с ремонтом и не в Алесандрии или Кременчуге?

Я писал не о СЕЙЧАС конечно же. Можно себе представить, что ждёт рынок недвижимости Украины, в недалёком будущем, хотя бы только из-за демографических угроз, если война продлится ещё года два например. Про экономические последствия вообще молчу.

Війна буде ще роки три як мінімум - цікаве почнеться після війни
cherchiltank

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2024 09:27

cherchiltank написав:
  roberto dark написав:
  барабашов написав:С чего сейчас на базе хоть каких то накоплений у пересичных, дорогих ремонтов хоть какими руками и материалами и себестоимости монолита примерно 800уе метр цена вдруг будет допустим 500 и с ремонтом и не в Алесандрии или Кременчуге?

Я писал не о СЕЙЧАС конечно же. Можно себе представить, что ждёт рынок недвижимости Украины, в недалёком будущем, хотя бы только из-за демографических угроз, если война продлится ещё года два например. Про экономические последствия вообще молчу.

Війна буде ще роки три як мінімум - цікаве почнеться після війни

Мыслями или аргументами може те обосновать?
Vadim_

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2024 09:28

cherchiltank
нажаль Барабашов щоночі прокидаючись о третій від апное не вміє сконцентрувати памʼять і згадати, що:
1. В різні часи коефіцієнт серед.зарплата/вартість метру була дуже різна
2. Коеф. оренда/ ціна квартири також бувала дуже різною. Навіть приклад березня 2022 у нього чомусь не вспливає…

Приклад Херсону йому чомусь не підказує, що вартість куба бетону і ціна столєшки з каменю абсолютно не впливає на продажну ціну метру в Херсоні, де щодня (начебто фактор за дорожчай) знищуються кілька квартир. А 10% житлового фонду були під потопом.

Я не кажу, що буде зараз дешевій, навпаки, думаю рік точно буде стабільна ціна.
Але якщо девал, але якщо перестануть давати ракети ППО (а ракети для Ту95 і Калібри зараз накоплюють) то ціна може бути будь яка.
І я не впевнений, що в тому випадку мені захочеться «сумку з доларами з Хартума» (до речі, барабашов, досить бухати, я в Хартумі не був жодного дня і не планую) припаркувати в метри навіть Х0.2 від сьогодні.
Hotab

Подякував: 398 раз.
Подякували: 2420 раз.

Профіль

3
3
2
  #<1 ... 1163611637116381163911640 ... 12387>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти