Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Shaman написав:не маєте наміру той добре - але аргументів від вас не було, тому я так бачу... так приймається...
тут на форумі як тільки хтось починає писати, то все по максимуму. а головне видно, що більшість дописувачів передпенсійного або пенсійного віку. тому так, дискусій не видно, лише особисті думки
А що чоловік-економіст в розквіті сил аргументовано відповість хоч зрідка, а не "я так бачу" та я так відчуваю?
Shaman написав:не маєте наміру той добре - але аргументів від вас не було, тому я так бачу... так приймається...
тут на форумі як тільки хтось починає писати, то все по максимуму. а головне видно, що більшість дописувачів передпенсійного або пенсійного віку. тому так, дискусій не видно, лише особисті думки
А що чоловік-економіст в розквіті сил аргументовано відповість хоч зрідка, а не "я так бачу" та я так відчуваю?
на що тобі відповісти? ти хоч задай питання.
відповідай мені на то, що я ще не спитав - що за люди?
rjkz написав:Если не ошибаюсь, в Турции запрещены любые валютные счета.
Sir! Не збагну, звідки Ви це взяли. Фінансовий форум України сповнений всілякої дезінформації, але така ще начебто й не «проскакувала». У Туреччині присутні доньки банків багатьох країн світу - від Франції до Кувейту і відкривати рахунки ви можете вільно і в доларах, і в євро, не впевнений, що в канадських доларах (не цікавився). У мене не лише є рахунки в євро, але і в доларах США. Можна навіть відкрити рахунок у золоті. Ось відкрив на iPhone інтернет-банкінг одного з них - видно, в яких валютах я прямо зараз можу відкрити рахунок:
P.S. Зараз відкрив інший інтернет-банкінг на смартфоні – навіть здивувався – у 13-ти валютах можна відкрити рахунок. Здивували норвезькі крони. Менше здивували австралійські долари: Turkish airlines відкрили регулярні прямі рейси до Австралії.
Ой+ написав:Shaman Починати тикати ще і старшим це хамство. Якщо проблеми з когнітивним сприйняттям, то повторю недавнє питання - скільки дітей на ноги ставиш?
вельмишановний Ой+, який такий виявився ніжним. а де гроші лежать не треба розповісти? спитати ти можеш, але це не значить, що я незрозуміло кому маю відповідати
для початку - написав ось таке
Ой+ написав:І потрібно розуміти, що не дадуть спокійно доживати залишкам нації, що вироджується, в центрі Європи.
я спитав - аргументи? якщо власна думка - так й скажи, я так бачу, аргументувати не можу - приймається. а ти вже скільки повідомлень бозна що пишеш, окрім відповіді на питання. можеш відповісти - аргументи є, але наводити їх не буду - теж приймається
Та які там півдоби. Менше (хі-хі)... Всього 19 годин... Літак правда робить коротку технічну зупинку - на дозаправку - в Сінгапурі. Flight duration 19h 10m Stop 1h 30m - SIN (No aircraft changes) 1h 30m - Stopovers (No Connecting Flight) for Singapore. Boeing 787-9 Wide-body... Дуже вона далека та Австралія. Приятелі 2 рази літали із Сан Францисько в Мельбурн - так 16 (!) годин переліт - прямий рейс. А я думав, що там поруч...