Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 70237024702570267027 ... 14627>
Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2024 21:32

mephala написав:
  Hotab написав:Тоді не потрібно тут розказувати кому скільки додаткових ВОС треба отримати.
Коли черешенька отримає хоча б перший (у Успіха вже 3 за 2 роки, вам теж на полігоні швидко організуємо якщо ви припините ховатись) ) , послужите (повоюєте) з ним 2-5 років хоча б, тоді будете повчати, кому на кого перенавчатись.

ви для початку за себе навчіться відповідати а не Успіхом прикриватися.
бо я дивлюся зайняли дуже зручну позицію розказуючи як вас коханого не гоже в штурмовики відправляти.
попрошу ще раз - зверніться до спеціаліста. у вас явно проблема квітково-черешнева.

Я за себе давно відповів. Мене достатньо було на війні з 2014 року, включно з широкомасштабним. А коли ви за себе почнете відповідати?
Коли буде ваш перший ВОС , який ви застосуєте на війні?
Щодо спеціалістів, до яких мені рекомендуєте звернутись… У мене є профільні медкомісії, які мене мінімум раз на рік перевіряють. Коли на ВЛК відправимо вас? Коли мамина черешня згадає, що у неї є первинні та вторинні чоловічі ознаки, а в країні війна?
Приклад Успіха чудово показує, що мамину черешню можна швидко і недорого навчити і снаряди мити, і книгу писати, і навіть з кулемета дрони відганяти. То як? Коли?
З Су-25 КАБи не кидають. Наявні в орків Су-24 не витримають тривалу експлуатацію з кидання КАБів через те, як вона власне кидається.

По Су24 не зрозумів чому не витримає….
З су25 може не кидають, а що технічно заважає?
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 05 бер, 2024 21:40, всього редагувалось 2 разів.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2443 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2024 21:32

Мобилизованных на войну с Украиной оставят на фронте бессрочно
В администрации президента (АП) подтвердили, что мобилизованных не отпустят домой до завершения войны с Украиной. Такой ответ ведомства получил на свой запрос зампред «Яблока», депутат заксобрания Санкт-Петербурга Борис Вишневский.

В нем говорится, что увольнение мобилизованных «возможно в соответствии с действующим законодательством, а также после прекращения обстоятельств, послуживших основанием для призыва граждан на военную службу».

Из-за того, что мобилизованным запретили покидать зону боевых действий до окончания войны, оставив им право лишь на отпуск раз в полгода, жены таких военнослужащих начали массово требовать их возвращения домой. Они создают петиции, атакуют вопросами чиновников в соцсетях, а также регулярно выходят на акцию в формате возложения цветов к Могиле неизвестного солдата у стен Кремля. Мужей активисток движения «Путь домой» начали вызывать на допросы в ФСБ.

https://www.moscowtimes.eu/2024/03/05/m ... no-a123574

Чому в Україні має бути по іншому ?
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2024 21:37

mephala написав:
  Hotab написав:Тоді не потрібно тут розказувати кому скільки додаткових ВОС треба отримати.
Коли черешенька отримає хоча б перший (у Успіха вже 3 за 2 роки, вам теж на полігоні швидко організуємо якщо ви припините ховатись) ) , послужите (повоюєте) з ним 2-5 років хоча б, тоді будете повчати, кому на кого перенавчатись.

бо я дивлюся зайняли дуже зручну позицію розказуючи як вас коханого не гоже в штурмовики відправляти.
попрошу ще раз - зверніться до спеціаліста. у вас явно проблема квітково-черешнева.

Так може хоче побути штурмовиком на нулі, стільки охочих. Вже у вр той #10449 ніяк узаконити не можуть - поправки заважають
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2024 21:39

Ukrainian написав:Мобилизованных на войну с Украиной оставят на фронте бессрочно
В администрации президента (АП) подтвердили, что мобилизованных не отпустят домой до завершения войны с Украиной. Такой ответ ведомства получил на свой запрос зампред «Яблока», депутат заксобрания Санкт-Петербурга Борис Вишневский.

В нем говорится, что увольнение мобилизованных «возможно в соответствии с действующим законодательством, а также после прекращения обстоятельств, послуживших основанием для призыва граждан на военную службу».

Из-за того, что мобилизованным запретили покидать зону боевых действий до окончания войны, оставив им право лишь на отпуск раз в полгода, жены таких военнослужащих начали массово требовать их возвращения домой. Они создают петиции, атакуют вопросами чиновников в соцсетях, а также регулярно выходят на акцию в формате возложения цветов к Могиле неизвестного солдата у стен Кремля. Мужей активисток движения «Путь домой» начали вызывать на допросы в ФСБ.

так на росії війна з Україною,чи тільки сво,або терористична атака терміном 10+ років,чи тільки військовий стан в Україні?
sens

Профіль

3
Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2024 21:42

Hotab написав:
  mephala написав:

Я за себе давно відповів. Мене достатньо було на війні з 2014 року, включно з широкомасштабним. А коли ви за себе почнете відповідати?
Коли буде ваш перший ВОС , який ви застосуєте на війні?
Щодо спеціалістів, до яких мені рекомендуєте звернутись… У мене є профільні медкомісії, які мене мінімум раз на рік перевіряють. Коли на ВЛК відправимо вас? Коли мамина черешня згадає, що у неї є первинні та вторинні чоловічі ознаки, а в країні війна?
Приклад Успіха чудово показує, що мамину черешню можна швидко і недорого навчити і снаряди мити, і книгу писати, і навіть з кулемета дрони відганяти. То як? Коли?
З Су-25 КАБи не кидають. Наявні в орків Су-24 не витримають тривалу експлуатацію з кидання КАБів через те, як вона власне кидається.

По Су24 не зрозумів чому не витримає….
З су25 може не кидають, а що технічно заважає?
цікава річ. Ви собі дозволяєте сказати досить, всім іншим треба воювати , а вам чому це ні,ваша війна з агресором закінчилася, може ви змінили погляди?)
sens

Профіль

3
Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2024 21:54

sens ,
Ви собі дозволяєте сказати досить, всім іншим треба воювати , а вам чому це ні,

А вам чому «ні»? Релігія не дозволяє? Чи невміння читати? Так для вас знайдуть ВОС, де можна не читати. Замполітом підете, там можна дурь розказувати, що у вас добре виходить..
Де там диплом військового КВІРТУ? Надійно схований? Діставайте нарешті! Вже пора.
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 05 бер, 2024 21:58, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2024 21:57

fler написав:
  Water написав:
  fler написав:Я вже тут давно пояснюю, що Україна є цифровим європейським тигром, але хто ж мене, докторку, слухає? Скрізь одні гуру))

Це ви знову за цифровий паспорт?

Water, рука-обличчя, якщо ви не в темі від слова зовсім, то хоч загугліть.. Цифрові двійники, штучний інтелект, великі дані - є шось із цього переліку знайоме вам? Цифрові платформи туди ж. Це основні напрямки, в яких українські ІТ-компанії є здебільшого сильнішими за конкурентів з ЄС.

Приклад:
SoftServe — провідна українська ІТ-компанія, що працює у сфері розробки програмного забезпечення та надання консультаційних послуг. SoftServe є однією з найбільших компаній-розробників програмного забезпечення у Центральній та Східній Європі та входить в трійку найбільших ІТ-компаній України. Понад 9000 співробітників працюють у європейських та американських офісах компанії, що знаходяться у 12 країнах. Головні офіси компанії знаходяться у Львові та Остіні (штат Техас, США). Розробницькі центри компанії розташовані у Львові, Києві, Дніпрі, Харкові, Рівному, Івано-Франківську, Чернівцях, Софії (Болгарія) та Вроцлаві, Білостоку, Глівіце, Варшаві (Польща).
Ви вважаєте цю компанію українською тому-що вона сплачує в Україні податки?
А якщо вони завтра закриють юридичну фірму в Україні, залишивши в 11 інших країнах Світу?
Теж саме стосується Grammarly, MacPaw.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 224 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2024 21:59

Hotab написав:sens ,
Ви собі дозволяєте сказати досить, всім іншим треба воювати , а вам чому це ні,

А вам чому «ні»? Релігія не дозволяє? Чи невміння читати? Так для вас знайдуть ВОС, де можна не читати. Замполітом підете, там можна дурь розказувати, що у вас добре виходить..
Де там диплом військового КВІРТУ? Надійно схований? Діставайте нарешті! Вже пора.

Я краще у вас куплю кіло черешні
sens

Профіль

3

sens написав:
  Ukrainian написав:Мобилизованных на войну с Украиной оставят на фронте бессрочно

так на росії війна з Україною,чи тільки сво,або терористична атака терміном 10+ років,чи тільки військовий стан в Україні?

Росія може собі дозволити ротації (більше населення) але не проводить.
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1

vitaliiangel написав:
  Hotab написав:Мене достатньо було на війні з 2014 року, включно з широкомасштабним.
  Hotab написав:Коли мамина черешня згадає, що у неї є первинні та вторинні чоловічі ознаки, а в країні війна?
судя по тексту у тебя исчезли первичные и вторичные половые признаки. Поэтому воевать должны те, у которых они пока ещё есть.

Віталь, ломки нема? З 40 повідомлень/день сісти в засаду і лише з-під лавки викрикувати… Сила волі кремень!))
Ти вже податки почав платити, чи ще не на часі?

Я краще у вас куплю кіло черешні

Одесі точно не краще, що випускник військового ВУЗу не хоче ні дня захищати рідне місто.
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 05 бер, 2024 22:02, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Профіль

3
3
2
  #<1 ... 70237024702570267027 ... 14627>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти