Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
akurt написав:.............. Я розумію, що вас сильно давить зелена жаба від того, що ви не послухали мою пораду обманути 116 000 в квартиру 2+1 в новому найбільш знаменитому комплексі CasaGrande. А інші люди з цього форуму інвестували - наприклад вклали туди в 1+1 та виручили восени 2023 120 000€. ..............
Не знаю ситуацию с недвигой в Киеве. Или покупатель не знает, что в Украине война и Киев, бывает, обстреливают, или там сделан суперпуперремонт. Продать "восени 2023" квартиру вдвое дороже, чем было куплено до войны, это да. Могу привести пример в Харькове - https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/prodam-3-k-kv-zhk-edelveys-novye-doma-IDUkWiL.html
ЖК Эдельвейс Продам 4-комнатную квартиру, ул. Олимпийская,10-б 103 м2, 22/24
Продам 2-комнатную квартиру, ул. Олимпийская,10-б, ЖК Эдельвейс, метро Дворец Спорта, район Новые Дома. 110000$ 88м2 кухня 16м2 раздельная 2 санузла 16/23 ...... Выполнен евроремонт, вся мебель и техника входит в стоимость. 110 000 $ Договірна
Квартира оборудована эксклюзивной мебелью под заказ от лучших дизайнеров ( кухонная мебель, столы, шкаф, кровать и др. ), оснащена двумя каминами ( изготовл. по канадской технологии)! .....Квартира продаётся со всей мебелью, техникой, полностью сделанным интерьером, включая осветительные приборы и шторы! Имеется на этаже свое дополнительное помещение для хоз. нужд!
В цену входит и подземный паркинг.
Востаннє редагувалось ЛАД в Сер 06 бер, 2024 18:11, всього редагувалось 1 раз.
Bigor. Як справи в Польщі, відношення нормально чи так собі. Дивлюсь що робиться в Варшаві фигів)
Ще кадри з Варшави
Протестувальники палять шини та труну, яка нібито символізує польське сільське господарство. Також помічено антиукраїнські плакати. Почалися сутички із поліцією.
Однією з вимог є захист польських кордонів від "неконтрольованого напливу" продуктів з України, Росії та Білорусі.
Бетон написав:Bigor. Як справи в Польщі, відношення нормально чи так собі. Дивлюсь що робиться в Варшаві фигів)
Ще кадри з Варшави
Протестувальники палять шини та труну, яка нібито символізує польське сільське господарство. Також помічено антиукраїнські плакати. Почалися сутички із поліцією.
Однією з вимог є захист польських кордонів від "неконтрольованого напливу" продуктів з України, Росії та Білорусі.
Капец там митинг с шинами, с сиренами
Я не зовсім розумію - ти хочеш, щоб він, сидячи в Кракові, розповів тобі про обстановку в Варшаві?))) Так в Кракові цього не чути, все норм. Ну крім того, що постійно похмуро.
Бетон написав:Bigor. Як справи в Польщі, відношення нормально чи так собі. Дивлюсь що робиться в Варшаві фигів)
Ще кадри з Варшави
Я не зовсім розумію - ти хочеш, щоб він, сидячи в Кракові, розповів тобі про обстановку в Варшаві?))) Так в Кракові цього не чути, все норм. Ну крім того, що постійно похмуро.
Я чув що Варшава столиця Польщі😂 Якщо, наприклад, в Києві страйк, то це виражається на всій країні. Тому й питаю
Бетон написав:Я чув що Варшава столиця Польщі😂 Якщо, наприклад, в Києві страйк, то це виражається на всій країні. Тому й питаю
У Кракові усе тихо. Був зранку у двох державних установах, вдень у страховій - усе нормально. Посміхаються, побачивши паспорт з тризубом битися не кидаються.
Другу дали візу в США на 10 років, але з правом бути не більше 180 днів в році і без права роботи. Питання таке: якщо заїхати по такій візі і працювати 6 місяців нелегалом, то депортувати будуть?
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Сер 06 бер, 2024 21:56, всього редагувалось 1 раз.
Ніхто в США не буде за ним ганятися, шукати або депортувати. Звісно, якщо сам десь не попадеться за кримінальне порушення в поліцію.
Там цифри вірні? Бо за візою В1/В2, яку видають на 10 років українцям термін перебування: 6 місяців. Про це ставлять штамп в паспорт на візовому контролі в аеропорту. Віза В2/В2 - без права роботи завжди була. Можливо в нього клас візи інший?
Востаннє редагувалось akurt в Сер 06 бер, 2024 21:21, всього редагувалось 3 разів.
Ще кадри з Варшави
Я тільки з новин прочитав про мітинги в Варшаві. До-речі, як Ви пропустили сонячний тиждень в лютому? Таке враження що і +16+18 було! Також відкрито велосипедний сезон.