|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 07 бер, 2024 11:42
akurt написав:P.S. Станом на сьогодні оформили всі необхідні папери, в тому числі Work Permit та Study permit на дітей. Відкрили банківські рахунки (картки прийдуть на адресу готеля на протязі тижня), подали заявки на одноразову допомогу від Уряду Канади (3000*2+1500*2) CAD. Зазвичай гроші приходять через 3 банківських дня. Отримали пільгові проїзні білети на міський транспорт. Поки що живуть безкоштовно в готелі, номер із сніданком. В готелі є басейн та джакузі, дітям подобається.
Я нещодавно був у Канаді. Ціни там - окуєть. Ті доллари не те, що в Україні. Правда, Монреаль мені дуже сподобався.
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 919 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 бер, 2024 12:25
Investor_K написав: Я нещодавно був у Канаді. Ціни там - окуєть. Ті доллари не те, що в Україні. Правда, Монреаль мені дуже сподобався.
Відповім словами класика: Investor_K написав:Непереконливо.
Слава Богу, хоч Монреаль сподобався. Ну, звісно, це не Нікополь, але теж люди якось живуть…
-
akurt
-
-
- Подякував: 4002 раз.
- Подякували: 1446 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Чет 07 бер, 2024 12:42
Еміграція, заробітчанство
Я майже щоденно спілкуюся з нашими людьми в Канаді: сам отримую цікаву інформацію та ділюсь знаннями з того, що точно знаю. Сьогодні рекомендую подивитися дуже цікаве відео від нашого хлопця Віталія, який зараз живе в Канаді. Жонатий, народилася дитина. Гарний турботливий батько (не всі ж такі - самі знаєте). Працює. Тут таке цікаво: - з 19-ти свої років працював наїздами (по 3 місяці в кожен півроку) в Польщі. Один з моїх колишніх підлеглих так встиг зробити перед пандемією 3 рази. Перший раз привіз +4000 євро та швидко витратив іх на "Дні народження друзів" з танцями, пияцтвом та співами. Другий раз ледве привіз 1000 євро, бо як сказав, надурили з оплатою: він думав що 15 злотих за годину, а виявилося 15 злотих так кв.м якоїсь будівельної роботи. Третій раз повернувся з боргами, бо там захворів суттєво. І все це було до пандемії. Польський експеримент завершився, зараз в своєму селі торгує свининою, що вирощують сусідні баби та діди на хімікатах. Інколи підкуповує зерно у фермерів: для своїх ціна за тону 2000 гривень (50 доларів за тону - то те, що потім Хомутинник перпродавав в Польщі під виглядом "українського зерна" за 500 доларів, а не для своїх - а це впливає на собівартість хімічно вирощеної свинини - по 4000 гривень - то по 100 доларів за тону. Віталій Хомутинник - з віку 21 рік - "народний депутат" - зараз в Монако посміхається...). А ось цей Віталій - вистояв/витримав в Польщі ще й університет в Україні закінчив. - з 22-х рокі працював в Польщі цілих три роки. - ось вже більше року мешкає в Канаді. Він висловлює свою суб"єктивну думку про те, чого зараз масово українці тікають та чому варто тікати - з Польщі в Канаду.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Чет 07 бер, 2024 13:07
akurt написав:Еміграція, заробітчанствоЯ майже щоденно спілкуюся з нашими людьми в Канаді: сам отримую цікаву інформацію та ділюсь знаннями з того, що точно знаю. Сьогодні рекомендую подивитися дуже цікаве відео від нашого хлопця Віталія, який зараз живе в Канаді. Жонатий, народилася дитина. Гарний турботливий батько (не всі ж такі - самі знаєте). Працює. Тут таке цікаво: - з 19-ти свої років працював наїздами (по 3 місяці в кожен півроку) в Польщі. Один з моїх колишніх підлеглих так встиг зробити перед пандемією 3 рази. Перший раз привіз +4000 євро та швидко витратив іх на " Дні народження друзів" з танцями, пияцтвом та співами. Другий раз ледве привіз 1000 євро, бо як сказав, надурили з оплатою: він думав що 15 злотих за годину, а виявилося 15 злотих так кв.м якоїсь будівельної роботи. Третій раз повернувся з боргами, бо там захворів суттєво. І все це було до пандемії. Польський експеримент завершився, зараз в своєму селі торгує свининою, що вирощують сусідні баби та діди на хімікатах. Інколи підкуповує зерно у фермерів: для своїх ціна за тону 2000 гривень (50 доларів за тону - то те, що потім Хомутинник перпродавав в Польщі під виглядом "українського зерна" за 500 доларів, а не для своїх - а це впливає на собівартість хімічно вирощеної свинини - по 4000 гривень - то по 100 доларів за тону. Віталій Хомутинник - з віку 21 рік - "народний депутат" - зараз в Монако посміхається...). А ось цей Віталій - вистояв/витримав в Польщі ще й університет в Україні закінчив. - з 22-х рокі працював в Польщі цілих три роки. - ось вже більше року мешкає в Канаді. Він висловлює свою суб"єктивну думку про те, чого зараз масово українці тікають та чому варто тікати - з Польщі в Канаду.
Ті блогери вже заграли:половина відосів на Ютубі,, Чому тре тікати з Польщі до Канади?!", друга,, Чому тре тікати з Канади до Польщі?!", тож наразі сижу в Україні, жую попкорн... Пи. Си. Таке враження, що крім надходжень з Ютубу, ні в Канаді ні в Польші фіг де, ще заробиш... 😏🤔
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 272 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 07 бер, 2024 13:29
rjkz написав:Сейчас поговорили, я ему дал интересующую инфу, он мне подтвердил мои умозаключения - на рынке продаж полный штиль, продаж почти нет. На рынке аренды - критический дефицит предложения.
Вы бы могли рассказать, в чем причина такого? rjkz написав:Касательно покупки под рент - подтвердил мои опасения, посоветовал выбросить эту идею из головы. Где угодно, но не в НЙ.
И если продаж нет, то почему выкинуть эту идею и головы?
-
b3320413
-
-
- Подякував: 25 раз.
- Подякували: 9 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 бер, 2024 14:12
akurt написав:Еміграція, заробітчанствоА ось цей Віталій - вистояв/витримав в Польщі ще й університет в Україні закінчив. - з 22-х рокі працював в Польщі цілих три роки. - ось вже більше року мешкає в Канаді. Він висловлює свою суб"єктивну думку про те, чого зараз масово українці тікають та чому варто тікати - з Польщі в Канаду.
Ну невдаха той блогер, 3 роки промучався на складі в Польщі ненавидячи поляків  . Через рік випустить такий самий випуск про Канаду і що серед індусів він ніколи не стане своїм і що ті його ненавидять, бо він ненавидить індусів... Глянув інший його випуск Стало більш зрозуміло чому в Польщі так погано 
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1455 раз.
- Подякували: 1861 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 07 бер, 2024 14:20
Investor_K написав: akurt написав:P.S. Станом на сьогодні оформили всі необхідні папери, в тому числі Work Permit та Study permit на дітей. Відкрили банківські рахунки (картки прийдуть на адресу готеля на протязі тижня), подали заявки на одноразову допомогу від Уряду Канади (3000*2+1500*2) CAD. Зазвичай гроші приходять через 3 банківських дня. Отримали пільгові проїзні білети на міський транспорт. Поки що живуть безкоштовно в готелі, номер із сніданком. В готелі є басейн та джакузі, дітям подобається.
Я нещодавно був у Канаді. Ціни там - окуєть. Ті доллари не те, що в Україні. Правда, Монреаль мені дуже сподобався.
Таіті, Таіті .... Занзібар
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 07 бер, 2024 14:23
Bolt написав: akurt написав:Еміграція, заробітчанствоЯ майже щоденно спілкуюся з нашими людьми в Канаді: сам отримую цікаву інформацію та ділюсь знаннями з того, що точно знаю. Сьогодні рекомендую подивитися дуже цікаве відео від нашого хлопця Віталія, який зараз живе в Канаді. Жонатий, народилася дитина. Гарний турботливий батько (не всі ж такі - самі знаєте). Працює. Тут таке цікаво: - з 19-ти свої років працював наїздами (по 3 місяці в кожен півроку) в Польщі. Один з моїх колишніх підлеглих так встиг зробити перед пандемією 3 рази. Перший раз привіз +4000 євро та швидко витратив іх на " Дні народження друзів" з танцями, пияцтвом та співами. Другий раз ледве привіз 1000 євро, бо як сказав, надурили з оплатою: він думав що 15 злотих за годину, а виявилося 15 злотих так кв.м якоїсь будівельної роботи. Третій раз повернувся з боргами, бо там захворів суттєво. І все це було до пандемії. Польський експеримент завершився, зараз в своєму селі торгує свининою, що вирощують сусідні баби та діди на хімікатах. Інколи підкуповує зерно у фермерів: для своїх ціна за тону 2000 гривень (50 доларів за тону - то те, що потім Хомутинник перпродавав в Польщі під виглядом "українського зерна" за 500 доларів, а не для своїх - а це впливає на собівартість хімічно вирощеної свинини - по 4000 гривень - то по 100 доларів за тону. Віталій Хомутинник - з віку 21 рік - "народний депутат" - зараз в Монако посміхається...). А ось цей Віталій - вистояв/витримав в Польщі ще й університет в Україні закінчив. - з 22-х рокі працював в Польщі цілих три роки. - ось вже більше року мешкає в Канаді. Він висловлює свою суб"єктивну думку про те, чого зараз масово українці тікають та чому варто тікати - з Польщі в Канаду.
Ті блогери вже заграли:половина відосів на Ютубі,, Чому тре тікати з Польщі до Канади?!", друга,, Чому тре тікати з Канади до Польщі?!", тож наразі сижу в Україні, жую попкорн... Пи. Си. Таке враження, що крім надходжень з Ютубу, ні в Канаді ні в Польші фіг де, ще заробиш... 😏🤔
Пригадалося: Одеса, грає, 7:40, відпливає пароплав з кучерявими на історичну батьківщину, на зустріч йому зворотній з такими ж репатріантами. На борти обох суден вибігає повно пасажирів і крутять у виска пальцями пасажирам з протилежного рейсу.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 07 бер, 2024 14:29
Bolt написав:Ті блогери вже заграли:половина відосів на Ютубі,, Чому тре тікати з Польщі до Канади?!", друга,, Чому тре тікати з Канади до Польщі?!", тож наразі сижу в Україні, жую попкорн... Пи. Си. Таке враження, що крім надходжень з Ютубу, ні в Канаді ні в Польші фіг де, ще заробиш... 😏🤔
Я гадаю, що до цього треба відноситися творчо, бо скільки людей - стільки і думок. Те, що одному добре, іншому дуже не подобається. Це нормально. В мене купа знайомих і родичів (дочка рідного брата з двома дітьми) знайшли притулок в Німеччині і дуже задоволені. Є приятелі, які кричали: «Караул! Куди я попав??? Страшна німецька «дєрєвня», де мені соромно їздити на своєму новому Мерседесі…» Щойно спілкувався з нашими людьми в місті Вінніпег. Зробили мені таке цікаве зауваження: «…ви ще забули добавити основне правило імігранта) закордоном тримайся як найдалі від українців і вихідців з країн СНД. Доречі це стосується і роботи) де багато українців таку роботу треба уникати))».
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Чет 07 бер, 2024 14:33
Frant написав: flyman написав:Пригадалося: Одеса, грає, 7:40, відпливає пароплав з кучерявими на історичну батьківщину, на зустріч йому зворотній з такими ж репатріантами. На борти обох суден вибігає повно пасажирів і крутять у виска пальцями пасажирам з протилежного рейсу
тим часом Флаймен, весь в секонд-хенді, в дерев.яній хаті за 10 км від залізниці Київ-Коростень відкриває чергову банку з опенькми, і додає їх до вареної картоплі. Зекономлені гроші кидає в копілку, в формі свині)))
І веде блог (знімає відос для ютуба/тіктока показуючи дулі пролітаючому ковру) "жизнь удалась"! Не те що у ваших Амераках:
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1