hume написав:Уточняется, что по Рязанскому НПЗ прилетели три дрона, которые поразили две установки по первичной переработке
ИМХО это должно быть первичной целью атак. знаю на опыте поражения у нас - поставка новых свыше полугода (более 30 недель). и это без санкций. ИМХО долбить танки смысла нет - их раша спокойно может новых настроить. а вот с переработкой не думаю что будет все так радужно.
З'явилися подробиці атаки на територію нафтопереробного заводу в Сизрані РФ.
Як пишуть російські Telegram-канали, дрон атакував установку ЕЛОУ-АВТ-6, яка відповідає за глибоку переробку нафти, випуск високооктанових бензинів і є основною виробничою потужністю підприємства.
Також повідомляється, що внаслідок атаки загорівся блок К-2 і ємності нафтосховища.
в другом толстые военкомовцы... трусы или крестик? пусть толстый военкомовец 6 месяцев посидит на вашем месте, а вы на его
Завжди і у всі часи були ті, на кого переляканий може показати пальцем «хай он спочатку він, а я вже потім». І не важливо, що тут вже не раз сказали, що в ТЦК зараз переважно ті, хто вже був на фронті. «если десантник сказал, что не брал, значит не отдаст», «если Виталя сказал, почему Я? Еще не все побывали, то не пойдет никогда». Но волшебный бусик и пистюлина животворящая все равно заставят выполнить указание президента «служи або плати»
щоб було зрозуміло-де К1, К2, К3
Яким чином Кременчук у нас дихає? Якщо зупинити завод надовго виявляється так швидко і просто. Чи там вже давно варять нафту мініНПЗ, які розміщені зовсім не там?
detroytred написав:б цікаво, якщо форумчани-фронтовики прокоментували оті сьогоднішні два інтерв'ю Арти Гріна, які розмістив Флай. Там впевнено про тверде утримання фронту, неможливість оркостану просуватися далі; про те, що рашковани вже самі розуміють це; а також, що багато фронтовиків не бажають звільнення.
Але особисто я передумов що все буде добре - не бачу. Чув думку, що більше половини тих, хто звільниться з армії - за півроку захочуть повернутися. Але поки що всі хочуть звільнитися. Якщо будуть зрушення в будівництво фортифікаційних споруд і мобілізації - то росіянам буде важко продвинутись. Навіть за браку боєприпасів. Якщо будуть "знаходити резерви всередині ЗСУ" - тобто відказників, обмежено придатних і переводити в піхоту артилеристів/кухарів/дронщиків, які проїбали дрони та інших - до кінця року росіяни мають всі шаниси провернути свою ізюмо-балаклійську оперцію, і тоді ви всі охуїєте...
З'явилися подробиці атаки на територію нафтопереробного заводу в Сизрані РФ.
Також повідомляється, що внаслідок атаки загорівся блок К-2 і ємності нафтосховища.
щоб було зрозуміло-де К1, К2, К3
А вот простенькая схема производственных мощностей с обозначением установки первичной переработки и вакуумного блока Можно сразу понять, что без этих установок останавливается весь процесс дальнейшей переработки.
katso написав:............. Вот тут бы услышать мнение Будивельника - смогут ли насильно мобилизированные чтото построить и какое качество этой постройки будет. Почему то у нас считают строительные технологии чем то простым, видимо имеем отголоски советского имиджа "два солдата из стройбата заменяют экскаватор", но технологии же на месте не стоят, и у нас нет безграничных ресурсов советской армии чтоб круглое носить а квадратное катить.
Мобилизация бывает не только в армию. И я написал: "Если не захотят". Могут не захотеть уезжать из дома, ехать работать в близости от фронта (даже относительной). Условия жизни будут похуже, чем дома.
надо определяться мы движемся в совок с его принудиловкой, гулагами, карточками, голодоморами или в цивилизованный мир
Мы движемся в войну. Точнее мы не движемся, хотя война уже есть. Тыл живёт как в мирное время. Единственное что, мужикам приходится прятаться от ТЦК.
sashaqbl написав:Висловлю свою думку щодо виборів. Я послідовний противник Зеленського, всі два рази голосував за нього. І взагалі - вибір янелоха - це один з найневдаліших виборів(після Януковича). Але я не бачу зараз кандидатури, вибір якої переважив би всі недоліки від розгойдування човна під легітимністю Зеленського. Нажаль, саме під його керівництвом країні випало воювати(або через вибір його в 19 році). І якщо ми хочемо зберегти країну, то завершувати цю війну нам теж доведеться під його керівництвом.