Василь-Рівне написав:Військову частину в Придністров'ї атакували дроном-камікадзе, сталися вибух і пожежа, — Міністерство Держбезпеки «Придністров'я». Хто скаже навіщо?
Тре почекати, чиїсь вуха такі вилізуть
Самопроголошена "влада" Придністров'я повідомила про атаку дрона на військову частину. Унаслідок атаки згорів вертоліт, ніхто не постраждав.
"Сьогодні на території однієї з військових частин Тирасполя сталася пожежа, що виникла внаслідок вибуху. Попередньо встановлено, що вибух стався внаслідок атаки дрона-камікадзе", - пише "Первый Приднестровский", цитуючи заяву МДБ Придністров'я.
Стверджується, що жертв немає. При цьому придністровські ЗМІ публікують кадри з моментом удару безпілотника по гелікоптеру і наслідками пожежі.
Василь-Рівне написав:Військову частину в Придністров'ї атакували дроном-камікадзе, сталися вибух і пожежа, — Міністерство Держбезпеки «Придністров'я». Хто скаже навіщо?
fox767676 написав:Вибори проводити в Дії, стареньким 70+ проводити голосування на дому, як і було до того
Можна не витрачати кошти і одразу нарисувати 73% діючій владі
«Одразу після відставки Залужного довіра знизилася ще на 5 відсоткових пунктів до 60%. Таким чином, загалом на період 5-10 лютого 64% довіряють президенту, але на кінець цього періоду показник становить 60%", — вказали в опитуванні.
це де так? в канаді? як ви, канадійці, там за україну переживаєте, ночей прямо не досипаєте....
antey1969 написав:Оказывается можно волонтерить, собирать деньги на ЗСУ, учить пользоваться турникетами и вдруг прямо посреди ночи тебе прописывают в рыло, ломая очки, запихивают в фургон, а буквально через час ты успешно проходишь (судя по всему специально ради такого случая ночью собранную) медкомиссию и уже на следующий день ты находишься в ВЧ. Тут как-то поневоле задумаешься.
А по якому закону волонтерів не беруть в армію? А чому на нього звернули увагу, може через те, що він забив на повістки і в тецекашників в базі він був як ухилянт? А якщо він проходив ВЛК протягом року то оформлюють все швидко. Чомусь ці всі пострадавшиє от бєспрєдєла ТЦК не уточнюють деталей.
Писали що за народження дитини приблизно 10к уо будуть платити,проте вже зараз Держава заборгувала пенсіонерам за програними судовими справами 66 млрд грн
👉 Рішеннями судів багато пенсіонерів домоглися перерахунку розмірів своїх пенсій та доплат за минулі роки. Пенсіонери виграли у держави в судах вже 66 млрд грн, але у бюджеті немає коштів для того, щоб виплатити цей борг. Про це повідомила перша заступниця міністерки соціальної політики України Дарина Марчак, передають Українські Новини.
👉 Абсолютна більшість із тих, хто виграв суди — військові пенсіонери. Близько 57% цієї заборгованості виникла за судовими справами колишніх військовослужбовців та працівників силових органів, для яких діє спеціальне пенсійне законодавство. Воно передбачає прив’язку розміру пенсійної виплати до поточного розміру заробітної плати, яку отримують військові та представники силових органів на цей час. А в останні роки зарплати військових різко зросли.
👉 Ще 26% суми заборгованості держави за пенсійними справами стосується виплат чорнобильцям.
Дюрі-бачі написав:Можна не витрачати кошти і одразу нарисувати 73% діючій владі
«Одразу після відставки Залужного довіра знизилася ще на 5 відсоткових пунктів до 60%. Таким чином, загалом на період 5-10 лютого 64% довіряють президенту, але на кінець цього періоду показник становить 60%", — вказали в опитуванні.
це де так?
В Україні
Упродовж 5-10 лютого 2024 року Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) провів всеукраїнське опитування громадської думки «Омнібус»
sens написав:Писали що за народження дитини приблизно 10к уо будуть платити,проте вже зараз Держава заборгувала пенсіонерам за програними судовими справами 66 млрд грн
👉 Рішеннями судів багато пенсіонерів домоглися перерахунку розмірів своїх пенсій та доплат за минулі роки. Пенсіонери виграли у держави в судах вже 66 млрд грн, але у бюджеті немає коштів для того, щоб виплатити цей борг. Про це повідомила перша заступниця міністерки соціальної політики України Дарина Марчак, передають Українські Новини.
👉 Абсолютна більшість із тих, хто виграв суди — військові пенсіонери. Близько 57% цієї заборгованості виникла за судовими справами колишніх військовослужбовців та працівників силових органів, для яких діє спеціальне пенсійне законодавство. Воно передбачає прив’язку розміру пенсійної виплати до поточного розміру заробітної плати, яку отримують військові та представники силових органів на цей час. А в останні роки зарплати військових різко зросли.
👉 Ще 26% суми заборгованості держави за пенсійними справами стосується виплат чорнобильцям.
супер а нічого що в нас призовний вік до 60 ? Тим всім військовим пенсіонерам по 61 і більше ?
Ukrainian написав:«Одразу після відставки Залужного довіра знизилася ще на 5 відсоткових пунктів до 60%. Таким чином, загалом на період 5-10 лютого 64% довіряють президенту, але на кінець цього періоду показник становить 60%", — вказали в опитуванні.
Указ вийшов ввечері 8-го лютого. Так що побачимо пізніше рівень довіри. Я мало зустрічаю тепер захоплених Зе, а точніше особисто не зустрічаю, і можливо не тільки в зв'язку з відставкою.
freeze написав:Кто больше двух лет в зоне БД надо инвалидность давать, Я с утра просыпаюсь в своем подвале, отхаркнул цемент из лёгких, что то гремит снаружи, мне пох, начштаба написал, что я в плохом состоянии, всё идёт нах, я отчётливо понимаю, что я не в адеквате. Надо менять, демобилизировать хлопцев больше года в зоне БД, это больные на голову люди.
В мене через набрану вагу холестерин, тиск і цукор на межі. А вагу набрав ще у 2022 поки адаптувався, а потім травма на нозі півроку боліла - навіть ходити на нормальні відстані міг лише через біль...
Востаннє редагувалось Denik в Нед 17 бер, 2024 22:27, всього редагувалось 1 раз.