|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 19 бер, 2024 12:55
Hotab написав:Тобто позиція «воювати? Я не можу, сітківка, не хочу, боюсь, за 2 роки не навчений… Платити щоб інші воювали? Так у мене нема для них. Кавалірка третя /четверта сама себе не купить » «А як тоді?» «Та мені пох як… покличете , коли все закінчиться» Ось вам і вся комунікація.
ну на даний час нема механізму типу "я плачу - ти воюєш", тобто якщо зловить бус, то пачка квитанцій про оплату донатів нічого не вирішує. і правильно написав detroytred - спочатку влада подає приклад (саджає в тюрми за корупцію), мобілізовує "лишніх" чоловіуів-чиновників, переводить їх родичів з батальйону Монако ближче до передової а потім і пересічні підтягнуться, як побачать що ніхто не може пропетляти, навіть "той з мільйоном баксів служить, незміг порішати". Попробуйте мотивуйте 27 річного вихованця дитбудинку чому він має воювати, а сотні тисяч "синів Данилова" ні. Бо стаття 65? Але вона однобоко діє, тільки в певному гендерному та фінансовому напрямку)) P.S. Стріляти по колінам припустимо несхвалюєте (поки що), але щоденне порушення 146 ККУ так
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 бер, 2024 13:01
Bobua написав:Що за цей час виконали тили? Оті 98% Які накази? І що такого страшного вимагали у тилів? Показати документи, аби була змога перевірити, чи ти то не диверсантське лайно, що ракети наводить? Це страшний наказ і його неможливо виконати?
В нас же мова не про те, що страшного показати документи і т.д.? В нас мова про те, що страшного в простр-ти колінки за порушення. Вимог законних представників влади. (Да ще й на підставі лише підозри. Лише підозри!) Потрібно принципове рішення на це. Якщо воно буде, то апріорі пошириться на усе і вся. І невиконання наказу у війську (тут навіть не підозра, а факт) - розстріл на місці, буде в такому випадку ще логічнішим, доцільнішим. І т.д. в інших сферах суспільства. Це принципова зміна фундаменту в суспільстві.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 бер, 2024 13:04
Бетон написав:Зеленський против ввода войск стран НАТО в Украину. Вдруг французы войну закончат через месяц? Что потом, выборы проводить?
Президент Владимир Зеленский сообщил, что Украина не нуждается в западных войсках на своей территории, но готова принять «инструкторов» и «технический персонал» из стран-союзниц НАТО. «Ваши дети не умрут в Украине», — сказал Зеленский в интервью французскому телеканалу BFM TV.
Зеленский добавил, что готов обсудить идею президента Франции Эммануэля Макрона отправить сухопутные войска в Украину, когда французский лидер посетит Украину.
Но давайте попробуем разобраться. Зеленский - это одноособный законодательно субъект Украины решающий этот вопрос или всё же есть какая-то процедура и там несколько субъектов?
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 бер, 2024 13:06
stm написав:Вчера пол дня читала переписку с Но я поняла, надо действительно прям сегодня отменять военное положение, назначать перевыборы рады и президента. Границы будут открыты, и оснований Бандерлогу на равных с Бетоном воспользоваться открытием границ очень прям можно. Усё. Победа )))))
Бандерлог і зара може перейти границю. Легко й невимушено. Це не так трудно як Ви собі гадаєте. З того боку майже в кожній державі родичі, друзя, односельчани . даж є потомство в німеччині і португалії. Гроші зняті. Переведені в долари й під грушею. Правда на картці знову 130грн))) При мені 400 євро й півтори тисячі доларів. Румунський паспорт, наш паспорт, права. Цивільний одяг, купа аптечок, заряджений кнопочний телефон, запасна сімка, 2 шоколадки таблєрон, пару пачок мівіни, мотузка 2 півторачки води, і 2 мотка синьої ізолєнти... Власності на зара 4та частина чх кімнатної квартири з прописаними там малими дітьми . В любий момент я встаю й рухаюсь в сторону заката й пес хто мене втримає. 2,5 години до запоріжжя. Далі 8 годин і чернівці, ще 3 години я в горах, мож 2 ,3 години жду. Ще 2 години в тій стороні на добратись до цивілізації... короч якщо встану зараз, і зі мною святий Юр і демони ніндзь, завтра я пю ранкову каву в сучаві. 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 19 бер, 2024 13:08
stm написав: Бетон написав:Зеленський против ввода войск стран НАТО в Украину. Вдруг французы войну закончат через месяц? Что потом, выборы проводить?
Президент Владимир Зеленский сообщил, что Украина не нуждается в западных войсках на своей территории, но готова принять «инструкторов» и «технический персонал» из стран-союзниц НАТО. «Ваши дети не умрут в Украине», — сказал Зеленский в интервью французскому телеканалу BFM TV.
Зеленский добавил, что готов обсудить идею президента Франции Эммануэля Макрона отправить сухопутные войска в Украину, когда французский лидер посетит Украину.
Но давайте попробуем разобраться. Зеленский - это одноособный законодательно субъект Украины решающий этот вопрос или всё же есть какая-то процедура и там несколько субъектов?
Цікаво чому президент проти? Чому? І чому він не пояснив, а лише констатував, що проти? Цікаво ж. Хоча б в аспекті: тому що це таємниця або інша причина?
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 бер, 2024 13:09
Banderlog написав: stm написав:Вчера пол дня читала переписку с Но я поняла, надо действительно прям сегодня отменять военное положение, назначать перевыборы рады и президента. Границы будут открыты, и оснований Бандерлогу на равных с Бетоном воспользоваться открытием границ очень прям можно. Усё. Победа )))))
Бандерлог і зара може перейти границю. Легко й невимушено. Це не так трудно як Ви собі гадаєте. З того боку майже в кожній державі родичі, друзя, односельчани . даж є потомство в німеччині і португалії. Гроші зняті. Переведені в долари й під грушею. Правда на картці знову 130грн))) При мені 400 євро й півтори тисячі доларів. Румунський паспорт, наш паспорт, права. Цивільний одяг, купа аптечок, заряджений кнопочний телефон, запасна сімка, 2 шоколадки таблєрон, пару пачок мівіни, мотузка 2 півторачки води, і 2 мотка синьої ізолєнти... Власності на зара 4та частина чх кімнатної квартири з прописаними там малими дітьми . В любий момент я встаю й рухаюсь в сторону заката й пес хто мене втримає. 2,5 години до запоріжжя. Далі 8 годин і чернівці, ще 3 години я в горах, мож 2 ,3 години жду. Ще 2 години в тій стороні на добратись до цивілізації... короч якщо встану зараз, і зі мною святий Юр і демони ніндзь, завтра я пю ранкову каву в сучаві. 
С круассаном. Свобода должна быть именно такой: запах кофе и круассана в ЕС - лучший пример свободы выбора несмотря на все обстоятельства. Уважаю )))
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 бер, 2024 13:10
Banderlog написав:Гроші зняті. Переведені в долари й під грушею. Правда на картці знову 130грн))) При мені 400 євро й півтори тисячі доларів. Румунський паспорт, наш паспорт, права. Цивільний одяг, купа аптечок, заряджений кнопочний телефон, запасна сімка, 2 шоколадки таблєрон, пару пачок мівіни, мотузка 2 півторачки води, і 2 мотка синьої ізолєнти... Власності на зара 4та частина чх кімнатної квартири з прописаними там малими дітьми . В любий момент я встаю й рухаюсь в сторону заката й пес хто мене втримає. 2,5 години до запоріжжя. Далі 8 годин і чернівці, ще 3 години я в горах, мож 2 ,3 години жду.
дякую за інструкцію, піду звірятись що в рюкзаку)) Але smt цей допис не оцінить
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
flyman написав:виникає питання, чому нема стану війни?
Може з-за фінансування та збройної підтримки? Хз.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
detroytred написав:Між готова до оборони і готується до оборони є час. Оті декілька років.
подскажите сколько времени между готова к нападению и готовится к нападению?
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 19 бер, 2024 13:14
detroytred написав: stm написав: Бетон написав:Зеленський против ввода войск стран НАТО в Украину. Вдруг французы войну закончат через месяц? Что потом, выборы проводить?
Цікаво чому президент проти? Чому? І чому він не пояснив, а лише констатував, що проти? Цікаво ж. Хоча б в аспекті: тому що це таємниця або інша причина?
Детройт, смотрите когда я улыбаюсь относительно Вас это тоже признак дипломатии ))) вы беситесь но ничего неподелать ))) Зеленский против войск, но готов обсудить сухопутные войска при личном приезде в Украину Президента Макрона. Это ж бляха, какой жёсткий противник войск, вы прям в этих двух не противоречащих абзацах увидели жесткость Зеленского беспринципную просто, как и в часовом выступлении Портникова 1 минуту нужного вам из целого контекста )))
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
|