Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 72397240724172427243 ... 14712>
Повідомлення Додано: Вів 19 бер, 2024 12:55

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Hotab написав:Тобто позиція «воювати? Я не можу, сітківка, не хочу, боюсь, за 2 роки не навчений… Платити щоб інші воювали? Так у мене нема для них. Кавалірка третя /четверта сама себе не купить »
«А як тоді?»
«Та мені пох як… покличете , коли все закінчиться»
Ось вам і вся комунікація.

ну на даний час нема механізму типу "я плачу - ти воюєш", тобто якщо зловить бус, то пачка квитанцій про оплату донатів нічого не вирішує.

і правильно написав detroytred - спочатку влада подає приклад (саджає в тюрми за корупцію), мобілізовує "лишніх" чоловіуів-чиновників, переводить їх родичів з батальйону Монако ближче до передової а потім і пересічні підтягнуться, як побачать що ніхто не може пропетляти, навіть "той з мільйоном баксів служить, незміг порішати".
Попробуйте мотивуйте 27 річного вихованця дитбудинку чому він має воювати, а сотні тисяч "синів Данилова" ні. Бо стаття 65? Але вона однобоко діє, тільки в певному гендерному та фінансовому напрямку))

P.S. Стріляти по колінам припустимо несхвалюєте (поки що), але щоденне порушення 146 ККУ так
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 19 бер, 2024 13:01

Bobua написав:Що за цей час виконали тили? Оті 98% Які накази?
І що такого страшного вимагали у тилів? Показати документи, аби була змога перевірити, чи ти то не диверсантське лайно, що ракети наводить? Це страшний наказ і його неможливо виконати?

В нас же мова не про те, що страшного показати документи і т.д.?
В нас мова про те, що страшного в простр-ти колінки за порушення.
Вимог законних представників влади.
(Да ще й на підставі лише підозри. Лише підозри!)

Потрібно принципове рішення на це.
Якщо воно буде, то апріорі пошириться на усе і вся.
І невиконання наказу у війську (тут навіть не підозра, а факт) - розстріл на місці, буде в такому випадку ще логічнішим, доцільнішим.

І т.д. в інших сферах суспільства.
Це принципова зміна фундаменту в суспільстві.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 19 бер, 2024 13:04

Бетон написав:Зеленський против ввода войск стран НАТО в Украину. Вдруг французы войну закончат через месяц? Что потом, выборы проводить?

Президент Владимир Зеленский сообщил, что Украина не нуждается в западных войсках на своей территории, но готова принять «инструкторов» и «технический персонал» из стран-союзниц НАТО.
«Ваши дети не умрут в Украине», — сказал Зеленский в интервью французскому телеканалу BFM TV.

Зеленский добавил, что готов обсудить идею президента Франции Эммануэля Макрона отправить сухопутные войска в Украину, когда французский лидер посетит Украину.

Но давайте попробуем разобраться. Зеленский - это одноособный законодательно субъект Украины решающий этот вопрос или всё же есть какая-то процедура и там несколько субъектов?
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 19 бер, 2024 13:06

stm написав:
Вчера пол дня читала переписку с
Но я поняла, надо действительно прям сегодня отменять военное положение, назначать перевыборы рады и президента. Границы будут открыты, и оснований Бандерлогу на равных с Бетоном воспользоваться открытием границ очень прям можно. Усё. Победа )))))

Бандерлог і зара може перейти границю. Легко й невимушено.
Це не так трудно як Ви собі гадаєте. З того боку майже в кожній державі родичі, друзя, односельчани . даж є потомство в німеччині і португалії.
Гроші зняті. Переведені в долари й під грушею. Правда на картці знову 130грн))) При мені 400 євро й півтори тисячі доларів. Румунський паспорт, наш паспорт, права. Цивільний одяг, купа аптечок, заряджений кнопочний телефон, запасна сімка, 2 шоколадки таблєрон, пару пачок мівіни, мотузка 2 півторачки води, і 2 мотка синьої ізолєнти... :lol:
Власності на зара 4та частина чх кімнатної квартири з прописаними там малими дітьми .
В любий момент я встаю й рухаюсь в сторону заката й пес хто мене втримає.
2,5 години до запоріжжя. Далі 8 годин і чернівці, ще 3 години я в горах, мож 2 ,3 години жду.
Ще 2 години в тій стороні на добратись до цивілізації...
короч якщо встану зараз, і зі мною святий Юр і демони ніндзь, завтра я пю ранкову каву в сучаві. :wink:
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 19 бер, 2024 13:08

stm написав:
  Бетон написав:Зеленський против ввода войск стран НАТО в Украину. Вдруг французы войну закончат через месяц? Что потом, выборы проводить?

Президент Владимир Зеленский сообщил, что Украина не нуждается в западных войсках на своей территории, но готова принять «инструкторов» и «технический персонал» из стран-союзниц НАТО.
«Ваши дети не умрут в Украине», — сказал Зеленский в интервью французскому телеканалу BFM TV.

Зеленский добавил, что готов обсудить идею президента Франции Эммануэля Макрона отправить сухопутные войска в Украину, когда французский лидер посетит Украину.

Но давайте попробуем разобраться. Зеленский - это одноособный законодательно субъект Украины решающий этот вопрос или всё же есть какая-то процедура и там несколько субъектов?

Цікаво чому президент проти? Чому?

І чому він не пояснив, а лише констатував, що проти?
Цікаво ж.
Хоча б в аспекті: тому що це таємниця або інша причина?
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 19 бер, 2024 13:09

Banderlog написав:
  stm написав:
Вчера пол дня читала переписку с
Но я поняла, надо действительно прям сегодня отменять военное положение, назначать перевыборы рады и президента. Границы будут открыты, и оснований Бандерлогу на равных с Бетоном воспользоваться открытием границ очень прям можно. Усё. Победа )))))

Бандерлог і зара може перейти границю. Легко й невимушено.
Це не так трудно як Ви собі гадаєте. З того боку майже в кожній державі родичі, друзя, односельчани . даж є потомство в німеччині і португалії.
Гроші зняті. Переведені в долари й під грушею. Правда на картці знову 130грн))) При мені 400 євро й півтори тисячі доларів. Румунський паспорт, наш паспорт, права. Цивільний одяг, купа аптечок, заряджений кнопочний телефон, запасна сімка, 2 шоколадки таблєрон, пару пачок мівіни, мотузка 2 півторачки води, і 2 мотка синьої ізолєнти... :lol:
Власності на зара 4та частина чх кімнатної квартири з прописаними там малими дітьми .
2,5 години до запоріжжя. Далі 8 годин і чернівці, ще 3 години я в горах, мож 2 ,3 години жду.
Ще 2 години в тій стороні на добратись до цивілізації...
короч якщо встану зараз, і зі мною святий Юр і демони ніндзь, завтра я пю ранкову каву в сучаві. :wink:

С круассаном. Свобода должна быть именно такой: запах кофе и круассана в ЕС - лучший пример свободы выбора несмотря на все обстоятельства. Уважаю )))
stm

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 19 бер, 2024 13:10

Banderlog написав:Гроші зняті. Переведені в долари й під грушею. Правда на картці знову 130грн))) При мені 400 євро й півтори тисячі доларів. Румунський паспорт, наш паспорт, права. Цивільний одяг, купа аптечок, заряджений кнопочний телефон, запасна сімка, 2 шоколадки таблєрон, пару пачок мівіни, мотузка 2 півторачки води, і 2 мотка синьої ізолєнти...

дякую за інструкцію, піду звірятись що в рюкзаку))
Але smt цей допис не оцінить
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

flyman написав:виникає питання, чому нема стану війни?

Може з-за фінансування та збройної підтримки? Хз.
detroytred

Профіль

detroytred написав:Між готова до оборони і готується до оборони є час. Оті декілька років.

подскажите сколько времени между готова к нападению и готовится к нападению?
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 19 бер, 2024 13:14

detroytred написав:
  stm написав:

Цікаво чому президент проти? Чому?

І чому він не пояснив, а лише констатував, що проти?
Цікаво ж.
Хоча б в аспекті: тому що це таємниця або інша причина?

Детройт, смотрите когда я улыбаюсь относительно Вас это тоже признак дипломатии ))) вы беситесь но ничего неподелать )))
Зеленский против войск, но готов обсудить сухопутные войска при личном приезде в Украину Президента Макрона.
Это ж бляха, какой жёсткий противник войск, вы прям в этих двух не противоречащих абзацах увидели жесткость Зеленского беспринципную просто, как и в часовом выступлении Портникова 1 минуту нужного вам из целого контекста )))
stm

Профіль

#<1 ... 72397240724172427243 ... 14712>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор