І навіть з двох різних джерел перечитав. На всяк випадок. Бо виникла думка, що може тільки більше тіло притягує менше (знов смайли червоний).
Закон Ньютона... А якщо їм глибокі думки з однієї строчки Мицика, Мортимера надавати? Тоді що? Капець.
Т.е. закон где Вы как меньшее тело притягивает Землю я не почитаю...
stm для чого цей флуд? Зако́н всесві́тнього тяжі́ння — фізичний закон, що описує гравітаційну взаємодію в рамках Ньютонівської механіки. Закон стверджує, що сила притягання між двома тілами (матеріальними точками) прямо пропорційна добутку їхніх мас, і обернено пропорційна квадрату відстані між ними.
термін "практично неможлива подія" знаєте? й співвідношення наскільки впливає тіло й впливає Земля
І навіть з двох різних джерел перечитав. На всяк випадок. Бо виникла думка, що може тільки більше тіло притягує менше (знов смайли червоний).
Закон Ньютона... А якщо їм глибокі думки з однієї строчки Мицика, Мортимера надавати? Тоді що? Капець.
Т.е. закон где Вы как меньшее тело притягивает Землю я не почитаю...
stm для чого цей флуд? Зако́н всесві́тнього тяжі́ння — фізичний закон, що описує гравітаційну взаємодію в рамках Ньютонівської механіки. Закон стверджує, що сила притягання між двома тілами (матеріальними точками) прямо пропорційна добутку їхніх мас, і обернено пропорційна квадрату відстані між ними.
Почему только detroyt можно искажать суть абсолютной истины? Вы встали на его защиту в физических законах, но абсолютно (знов смайли червоний) не видите что он делает на форуме я лишь стала им, абсолютная истинна вызывает мои сомнения с 25 миллионами наводящих вопросов
stm написав:Т.е. закон где Вы как меньшее тело притягивает Землю я не почитаю...
Не бийте дно далі. Якщо це не жарт був.
Ви посмішки не там тулите. Ось тут треба було, навіть необхідно після раніше сказаного.
Почему Вы постоянно мне что-то приписываете? Я ж чётко попросила закон где Вы притягиваете Землю, а не наоборот. Какое тут действие=противодействию? Где Вы, а где Земля? Зачем Вы придумываете то, чего не было в моем сообщении. Сумно... Может ЛАД таки как рыбак объяснит с формулами в часов 3-4 ночи )))
в принципе все зависит под каким углом на это взглянуть) например мы увидим что детройтред подпрыгнул а он будет уверен что согласно закону Ньютона оттолкнул землю)))
Бетон написав:Орнул как ТЦК назвали наркоманом из-за гидазепама. Теперь я знаю, что я наркоман, ведь эти препараты выписывают врачи по рецепту. И среди них, гидазепам - слабенький транквилизатор
А про какие липовые документы, с которыми я пересекаю границу, ты говорил? Единственные «липовые» документы, с кот. можно пересечь - это пачка синих с магнитной лентой. Но у меня пилотская лицензия, письмо ДАСУ (державіаслужба) , контракт и Наказ от авиакомпании и некоторые другие. Что из них липа?
Не липовые, а не предусмотренные законом. Т.е.требуют то, что им в голову пришло. Вы имеете право их не предоставлять, но делаете это. Чем это отличается от конфет в роддоме
stm написав:Факт 15% нефтепереработки всё у орков. Факт что Африка зависит от еды. Факт что на посевную, которая напрямую ведёт к урожаю жратвы нужен дизель.
Не 15% нафтропеперобки всьо, а постраждали заводи, які забезпечували 15% нафтопереробки. Постраждати вони могли як на 99% так і на 1%
Бетон написав:Орнул как ТЦК назвали наркоманом из-за гидазепама. Теперь я знаю, что я наркоман, ведь эти препараты выписывают врачи по рецепту. И среди них, гидазепам - слабенький транквилизатор
А про какие липовые документы, с которыми я пересекаю границу, ты говорил? Единственные «липовые» документы, с кот. можно пересечь - это пачка синих с магнитной лентой. Но у меня пилотская лицензия, письмо ДАСУ (державіаслужба) , контракт и Наказ от авиакомпании и некоторые другие. Что из них липа?
Не липовые, а не предусмотренные законом. Т.е.требуют то, что им в голову пришло. Вы имеете право их не предоставлять, но делаете это. Чем это отличается от конфет в роддоме
Shaman написав:термін "практично неможлива подія" знаєте? й співвідношення наскільки впливає тіло й впливає Земля
smt заперечувала сам закон а не процентне відношення сил притягання. "практично неможлива подія" це математичний термін, до чого тут закон Ньютона? Чи ви відкидаєте існування гравітаційної взаємодії між Detroytred та землею, називаюче це неможливою подією??