Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
rjkz написав:То что выделено - это две абсолютно не имеющие между собой ничего общего вещи. Давайте разберемся.
в США есть такая тема - лидерство, ну типо когда ты лидер можно нести любую чушь и толпа идет за тобой не вникая и не думая, что ей манипулируют вероятно я написал несколько запутанно, но я рад, что в конце концов Вы поняли эти данные верно - это действительно разные вещи, НО всякие инфоцыгане (или как они сами себя величают Лидеры общественного мнения) их отождествляют, а потом толпа цитирует цыган и вводит в заблуждение других людей которым тоже лень разобраться
nekefer написав:в США есть такая тема - лидерство, ну типо когда ты лидер можно нести любую чушь и толпа идет за тобой не вникая и не думая, что ей манипулируют
Поділіться: звідки ви взяли таку маячню, від кого чули, де читали. Реально цікаво. Справа в тому, що "Лідерство" передбачає або під "Лідерством" розуміють зовсім інше: Leadership is the ability of an individual or a group of people to influence and guide followers or members of an organization, society or team. Leadership often is an attribute tied to a person's title, seniority or ranking in a hierarchy. В перекладі: Лідерство — це здатність окремої людини або групи людей впливати на послідовників або членів організації, суспільства чи команди та спрямовувати їх. Лідерство часто є ознакою, пов’язаною з титулом, старшинством або рангом в ієрархії.
Тобто лідер впливає на ПОСЛІДОВНИКІВ, або членів організації, або членів команди. Команда - це не просто спільнота. Команда тут - це група осіб, об'єднана [u]загальними мотивами, [/u]інтересами, ідеалами, що діє спільно.Учасники команди об'єднані підтримкою один одного та несуть колективну відповідальність за результат діяльності всієї команди.
Тобто ЗОВСІМ протилежне тому, що Ви написали.
Востаннє редагувалось akurt в Сер 20 бер, 2024 19:53, всього редагувалось 1 раз.
nekefer написав:в США есть такая тема - лидерство, ну типо когда ты лидер можно нести любую чушь и толпа идет за тобой не вникая и не думая, что ей манипулируют
Поділіться: звідки ви взяли таку маячню, від кого чули, де читали. Реально цікаво. Справа в тому, що "Лідерство" передбачає або під "Лідерством" розуміють зовсім інше: Leadership is the ability of an individual or a group of people to influence and guide followers or members of an organization, society or team. Leadership often is an attribute tied to a person's title, seniority or ranking in a hierarchy. В перекладі: Лідерство — це здатність окремої людини або групи людей впливати на послідовників або членів організації, суспільства чи команди та спрямовувати їх. Лідерство часто є ознакою, пов’язаною з титулом, старшинством або рангом в ієрархії.
Тобто ЗОВСІМ протилежне тому, що ви написали.
я не читал определения в интернете и немного даже удивлен насколько точно они подтверждают мною написанное, просто смотрите внимательно, я выделил
Прохожий написав:зачем писать про таких моральных уродов мне непонятно...
Ну як незрозуміло. Дуже зрозуміло. Гілка про що? Правильно: про "Еміграцію, заробітчанство". Є такий процес та є така дія. А моральних виродків Ви не там шукаєте. Зовсім не там. Ну ось дуже дуже не там.
Я не ищу к сожалению они сами начинают буквально кричать о себе ну уехал человек в 17м жить в другую страну ну и б-г с ним живи до свиданья НО нет, через 5 лет по ситуации он вдруг вспомнил что у него украинский паспорт есть и на чужом горе можно поиметь халяву в ЕС, вот это и есть портрет колбасника-морального урода
Те що ви виділили: "впливати та направляти послідовників або членів організації, суспільства чи команди". Де там "нести любую чудь"? І прочитайте що таке "Команда" в розумінні спільноти людей. Повторю: Команда - це група осіб, об'єднана загальними мотивами, інтересами, ідеалами, що діє спільно. Учасники команди об'єднані підтримкою один одного та несуть колективну відповідальність за результат діяльності всієї команди. Це з Вікіпедії. Де там про "чушь"? Не хотів писати, але якщо набрати з Вашого тексту першу фразу, тор Гугл дає посилання ВИКЛЮЧНО на "Комсомольскую правду".
я же выделил нести любую чушь разве это не эквивалентно influence ? или вы считаете что воздействовать не чушью, а логикой полезнее? ну я вынужден огорчить, логика работает только у Илона Макса, с неверной логикой ракета не полетит. А когда речь о толпе, или как вы пишите о команде рулят другие вещи, которые с точки зрения логики можно смело назвать чушью, читайте чаще Маска это работает и в комсомольской правде и в CNN и в церкви одинаково
Востаннє редагувалось nekefer в Сер 20 бер, 2024 20:10, всього редагувалось 1 раз.
Прохожий написав:Я не ищу к сожалению они сами начинают буквально кричать о себе ну уехал человек в 17м жить в другую страну ну и б-г с ним живи до свиданья НО нет, через 5 лет по ситуации он вдруг вспомнил что у него украинский паспорт есть и на чужом горе можно поиметь халяву в ЕС, вот это и есть портрет колбасника-морального урода
Я гадаю, далеко підете: одним словом, точніше двійкою слів, занесли більше 6 000 000 українців, які емігрували, і які ОДНОЗНАЧНО отримують якусь допомогу від урядів інших країн - від 150 до 700 євро щомісяця - до списку ворогів народу. "Колбасники-моральні уроди". Попереду - я думаю в списку ще не менше - а можливо і більше - 6 000 000 українців. Колись це вже було - Закон про "дитячі 500 злотих" - в оригіналі відомий як "Закон про три колоска" було прийнято за ініціативи Сталіна 7 серпня 1932 року.
Востаннє редагувалось akurt в Сер 20 бер, 2024 22:35, всього редагувалось 3 разів.
akurt написав:Ту роботу, яку наш герой виконував за 3000$ на місяць, погодилися виконувати за 800$. А ви ж знаєте: часи важкі, а Warka, Zywiec, Lech, Tyskie, Okicim, Zübr на всіх не вистачає…
Зайшов на портал з працевлаштування. Висять пропозиції на 100-150 злотих за годину (В2В). Не Турція, звичайно, але прожити якось можна.
От чим не подобається цей форму: буть 10 сторінок гадати, замість того, щоб пошукати першоджерело https://www.foxbusiness.com/economy/mos ... cy-expense Якщо коротко, то результати отримані в результаті опитували Американців "чи змогли б Ви зараз витратити 1000$ на термінові потреби, наприклад лікування чи ремонт техніки" 56% відповіли, що без кредитки не змогли б. Особливо вразило, що молоді (до 27 років) таких 69%, а пенсіонерів - всього навсього 41%
Дюрі-бачі написав:56% відповіли, що без кредитки не змогли б. Особливо вразило, що молоді (до 27 років) таких 69%, а пенсіонерів - тільки 41%
Абсолютно вірно. Три дні тому говорив з нашими людьми в США з приводу одного бізнес-проєкту. Обговорювали питання про гроші. Коли прозвучало від мене слово "готівка" - замість пропозиції про "кредит" - то у відповідь від нашого українця, який вже років 10 живе в США, пролунало (цитую): "Тут так не принято..." Реальна цитата. Я запам"ятав. Все - в кредит. Тільки так. Це реальна щоденна достовірна перевірка платежоспроможності та серйозності намірів людини.
Востаннє редагувалось akurt в Сер 20 бер, 2024 21:02, всього редагувалось 1 раз.