|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 22 бер, 2024 19:50
Успіх написав:І от його дружина, скільки не звертається до різних лікарів - всі "футболять", озвучують різні діагнози-припущення(що по деяких - лише 3-тя група може бути, а по інших - чуть не на першу групу тягне діагноз!) Але це все лише озвучують... а конкретні "важкі" діагнози - не ставлять/не пишуть!
Долярчік, є таке поняття, як процедура Тобто, якщо хочуть тобі зробити укол в сраку. То, спершу ти повинен зняти портки, потім медсестра ваткою зі спиртом тобі протираю місце уколу і тільки потім - робить укол Вона ж не робить укол одразу через портки Так і з процедурою отримання інвалідності. Не треба запитувати лікарів, а потрібно з"ясувати, які документи потрібні для ВКК. Отримати ці документи. Пройти ВКК Потім з"ясувати, які документи потрібні для МСЕК, пройти її А якщо робити, як ти, то твоя дружина інвалідність не отримає ніколи. Навіть за гроші
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 22 бер, 2024 19:51
Успіх написав:Так от, наснилось мені - що один мій побратим захотів звільнитись "по догляду"... Але! Але захотів звільнитись не так, як 80-90% всіх(!) по "липових довідках", а "по-чесному/по-справедливому"!(так як в нього дружина має і цукровий діабет/початкова стадія/і тиск, майже постійно стрибає, що їй дуже часто стає погано/крутиться голова... - і різні таблетки вже не завжди допомагають... - та й загалом, інколи не зрозуміло, чого їй стає погано...) І от його дружина, скільки не звертається до різних лікарів - всі "футболять", озвучують різні діагнози-припущення(що по деяких - лише 3-тя група може бути, а по інших - чуть не на першу групу тягне діагноз!) Але це все лише озвучують... а конкретні "важкі" діагнози - не ставлять/не пишуть! Одним словом - хто справді хворий, то має обійти 9-ть кіл пекла і то годі добитись 2-ї групи... А от хто має знайомих лікарів і декілька десятків франклінів - "раз-два-три і вуаля" - друга група вже готова! Ну? І як тут можна перемогти корупцію? Якщо все і всі просто сприяють її буйному росту!
А може треба почитати які статті йдуть під другу групу? Маю три приклади отримання інвалідності, жодного разу не платилося і копійки.
-
unicdima
-
-
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 193 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 бер, 2024 19:52
ЛАД написав:Так ви вдома, чи кінець війни, чи заморозка?
Залишу це в руках пані Інтриги)) vitaliiangel написав:ехал пару дней назад в поезде, несколько раз предлагали мороженное. Не печенье и не шоколад. 100% к заморозке
Так я теж недавно їхав в поїзді, але мені пропонували чай... на травах)) - а це - літо! Однозначно літом буду вдома)) Ну а так, якщо я їхав поїздом - то значить їхав у відпустку)) А раз їхав у відпустку - то однозначно випробував УБД де тільки можна було! І згадував Холяву, що він "переймається" за мене, як це я буду "з ноги відкривати двері у маршрутку і тицяти в лице водієві посвідчення УБД?!" Ехххххххх... вдихнув ковток свіжого, ци ВІЛЬНОГО життя!!!
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: П'ят 22 бер, 2024 20:03
vitaliiangel написав: Успіх написав:Ну? І як тут можна перемогти корупцію? Якщо все і всі просто сприяють її буйному росту!
теперь понимаешь почему вас не меняют? хотят чтобы вы заплатили) ротация платная. (Конечно это тоже сон про то что происходит на Марсе)
Так чого на Марсі не зробити ротації офіційно платними? Нах підживлювати корупцію? Нехай краще йде у бюджет! Але загалом - це все так абсурдно! Люди відслужили по ДВА роки і ще треба заплатити, щоб звільнили🤦🤦♂️🤦🏻 Але, навіть, такої(платної) офіційної опції - нема! 
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: П'ят 22 бер, 2024 20:05
Успіх написав:Але, навіть, такої(платної) офіційної опції - нема!
та ладно, ты вот веришь что там на марсе кто то вот так запросто откажется от 8куе с одного человека за пару подписей на бумажках?
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 22 бер, 2024 20:07
pesikot написав:А якщо робити, як ти, то твоя дружина інвалідність не отримає ніколи. Навіть за гроші
Наразі ми балакаємо про мого побратима)) Про Успіха і план Б - казочка буде через пару місяців пАпізже))
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: П'ят 22 бер, 2024 20:08
vitaliiangel написав: Успіх написав:Але, навіть, такої(платної) офіційної опції - нема!
та ладно, ты вот веришь что там на марсе кто то вот так запросто откажется от 8куе с одного человека за пару подписей на бумажках?
Ну отож! То чому не зробити це все ОФІЦІЙНО?
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: П'ят 22 бер, 2024 20:18
Успіх написав: pesikot написав:А якщо робити, як ти, то твоя дружина інвалідність не отримає ніколи. Навіть за гроші
Наразі ми балакаємо про мого побратима)) Про Успіха і план Б - казочка буде через пару місяців пАпізже))
Долярчік, мене твої казочки мало цікавлять. Бо я більше по реальності А дійсність така Якщо, навіть не коли, у тебе буде дембель. То перший місяць всі твої будуть раді, будете святкувати, госці, кахфе, ресторани А потім ... потім прийде дійсність, як той чорт з відром цвяхів з анеку про студента і сесію Соточка, сама по собі, на карточку не капає, і навіть двадцяточка, сама по собі, не капає Треба іти та заробляти грошенята. А суми вже не ті. І навіть смартик не генерить стільки кеш-флоу, якщо генерить взагалі І дружина вже невдоволена, бо після стількох років єкономії, вона вже звикла витрачати багато, а цього багато вже не надходить. А витрачати меньше їй вже болісно
Востаннє редагувалось pesikot в П'ят 22 бер, 2024 20:21, всього редагувалось 1 раз.
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 22 бер, 2024 20:21
Успіх написав:.. дружина має і цукровий діабет/початкова стадія/і тиск, майже постійно стрибає, що їй дуже часто стає погано/крутиться голова... - і різні таблетки вже не завжди допомагають... - та й загалом, інколи не зрозуміло, чого їй стає погано... І от його дружина, скільки не звертається до різних лікарів - всі "футболять", озвучують різні діагнози-припущення(що по деяких - лише 3-тя група може бути, а по інших - чуть не на першу групу тягне діагноз!) Але це все лише озвучують... а конкретні "важкі" діагнози - не ставлять/не пишуть!
Дивина та й годі! Як це треба звертатися до лікаря, щоб не отримати діагноз? Може варто спитати лікаря, який "озвучив" важкий діагноз, щоб він його написав на папері? Чи якщо цей діагноз є припущенням, то може варто здати якісь аналізи, щоб підтвердити чи спростувати? Хіба до лікаря не йдуть з амбулаторною карткою, де все записується? На крайняк можна ж сказати: "Лікарю, запишіть, будь- ласка, ваш озвучений страшний діагноз у мою картку, на всяк випадок, і направте мене на додаткове обстеження/ аналізи, щоб я вже точно знала, а не переймалася здогадками". З іншого боку, вибачте, але для того, щоб чоловіка повернути додому, можна було б і "підсуєтитися", тим більше маючи реальні проблеми зі здоров'ям. Таке враження, що цій жінці комфортніше, щоб він був на фронті й отримувати його з/п на карту.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 бер, 2024 20:21
Цель сво по демилитаризации Украины выполнена - представитель рф в ООН
"С учетом того, что ВСУ давно уже не воюют своим вооружением, можно сказать, что цель нашей СВО по демилитаризации собственно Украины выполнена. Теперь боевики выживают исключительно за счет поставок от стран НАТО", — сказал Небензя.
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
|