|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 25 бер, 2024 14:13
whois2010 написав: ЛАД написав:Сейчас, правда, начали считать когда подействуют наши обстрелы нефтепереработки. А сегодня начались фантазии о "газовых крестах". А у нас есть ракеты, которые туда достанут? Вроде, нет. И в ближайшее время не появятся. "Партнёры" нам такие ракеты и не подумают давать.
Як показали події останніх днів, навіть ракети не потрібні. За декілька тисяч доларів купуються послуги таджика з вибухівкою, автоматом, молотовим (підкресліть потрібне)
ким купується?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 25 бер, 2024 14:18
flyman написав: whois2010 написав: ЛАД написав:Сейчас, правда, начали считать когда подействуют наши обстрелы нефтепереработки. А сегодня начались фантазии о "газовых крестах". А у нас есть ракеты, которые туда достанут? Вроде, нет. И в ближайшее время не появятся. "Партнёры" нам такие ракеты и не подумают давать.
Як показали події останніх днів, навіть ракети не потрібні. За декілька тисяч доларів купуються послуги таджика з вибухівкою, автоматом, молотовим (підкресліть потрібне)
ким купується?
Зацікавленими особами в ТГ каналах релігіозної спрямованості.
-
whois2010
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 83 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Пон 25 бер, 2024 14:32
Бетон написав: fler написав: UA написав:Ви перебуваєте в країні що зазнала військової агресії. На третьому році війни вже можна звикнути та не панікувати.
Люди, яким прилітало в будинок, навпаки бояться ще більше. Діти отримують шалений стрес. Бетон, дуже співчуваю. Це вкотре? Схоже, що ви чимось притягуєте ракети/шахеди;) Може варто свічку в церкві за мир в Україні поставити? Тримайтеся, бережіть себе та дітей.
Дякую. Щось зачастив. Спробував бухати. Сподобалось. Головне, я так розумію режим і поступове збільшення навантаження
Это ж решение взрослого человека который поможет детям не чувствовать опасности. Уважаю вашу жену, она не в депрессии, она не слепая. Надеюсь ещё не дошли до стадии "не хочу идти ночевать домой" )
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 бер, 2024 15:09
stm написав:Это ж решение взрослого человека который поможет детям не чувствовать опасности. Уважаю вашу жену, она не в депрессии, она не слепая. Надеюсь ещё не дошли до стадии "не хочу идти ночевать домой" )
тут спорне питання за жінку. Моя за кордон з дітьми одказалась... патріотично налаштована молодь  Я в березні 2р тому прийшов кажу - дали повістку, треба збиратись. Каже - я знала, ти давно зібрався. Тобі пофіг на сімю. І в сльози. Вийшов в магазин, вернувся нема з малими. Втекла з 2 ма грудничками. Дзвоню трубку не бере. Одкрив коняку вдув половину ляг спати. З 3 ночі смски - про то шо мені пофіг на дітей вони пропали а я не шукаю:lol: пообіцяв що буду поки менша не стане на ноги. Пішла , здався воєнкомату. Зара жінка хоче щоб вертався, і заводити 3тє щоб списатись. Но взагалі то вона за кордони 91, но щоб я був дома Коли був дома менша не впізнала і майже до останнього дня никалась по вуглах. Короч , батьківські обовязки з мене лиш гроші. Як і супружєскій долг з мене тіки грошима То як ? Яке рішення дорослої людини має бути?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 25 бер, 2024 15:36
Banderlog написав: stm написав:Это ж решение взрослого человека который поможет детям не чувствовать опасности..
тут спорне питання за жінку. Моя за кордон з дітьми одказалась... Зара жінка хоче щоб вертався, і заводити 3тє щоб списатись. Но взагалі то вона за кордони 91, но щоб я був дома  .. То як ? Яке рішення дорослої людини має бути?
Чого хоче жінка, того хоче Бог (с) Доведеться вам працювати над 3-ю дитиною.))
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 бер, 2024 15:41
Banderlog написав: stm написав:Это ж решение взрослого человека который поможет детям не чувствовать опасности. Уважаю вашу жену, она не в депрессии, она не слепая. Надеюсь ещё не дошли до стадии "не хочу идти ночевать домой" )
тут спорне питання за жінку. Моя за кордон з дітьми одказалась... патріотично налаштована молодь  Я в березні 2р тому прийшов кажу - дали повістку, треба збиратись. Каже - я знала, ти давно зібрався. Тобі пофіг на сімю. І в сльози. Вийшов в магазин, вернувся нема з малими. Втекла з 2 ма грудничками. Дзвоню трубку не бере. Одкрив коняку вдув половину ляг спати. З 3 ночі смски - про то шо мені пофіг на дітей вони пропали а я не шукаю:lol: пообіцяв що буду поки менша не стане на ноги. Пішла , здався воєнкомату. Зара жінка хоче щоб вертався, і заводити 3тє щоб списатись. Но взагалі то вона за кордони 91, но щоб я був дома Коли був дома менша не впізнала і майже до останнього дня никалась по вуглах. Короч , батьківські обовязки з мене лиш гроші. Як і супружєскій долг з мене тіки грошима То як ? Яке рішення дорослої людини має бути?
Яке? Про те борожомі пізно хіба рішення. Государство і папа і муж і коханець. Чого тобі парится, роби що каже командір вищестоящій, якщо ти не внєсістємщик. Раніше треба було думати головом а не ногом як отстєбнуть свою дрєзіну от того поїзда
Востаннє редагувалось flyman в Пон 25 бер, 2024 15:57, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 25 бер, 2024 15:42
Ти настоящій домостройщік, лідєр МД! Не куколд, а не те що пише флер о бабських хатєлках.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 25 бер, 2024 15:54
fler написав: Banderlog написав: stm написав:Это ж решение взрослого человека который поможет детям не чувствовать опасности..
тут спорне питання за жінку. Моя за кордон з дітьми одказалась... Зара жінка хоче щоб вертався, і заводити 3тє щоб списатись. Но взагалі то вона за кордони 91, но щоб я був дома  .. То як ? Яке рішення дорослої людини має бути?
Чого хоче жінка, того хоче Бог (с) Доведеться вам працювати над 3-ю дитиною.)) на всякє хотіння має бути терпіння) потом. Мож і 4, но після війни. ) Хай одїдається. Погодки і так на здоровя навантаження. Та і нікому не довіряє ,як квочка на руках носить обох. А потом, було б тупо лишити з 3ма на руках якщо вбє, або якось хєровато скалічить.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 25 бер, 2024 16:03
Banderlog написав: потом. Мож і 4, но після війни. ) Хай одїдається. Погодки і так на здоровя навантаження. Та і нікому не довіряє ,як квочка на руках носить обох. А потом, було б тупо лишити з 3ма на руках якщо вбє, або якось хєровато скалічить.
З кожним наступним простіше, що 3 що 4, то 25% різниці
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-