Прохожий написав:стоп что за вырезание из контекста? добавил первоисточник прочитайте мееедлееено шевеля губами
не похищение а задержание нарушителя закона
А якщо я викраду тих представників ТЦК, що бусифікують то це буде не викрадення, а затримка порушників закону? На яких підставах вони діють? Так я розумію, що закони неправильні, але це проблеми Верховної Ради, що за 2 роки не можуть нормальний закон прийняти.
flyman написав:може працював на шкідливих виробництвах, або регіонах, де рік за два
Працював, іноді, підсобником на будівництві, коли не бухав. В нього алкоголім вже в тій стадії, коли 50 гр. достатньо, щоб бути бухим пів дня (тобто печінці вже хана).
Українці прикріпили до вишок по всій країні 8 тисяч телефонів із мікрофоном, які допомагають відстежувати напрям «Шахедів», — головнокомандувач ВПС США в Європі генерал Джеймс Хекер
yanyura написав:Интересно, у кого-нибудь есть статистика, сколько людей было "бусифицировано" и сколько без "бусификации" самостоятельно пришли в ТЦК?
Навесні 23 в учебці у моєму взводі більшість була "бусифікована". Переважно це виглядає не так як на відео: зустрічають на вулиці, перевіряють документи, у людини, як правило нічого про відстрочку нема, ввічливо просять проїхати з ними в ТЦК і оновити дані. Якщо адекватна людина - то їде, проходить медкомісію. Після чого виписують "бойову" повістку і вже під нею відпускають на кілька днів додому владнати справи і зібратися. Якщо звісно бикує - то виходить щось типу того, що на відео. Але я вживу таких не зустрічав.
Законная функция ТЦК это оповещение. Всё. Не я придумал закон, но он есть. Он есть и его написала ваша (не моя, я в оппозиции если что) власть. Тормозить, везти по хорошему, по плохому ну нельзя и всё.
Потому что к наивным гражданам, в Крыму однажды пришли тоже вежливые люди в зелёной форме и якщо людина адекватна а не бикує, молча взяли и гордо маршировали из воинских частей. Свобода и закон должны цениться. Быть ценностью, за это и война идёт.
Потом эти наивные и убд не могут оформить и вообще ни одного документа. Зато Попробуй принести в гос органы бумажку с занято не в том месте
Востаннє редагувалось Бетон в Вів 26 бер, 2024 19:32, всього редагувалось 1 раз.
Прохожий написав:стоп что за вырезание из контекста? добавил первоисточник прочитайте мееедлееено шевеля губами
А якщо я викраду тих представників ТЦК, що бусифікують то це буде не викрадення, а затримка порушників закону? На яких підставах вони діють? Так я розумію, що закони неправильні, але це проблеми Верховної Ради, що за 2 роки не можуть нормальний закон прийняти.
А с каких это пор у непонятных чуваков в комуфляже появились полномочия задерживать кого бы то ни было? Это даже не вырезание из контекста -- это прямое и непрекрытое вранье: называть черное (похищение) белым...
Прохожий написав:подскажите, вручение повестки уже незаконно?
Звісно, що вручення повістки може бути законне. Але для законного вручення потрібно дотримуватись доісторичної, дуже складної процедури, тому й вручають із її порушенням і брешуть про права тих, кому вручили повістку...
Повістка має виписуватися завчасно (зокрема в приміщенні ТЦК та СП) на підставі розпоряджень територіального центру комплектування та соціальної підтримки та підписується його керівником. На підставі вищезазначеного, уповноважені особи мають право вручати завчасно заповнені повістки, а не заповнювати їх перед врученням.
А с каких это пор у непонятных чуваков в комуфляже появились полномочия задерживать кого бы то ни было? Это даже не вырезание из контекста -- это прямое и непрекрытое вранье: называть черное (похищение) белым...
хунтер а вы вызовите полицию на "непонятных чуваков в кОмуфляже" вы же законопослушный, в ТЦК зарегистрированы, данные актуальные в чем проблема?
На відео, оприлюдненому в мережі, було видно, як двоє місцевих нападають на двох співробітників ТЦК. Невдовзі чоловіків затримали, їх звинуватили за статтею про хуліганство з використанням холодної зброї. Як з'ясувалося, нападниками є двоє братів із села Плоска Селятинської громади Чернівецької області. Це 28-річний Борис Крашенінніков, який сидів на коні, та 43-річний Олександр Крашенінніков, який був за кермом "Ниви". Журналістам вдалося дізнатися від сестри нападників – Марії Крашеніннікової, що між Олександром та районним ТЦК був конфлікт. В Олександра на фронті, на Куп'янському напрямку, зник безвісти син Сергій, це сталося сім місяців тому. Сергій та його дід служать у підрозділі Да Вінчі. Олександр не знаходить собі місця через сина, – розповіла жінка. За її словами, Олександр хотів їхати до частини, де служить його син, і шукати його. Але для цього йому була потрібна довідка про відстрочку, щоб він міг спокійно пересуватися. Вона зауважила, що Олександр тричі ходив до цього військкомату. Але щоразу йому відмовляли, військком казав, щоб він пройшов медичну комісію. "Брат розумів, що його просто мобілізують, а він хотів спочатку відшукати Сергія. Втретє він уже прийшов, отримав довідку, і йому треба було поставити лише печатку. Коли він пішов до військкома за печаткою, його там тримали дві години, побили, потім вигнали й нічого не дали. Сказали, щоб сидів тихо, інакше його заберуть, а до фронту він не доїде", – додала Марія. https://24tv.ua/pobittya-pratsivnikiv-t ... i_n2514200
Взагалі цікавий розклад - батько і син 43-річного воюють, хоча один вже мав би бути застарий, а другий замолодий.