Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 20092010201120122013 ... 3434>
Сообщение Добавлено: Вс 31 мар, 2024 09:43

slonomag писал(а):
  Дюрі-бачі писал(а):
  BIGor писал(а):Які незручності простим людям? Звідки цей брєд? Маєш контракт/працюєш легально - все - до тебе нема жодних питаннь.

Типова ситуація, з якою стикався і я: потрібно із банку А переказати гроші в банк Б, а потім із банку Б в банк А і так повторити кілька разів. Все. В банку А не доведеш, що те ті самі гроші.

Если не секрет, в каком случае может появиться такая необходимость? Вот мне за 35 лет как-то ни разу не надо было такое делать. Со стороны и правда выглядит странно, поэтому наверное и вопросы возникают.

Схема дивна, якщо це робити багато разів протягом короткого періоду часу. Як варіант, в банку А можна знімати гроші з рахунку/карти без комісії, але 0% за позитивний. В банку В є комісія за зняття готівки, але щедрий % на залишок. Як тільки гроші з'являються в банку А, вони переводяться в банк В, як з'являється необхідність зняти готівку, то гроші з банку В повертаються в банк А. Насправді, якщо таке робити кілька разів в місяць на суму власних доходів, то питань не буде в фінмона не буде. Якщо безробітний сотні тисяч переводить туди-сюди, то явно буде щось підозріле
Последний раз редактировалось Boundless Вс 31 мар, 2024 09:54, всего редактировалось 1 раз.
Boundless

С нами с: 12.02.08
Благодарил (а): 89 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 31 мар, 2024 09:48

cherchiltank писал(а):
  akurt писал(а):Про безкоштовну освіту в Європі розказуйте учасникам форуму.
Може пригодиться.

Про підвищення з посади «молодший касир» до «старший касир» в провідному банку Канади для випускника канадського університету з освітнім рівнем «магістр» розкажете комусь на найближчому базарі.
Може вас і послухає якесь на нещасне…

Але вона дійсно безкоштовна в Європі (крім Англії)- якщо здаси іспити)
А ось випускників турецьких універів не зустрічав)

У доньки, котра вчиться не безкоштовно в Нідерландах, руммейт туркеня, котра не збирається (яке диво) повертатись на батьківщину. Як і інша руммейт, іспанка.
gonchik74

С нами с: 28.01.15
Благодарил (а): 15 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 31 мар, 2024 09:51

BIGor писал(а):
  Дюрі-бачі писал(а):
  BIGor писал(а):Які незручності простим людям? Звідки цей брєд? Маєш контракт/працюєш легально - все - до тебе нема жодних питаннь.

Типова ситуація, з якою стикався і я: потрібно із банку А переказати гроші в банк Б, а потім із банку Б в банк А і так повторити кілька разів. Все. В банку А не доведеш, що те ті самі гроші.

Ну хз, нахіба Вам крутити гроші між банками? Звичайно схоже на якусь схему. Тоді просто в Банк А дайте документ про походження грошей. Якщо не подобається правила країн ЄС то є українські або турецькі банки. Ті не гребують нічим.

Та яка там схема. Приклад - лежать в доларах, треба поміняти на злотий/євро. Курс банку де лежать, такий, що робить цей зовсім невигідним. Мусиш перегнати на револют/пейсеру/вайс і потім назад. Ось тут у банка, де лежали гроші знову питання про походження.
gonchik74

С нами с: 28.01.15
Благодарил (а): 15 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 31 мар, 2024 09:57

Re: Еміграція, заробітчанство

slonomag писал(а):Если не секрет, в каком случае может появиться такая необходимость?

2 варіанти:
1. Отримати вигоду від різниці курсів обміну євро/місцева валюта.
2. Вкладатись завжди в банк, де вигідніший депозит, а вони регулярно змінюють умови

Ну і не розумію в чому проблема в "схемах", якщо вони в межах закону?
Це ж проблеми того, хто створює закони, що в них є шпарини. Я не проти фінмоніторингу, коли опубліковані всі його правила, а не так як в ЄС - чорна скриня...
Дюрі-бачі

С нами с: 29.07.22
Благодарил (а): 987 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вс 31 мар, 2024 10:10

Denik писал(а):
  akurt писал(а):- купую я будинок під здачу в оренду. Орієнтир ціни 350 000$. Знаю, де…
- перший внесок та необхідні платежі складуть приблизно 20% тобто 70 000$.
- такий будинок - я вивчив ситуацію та і досвідчені люди сказали - треба здавати за хитрою
формулою:
CS (credit slavery)+400$.
- тут CS - вартість credit slavery, яке може складати 1500$ на місяць.
- таким чином: 400$ на місяць - це чистий прибуток від CS - кредитного рабства. Цей профіт отримуєш на своїх кровних 70 000$.
- маємо профіт:
12*400$ - х%
70000$ - 100%
х=12*400*100/70000=6,86% річних по долару США.

Схема-фейк, бо
по-перше, не враховує податок на нерухомість.
По-друге, якщо вбити в кредитний калькулятор 300 тис. з річною ставкою 6%, то платіж 1826 дол, при 7% - 2025.
Це ще треба постаратися, щоб здати будинок за 1826-2025 + податок на нерухомість + 400 доларів.

Ну чому ж фейк?
Тверезий розрахунок та знання справи.

Єдине, що є вірним у Ваших розрахунках, то зауваження про те, що в моїх розрахунках не включено:
- податок на нерухомість (як відомо податки платять тільки боягузи);
- страхування нерухомості (який же дурень оформлює Поліс страхування нерухомості????)
- страхування здоровʼя того, хто є власником нерухомості (який же дурень укладає Поліс страхування?)
- щомісячні платежі на приведення території в порядок (орієнтовно 50$ за догляд за газонами та прибирання);
- витрати на ранішню каву в постіль (бажано із пакета з фірмовою кавою від StarBuks Veranda Blend Mellow and Cocoa notes).

Це я дійсно не порахував.

Тепер беремо "правильний" калькулятор:
- сума позики на будинок ринкової ціни в 350 000$ з урахуванням первинного внеску в 70 000$: 350000-70000=280 000$.
- кредитора ставка від забудовника (а не від банка): 4,996% річних (Примітка: якщо купують НЕ новий будинок/квартиру, то позичають гроші у банка. Але якщо купують НОВУ нерухомість - "під ключ" від конкретного Забудовника, то він сам пропонує взяти кредит у нього. Додам ще, що Забудовник в 80% випадків дає додатковий бонус в сумі 5000...10000 на "закриття угоди" - тобто оформлення всіх необхідних документів та донесення витрат Покупцем на їх оформлення та залучення юристів/адвокатів/консультантів. Такий бонус у вигляді 10 000 доларів є значно вигіднішим, ніж просто знижка ціни від того ж Забудовника. Хоча сума здається тією самою: 10 000 доларів - вони ніби то і в Україні 10 000 доларів. А різниця є! Додам також, що в США рієлтори НЕ отримують від Покупця жодної винагороди).
- тип кредиту: Іпотечний (Ануїтет);
- термін кредиту: стандарт - 30 років;
- щомісячна плата за кредитом: 1503,10$ (прописом: одна тисяча пʼятсот три долари і десять центів).

Антракт.

P.S. В принципі погоджуюся з тим, що на клятого орендаря можна покласти обовʼязок платити ще і за Lаwn mowing та оплату пляшки шампанського на Easter. Просто щоби знав, як свободу любити.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вс 31 мар, 2024 10:44

akurt писал(а):- сума позики на будинок ринкової ціни в 350 000$

З останнього відео що я бачив про Канаду чоловік казав, що будинки коштують біля 1 250 000 дол. (в пгт. з 25 літнім ремонтом).
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1554 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Вс 31 мар, 2024 10:55

Я думаю секрет системы в том что она заточена на 90% обычных европейцев которые получили зп, потратили. И никто тут не бегает из-за 1% комиссии на снятии или конвертации валют. Я когда клиентам с Европы пытаюсь рассказать как лучше евро/доллар переводить через пайпал чтобы не попадать на их комиссии за конвертацию валют и мега не выгодный курс (реально потери выходят до 3-5% что например на 5куе уже 100-150евро), они на меня как на при*** смотрят, типа нафига этот гемор с перебрасыванием денег между счетами и тд.
Поэтому таких случаев что кто-то гоняет туда-сюда деньги между счетами чтобы съэкономить пару десятков евро не так уж много. Отсюда и подозрительность к таким действиям.
slonomag

С нами с: 23.11.17
Благодарил (а): 16 раз.

1
2
Сообщение Добавлено: Вс 31 мар, 2024 11:04

BIGor писал(а):

З останнього відео що я бачив про Канаду чоловік казав, що будинки коштують біля 1 250 000 дол. (в пгт. з 25 літнім ремонтом).

Можна і за 350 купити - але сарай і до найближчого міста буде кілометрів 200
Якщо любите тварин та усамітнення - норм
cherchiltank

С нами с: 31.05.20
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 31 мар, 2024 11:04

slonomag писал(а):Отсюда и подозрительность к таким действиям.

Саме цей підхід, коли простіше "ризикованого" клієнта послати за кораблем, ніж по нормльному прописати всі правила і ліміти, щоб клієнт сам міг діяти в межах безризиковості і є проблемою фінмону в "цивілізованому світі". І найгірше, що вони це нав'язують не тільки іншим країнам, а й криптобіржам та іншим способам вільного використання своїх коштів.
ИМХО гірше за це тільки культура кенселінгу, коли акторів, вчених, політиків з роботи звільняють без суда і слідства тільки по факту історії якоїсь жінки легкої поведінки, чи расистського твіту 10-річної давнини...
Последний раз редактировалось Дюрі-бачі Вс 31 мар, 2024 11:07, всего редактировалось 2 раз(а).
Дюрі-бачі

С нами с: 29.07.22
Благодарил (а): 987 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вс 31 мар, 2024 11:06

BIGor писал(а):

Ну так і в Києві десь в Солом"янському районі можна знайти щось за такою ціною...
Все ж залежить же від міста/місцевості та розташування.
В Калгарі, де я перебував в червні минулого року, ходив по вулицях та прицинювався то пристойні будинки були за ціною орієнтовно 350 000-400 000 канадських доларів.
Я зараз знайду посилання на нашого українця в Канаді - були будинки по 250 000 доларів, він шукав щось цікавіше та купив в кредит приватний будинок за - здається - 320 000 КАНАДСЬКИХ доларів. Звісно, це не столиця Канади.
https://www.youtube.com/watch?v=1btPKJ-MRE4

Ось Вам в США. Новий. Під ключ... з побутовою технікою.
Изображение
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
  #<1 ... 20092010201120122013 ... 3434>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама