Пардон, что встреваю, но вот пример из войны 20 века: СССР отлично продавал нефть Японии вплоть до 1944 года.
|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українуподивіться відео, кати з українським корінням (які стали хероями росії), вбивають наших поранених на Зениті
серце рветься навпіл, коли бачиш розмову пораненого брата з сестрою перша слов'янська бригада? таким як ЛАД ніколи не второпати, що радянська армія і насильно мобілізовані до неї українці, це прямий аналог армії окупантів і таких як "слов'янська бригада". в Червоній армії теж було багато добровольців українців (людей, які втратили українську ідентичність, бо вони були "комуністами"-ідеологічні зомбі (на кшалт, релігійних сектантів), які доносили на рідних батьків, і як казав батько одного мого знайомого радиста на судні, повір синку "рука не дрогнет" (коли той став критикувати совок за часи "горбачевскої перестройки" (а батько в нього був полковник, начальник тюрми в Іркутську) ![]() А шо там по НПЗ? Влучили чи нє у Нижнєкамську? Пишуть, що наче потрапили в одну з установок. #поНПЗбити перестали (с) Востаннє редагувалось fler в Вів 02 кві, 2024 10:13, всього редагувалось 1 раз.
![]() Окрім заводу у Татарстані уночі був удар безпілотника по заводу ТАНЕКО у Нижньокамську, рф Дрон уразив одну з установок. ❗️ГУР атакувало завод зі збірки "Шахедів" у Татарстані за 1000 км від України, - джерела РБК РосЗМІ пишуть, що до Татарстану прилетів безпілотник UJ-22 Airborne - ударний комплекс, розроблений українською компанією "Ukrjet". На борту не менше 20 кг вибухівки, розмах крил – 4,6 метра, дальність польоту – до 800 км. На озброєнні ЗСУ він з 2020 року. ㅤ
![]() Bobua як добре що в Україні 100 млн. населення , на фронті 1% . Звідки виник той міфічний 1% відсоток і чого його так вперто повторюють. Ще раз максимум в Україні 30 млн., з них 3 млн., чоловіків які теоритично можуть воювать ( виключаючи заброньваних і тд.) , 1 млн. на фронті , воює 25% чоловіків від тої кількості яка може воювати. Поки не буде цього розуміння, будуть плани що не відповідають дійсності .
![]()
Я недавно приводив власний розрахунок, максимум, можуть призвати це 300 тис. протягом 2024, і починаючи з 2025 по 50 тис. щороку. Можна комбінувати, 200 тис цього року, і по 60 тис. протягом наступних 10 років. Або 100 тис. цього року і по 80 тис. протягом наступних 5 років. ![]()
уменьшат возраст призыва ло 18л. если собираются воевать в 2025-2026
![]() Все буде добре! Все буде УСПІХ! Все буде Україна!©®™Розумію, що вчора було перше квітня)) - але дозвольте мені сьогодні трохи пожартувати?
![]() ![]() ![]() І так - пісня про ДЕМБЕЛЬ! ![]() Слова оригіналу - нічого не переробляв! ![]() Лише назву змінив на "Дембель!"))) Люблю тебе! Маниш мене, дурманиш, Люблю тебе! Серце моє ти раниш, Люблю тебе - і ти це знаєш! Люблю тебе! Ця біль мине! Думки я словами відганяю, Ця біль мине! Межі мого серця грають, Ти довела мене до краю, Ця біль мине... Ти в кожнім слові моїм!.. Ти в кожній пісні моїй!.. Всі для тебе вони!.. Скажи тільки, що пам'ятаєш, Що я люблю - і ти це знаєш!..
|
|