|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 05 кві, 2024 21:54
vitaliiangel написав:Общение с живыми людьми? Это дичь. Нет возможно где-то есть интересные люди, хз где. Интернет избаловал. Я рос в селе, там кого встретишь с тем и общаешься, выбора не было. Интернет дал выбор и живое общение то что "без выбора" обесценилось. а в ЗСУ интересные люди служат?
я колись в інтернеті зустрічав що є здається датська бібліотека де можно взяти почитати людину. Приходиш і кажеш дайте приміром пожарника або наркомана і триндиш з ним півгодини. Зараз в армії народ дуже різний з різних регіонів, різних професій, різного віку. Цікаво , я за життя просто не пересікався з багатьма типами. По цьому принципу якийсь час розвлєкався, коли не мав куди час діти. Проблема тіки в тому , що не ти заказуєш вибір а случайно попадаються. Но зараз втомився. Найбільша розкіш на війні це побути самому. Потриндіти з рідними і друзями так би ніхто не чув. А більш за все хочеться самому вночі посидіти біля гірської річки з ватрою.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 05 кві, 2024 22:01
Banderlog написав:Найбільша розкіш на війні це побути самому.
у меня была работа связанная с командировками. За месяц 15-18 дней в командировке. Настал отпуск и одна сотрудница спрашивает "куда то поедешь?" НЕТ хочу хотя бы месяц дома посидеть. А им наоборот по кайфу куда-то поехать и 3 часа потом показывать фото где были/чё видели. Примерно то же и с общением. В командировке так наобщаешься (семинары, собеседования, потом банкет и так каждый день) приезжаешь домой и вроде глазами рад всех видеть, но чтобы общаться желания ноль
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 05 кві, 2024 22:04
Banderlog написав: vitaliiangel написав:Общение с живыми людьми? Это дичь. Нет возможно где-то есть интересные люди, хз где. Интернет избаловал. Я рос в селе, там кого встретишь с тем и общаешься, выбора не было. Интернет дал выбор и живое общение то что "без выбора" обесценилось. а в ЗСУ интересные люди служат?
я колись в інтернеті зустрічав що є здається датська бібліотека де можно взяти почитати людину. Приходиш і кажеш дайте приміром пожарника або наркомана і триндиш з ним півгодини. Зараз в армії народ дуже різний з різних регіонів, різних професій, різного віку. Цікаво , я за життя просто не пересікався з багатьма типами. По цьому принципу якийсь час розвлєкався, коли не мав куди час діти. Проблема тіки в тому , що не ти заказуєш вибір а случайно попадаються. Но зараз втомився. Найбільша розкіш на війні це побути самому. Потриндіти з рідними і друзями так би ніхто не чув. А більш за все хочеться самому вночі посидіти біля гірської річки з ватрою.
По суті Ви тільки розписали власне, що Вам хочеться зробити, отримати потім. А головне, що хочеться -- це не залежати ні від кого (з оточуючих - ні начальників, ні підлеглих, ні рівних).
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 кві, 2024 22:09
Бетон написав:зараз мене більше цікавить заборона на купівлю ліків у вигляді пива після 21.00. раз в рік захотілося - ніззя. те ніззя, це не можна 
Представляєте яка хрінь? А мені не можно з осені 2022р і не тощоб я не купляв чи дуже любітєль. Но то шо МЕНІ НЕ МОЖНО це тупо бісить. Попадаєш зрідка в цивілізацію а пива нізя. Воно ніби й так можно, все можно достати, но втихаря крадьки як в тюрмі. Нах воно так треба? Помню їздив в командировку по зброю на арсенал, то взяв пива безалкогольного до бургера, підійшли 2 поліцая і зауваження мені за прилюдне розпиття бо люди не будуть розбиратись алкогольне чи без, а побачать шо охвіцер пє пиво. 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 05 кві, 2024 22:22
detroytred написав:А бажаючих особо-то і нема.
не выдумывайте. желающих ехать на ноль нет. а сидеть в тылу на блокпостах или в штабе за 20 тыс желающих море. Где в Тернополе/Черновцах такие зарплаты?
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 05 кві, 2024 22:23
Хотаб Отож. В цьому питанні самі різні люди сходяться в погляді.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 кві, 2024 22:26
vitaliiangel написав: detroytred написав:А бажаючих особо-то і нема.
не выдумывайте. желающих ехать на ноль нет. а сидеть в тылу на блокпостах или в штабе за 20 тыс желающих море. Где в Тернополе/Черновцах такие зарплаты?
Не згоден. І до війни, коли не було ризиків, бажаючих на військові обмеження завжди не вистачало... А на халявні посади, згоден!, дійсно, бажаючих завжди черга.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 кві, 2024 22:29
detroytred написав:А на халявні посади, згоден!, дійсно, бажаючих завжди черга.
это везде так. Там где надо работать желающих раз-два и нет. А куйнёй страдать - море желающих.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 05 кві, 2024 22:30
vitaliiangel написав: detroytred написав:А на халявні посади, згоден!, дійсно, бажаючих завжди черга.
это везде так. Там где надо работать желающих раз-два и нет. А куйнёй страдать - море.
Так а коли і працювати, і + купа обмежень -- це повна опа. Нормально - це коли щось одне з цих двох: або цивільним пашеш, або військовим - несеш військові обмеження. Гірше - це коли військовим вкалуєш)) Ну і повний - це коли + ризики здоров'ю (воюєш). А! -- ну і ще + відповідальності вагон. Щоб ще більш турбуватися.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 05 кві, 2024 22:35, всього редагувалось 2 разів.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
|