[
Значит кто-то за вас заплатил
Усвідомлення - це вже половина питання.
Бо є ледарі, які лежання на пузі під сонечком вважає нормою. «стая пусть прогонит, я не против».
|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуМи дивувалися, що США зливають Україну, а зараз я вас здивую ще більше- США зливають Ізраїль. Так, свого давнього і найсильнішого союзника на БС.
Конгресмени з Демократичної!!! партії вимагають зупинити поставки зброї Ізраїлю через помилковий удар по колоні гуманітарної місії. Перед цим США погрожували зупинити поставки якщо Ізраїль не відкриє всі гуманітарні коридори. Байден прямо вимагає щоб Ізраїль припинив операцію в Газі. Американські конгресмени і чиновники навіть рівня міністра оборони використовують в своїх спічах фальсифіковані дані міністерства охорони здоров'я Хамасу про втрати мирних. Зараз очікується удар Ірану по Ізраїлю і США заявили, що не будуть допомагати його відбити. ![]() unicdima
С точки зрения топ чиновника СБУ никого не должно касаться откуда у него квартира за 1,5ляма и прочее имущество. Или вы не знали что большинство резонансных коррупционных кейсов инициируют журналисты в Украине ? Насчет доступа к камерам хороший вопрос. Но как-то никто его не задал когда Бигус показал подобные записи с камер в загородном ресторане с номерами для ночевки. Потом просто уволили нач отдела СБУ и все. Востаннє редагувалось serg1974 в Суб 06 кві, 2024 12:53, всього редагувалось 1 раз.
![]()
представляю если бы дали полномочия тцк автоматически назначать штрафы и аресты имущества. пришел такой с фронта (если нет родственников которые могут позвонить что делегация приходила) - а все твое имущество продано за долги по штрафам. ![]() Да, это весёлый пример когда Салливан в обычное время вообще не вызывает никаких эмоций. А потом в мире .., США номер одни в безопасности, выходит Салливан и... И только неделю назад я читаю его должность - Радник президента США з національної безпеки И мысль "а тупо наш Виталик и тоже молодец" ))) ![]() unicdima я писал что случай мести чиновника руками ТЦК журналисту. Который помешал продолжать получать незаконную выгоду. А ты о чем ? Как должно было быть ?
«журналист должен был отсвечивать в тепляке а чиновник жить на печерских холмах» Востаннє редагувалось serg1974 в Суб 06 кві, 2024 13:03, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуНа перших сторінках cnn, bbc, sky news про бідних палесранців, про Україну десь далеко, всюди звинувачення Ізраїлю в геноциді і ніде про злочини Росії.
|
|