|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 07 кві, 2024 20:36
Дюрі-бачі написав: rjkz написав:официальный доход на работодателя позволяет строить кредитный рейтинг.
Питання: в США цей рейтинг не можна накрутити як в Україні беручи й повертаючи кредити?
Можно, лайфхаков - полный Ютюб. Только это одни циферки. А там есть еще информация кроме циферок - поздние платежи, жесткие проверки (сколько), рекордс, и тд. У меня был один лон, я его полностью выплатил и даже переплатил 2 доллара (были платежи, а последний на 2 доллара меньше). По прошествию 1,5 лет после закрытия лона (это был очень хороший лон, который пошел в кредит хистори и безпроцентный)пришло письмо, что они не получили последний платеж и так как мы не реагировали на предыдущие письма (их мы не получали), то они вынуждены сделать рекорд и передать дело коллекторам. Я начал звонить в ту организацию, но безуспешно. Я быстро сделал платеж (порядка 100 долларов), а уже на следующей неделе жена дозвонилась туда "Нет, у вас все в порядке. Это наверное какая-то ошибка". "Ошибка? Письмо, и очевидно не первое, до этого не доходили, подписанное начальником департамента. У нас все бумаги на руках, но почему нам оно пришло?" "У вас все в порядке". Ну, забыли. Вчера, через полгода, нам пришел чек от этой организации с суммой переплаты. Не в цифрах кредитскор дело, их, действительно несложно накрутить. Я не накручивал, но у меня почти 800. Это близко к максимуму. А вот все записи, которые при проверке тоже анализируются - это намного важнее. Человек с высоким рейтингом может взять мортгидж и не смочь рассчитаться. Человек с низким рейтингом может взять и рассчитаться. Сам рейтинг говорит только об обязательности человека и его дисциплине, о том, что он будет делать все возможное, чтобы с ним не было проблем. Для того, чтобы взять в аренду машину или снять гостинницу этих циферок достаточно, чтобы взять мортгидж или машину в кредит - нет, там уже делают тн "жесткую проверку".
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8651 раз.
- Подякували: 5447 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
7
Додано: Нед 07 кві, 2024 20:40
rjkz спасиб, очень информативно
-
ankarasvan
-
-
- Подякував: 39 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 кві, 2024 20:55
Дюрі-бачі написав: Shaman написав:вас не дивує, чому в Польщі зп нижча ніж в Німеччині чи США?
Як на мене, то головна причина в наявності дешевої робочої сили з України... Shaman написав:одним з наслідків війни буде те, що класичних олігархів в країні не буде. й це дає певні надії. зараз навпаки проблема надто централізації влади у держави. й треба прослідкувати, щоб держава й окремі керманичі цю владу потім віддали. тому вплив Ахметова зараз набагато менший, ніж комусь здається. й так, де наймають то? бо ніде бачу
І Ви ж пишете, що зараз нема рейдерства, коли навіть на рівні найбільших олігархів рейдери віджимають все нечесно нажите... І в москалів і у нас йде величезний перерозподіл власності від людей з 90 до нового, молодого покоління.
Не думаю, что это связано только с наплывом украинцев, но и это тоже, в НЙ, как судя по всему и в Канаде, сейчас со стартовой работой беда. Работодатели выкручивают руки как могут. Прошлого подчиненнного еле нашли за 1,5 месяца. Когда он уволился ( и не смог найти работу, а думал что все будет просто), мы позвонили в 2 соцорганизации, которые занимаются трудоустройством. Разместили вакансию, просили звонить с вторника следующей недели. На следующий день, в четверг утром, мне позвонил "наш украинец" (ТМ), приехавший по Ю4Ю, и хоть я был недоволен, что он не выполнил требования звонить со следующей недели, но помня, о том, как долго подбирал предшественника, с ним поговорил и понял, что он может мне подойти. В пятницу он сам приехал и фактически прошел стажировку, бесплатно для работодателя. Со следующей недели он начал работать. А со вторника начался шквал звонков. Потом, где-то через неделю, он признался, что работы нет никакой. И с тех пор ситуация только стала хуже. Работает он уже почти год. Работодатель платит ему на 10% меньше чем его предшественнику. Девочка с Ютуба, которую я тут выкладывал, говорит, что когда украинцы только приезжали в Калгари, то крутили носом от "мыть полы/посуду/дупы". Сейчас ищут ЛЮБУЮ работу. В то же время, на позиции, требующие свободного Инглиша, в НЙ уже берут без американского ВО там, где раньще требовалось. То есть, проблема трудоустроиться именно на стартовую работу, на которую идут ньюкамеры.
-
rjkz
-
-
-
-
Профіль
-
-
9
5
7
Додано: Нед 07 кві, 2024 21:03
rjkz написав: BIGor написав: rjkz написав:Дело в том, что многие витают в облаках, оторвавшись от земной реальности. В 2005-2008 многие заработали очень неплохие состояния. Но и тогда были люди, которые ПОЛУЧАЛИ копеечные зарплаты. Я уже писал, что по моему примеру мои друзья начали свой бизнес и как-то в гостях у них мы говорили о своем и встряла мама жены друга. У нее была зарплата 600 гривен в месяц . Так и сейчас, кто-то сидит в офисе и получает зарплату от олигарха, который разворовывает уже 30 лет страну, а кто-то сидит на зарплате, которую ему платит эта самая разворованная страна.
Це все через надлишок робочої сили в Україні. Це робоча схема, коли користуючись месцевою копійчаною робочою силою олігархат створює продукцію на експорт по світовим цінам. Профіт колосальний - але така ситуація поступово вимиває робочу силу і погіршує демографію.
Совершенно верно. Только в какой-то момент война, к разжиганию которой приложил немало усилий этот самый олигарх приходит на землю страны, которую он разворовывал и из которой он выдавливал население. Противник захватывает города, которые он считал своей собственностью, а людей в них своими рабами, разрушает его заводы, бомбит его ТЭЦ. И тут он понимает, что надо кого-то отправить защищать свою собственность. А миллионы людей уже из-за него за границей. Он нанимает кучу "экспертов", политологов, и просто людей, которые в фейсбуках, телеграмах, на разных форумах проводят агитацию как плохо за границей и что надо возвращаться, потому что никогда украинцы не смогут жить за границей так как они могут жить в Украине. А сейчас ему надо защитить свое состояние. Потому что он - "патриот дамбасса", а на дамбасе понятия такие, что если у тебя есть бабки, то ты - "король"...по масти.
Ну, вот один из таких людей, предлагает "понять и простить". "Это было давно, стоит-ли вспоминать что там было в 90-х. Вы-то уехали, живите новой жизнью, не напоминайте про то, про что многие уже забыли" Буду напоминать. И про то, что этот вурдалак финансировал сепаров с 2014 года тоже буду напоминать. И про то, что он является бенефициаром пр, которая привела страну к тому что сейчас - тоже буду напоминать.
-
rjkz
-
-
-
-
Профіль
-
-
9
5
7
Додано: Нед 07 кві, 2024 21:56
rjkz написав:Ну, вот один из таких людей, предлагает "понять и простить". "Это было давно, стоит-ли вспоминать что там было в 90-х. Вы-то уехали, живите новой жизнью, не напоминайте про то, про что многие уже забыли" Буду напоминать. И про то, что этот вурдалак финансировал сепаров с 2014 года тоже буду напоминать. И про то, что он является бенефициаром пр, которая привела страну к тому что сейчас - тоже буду напоминать.
цитуйте вже, що ж ви про мене прямо не згадуєте  бо з цитування стане зрозуміло, що ви нахабно перекручуєте мої слова. я вам пропоную забути власну образу, яку вам хтось колись завдав. й не треба особисті образи ховати болем за країну. якби дійсно боліло, то щось би робили - втекти - дуже легко. не у всіх є така можливість. а якщо претензії за країну - там великий список, кому можна щось сказати. чогось нічого не кажете про ІВК - а це зразок, як не треба вести бізнес. й Укрнафта, й Укртатнафта, й Приват - там ще треба пошукати є хоч щось, де немає схематозу  партія регіонів - тут звісно, дуже багато шкоди зробили. а хто її обрав? вона з повітря виникла? чи півкраїни так думало? дехто досі не може опанувати українську мову, важко. ще й ображаються бундючно а сепарів привела Раша. РЛА трошки пропустив момент, коли ще міг з ними впоратися, загрався. треба було відразу діяти, як у Харкові. у Криму теж він винуватий? "Казань тоже я?"(с) 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 07 кві, 2024 22:12
Очередной опус "адвоката д...ла"
-
rjkz
-
-
-
-
Профіль
-
-
9
5
7
Додано: Нед 07 кві, 2024 22:15
rjkz написав:Очередной опус "адвоката д...ла"
ви ж не відповіли, де можна отримати винагороду? а то все безкоштовно  а з аргументами важкувато. бо в мене набагато ширше явлення про загальну ситуації в економіці країни, ніж у вас. у вас лише досвід власного бізнесу. й ще ваше попереднє місце роботи, яке я так розумію понесло значні збитки після того, як ви відновили соціальну справедливість 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Пон 08 кві, 2024 03:30
Shaman написав: rjkz написав:Ну, вот один из таких людей, предлагает "понять и простить". "Это было давно, стоит-ли вспоминать что там было в 90-х. Вы-то уехали, живите новой жизнью, не напоминайте про то, про что многие уже забыли" Буду напоминать. И про то, что этот вурдалак финансировал сепаров с 2014 года тоже буду напоминать. И про то, что он является бенефициаром пр, которая привела страну к тому что сейчас - тоже буду напоминать.
цитуйте вже, що ж ви про мене прямо не згадуєте  бо з цитування стане зрозуміло, що ви нахабно перекручуєте мої слова. я вам пропоную забути власну образу, яку вам хтось колись завдав. й не треба особисті образи ховати болем за країну. якби дійсно боліло, то щось би робили - втекти - дуже легко. не у всіх є така можливість. а якщо претензії за країну - там великий список, кому можна щось сказати. чогось нічого не кажете про ІВК - а це зразок, як не треба вести бізнес. й Укрнафта, й Укртатнафта, й Приват - там ще треба пошукати є хоч щось, де немає схематозу  партія регіонів - тут звісно, дуже багато шкоди зробили. а хто її обрав? вона з повітря виникла? чи півкраїни так думало? дехто досі не може опанувати українську мову, важко. ще й ображаються бундючно а сепарів привела Раша. РЛА трошки пропустив момент, коли ще міг з ними впоратися, загрався. треба було відразу діяти, як у Харкові. у Криму теж він винуватий? "Казань тоже я?"(с) 
Уважаемые коллеги-форумчане. Этот пост заслуживает отдельного внимания. Я один тут заметил несколько примечательных моментов или кто-то еще? Предлагаю что-то наподобии некоего теста. Кто хочет проанализировать этот пост?
-
rjkz
-
-
-
-
Профіль
-
-
9
5
7
Додано: Пон 08 кві, 2024 03:53
Кстати, жизнь в НЙ, оказывается, очень нескучная. Так, в пятницу утром, примерно в 10.25, в НЙ произошло землетрясение магнитудой 4.7 балла, эпицентр был в пригороде, в НДж, там было 4.8. Это первое такое сильное землетрясение за последние 145 лет, полагаю, до этого просто нет данных, и второе в этом году. 2 января было землетрясение в 1.5 балла. До этого я землетрясений не заставал. А завтра, в понедельник, будет затмение Солнца, близкое к полному. Примерно в 2 часа дня, не в 14-00, а в 2.00рм, Луна закроет Солнце примерно на 90%.
-
rjkz
-
-
-
-
Профіль
-
-
9
5
7
Додано: Пон 08 кві, 2024 07:32
Shaman написав:як це я пропустив цей перл?
Не перл, а реальність, але людина Ахметова це зрозуміти не може. Shaman написав:в якому консалтингу ви кажете працювали? здається, я розумію чого не склалося...
Перехід на особистості, напевно через брак агруметів чи мізків Shaman написав:а де ви бачите надлишок? кваліфікованої робочої сили в Україні не вистачає дуже давно. олігархи - це далеко не вся країна. тоді вже краще кажіть про можновладців, які платили на державних підприємствах копійки, а самі крали на мільйони.
Тільки ж вище по темі розжовували, що навіть в ІТ надлишок робочої сили, що вже казати про інші сфери, коли освічені і кваліфікавоні люди їхали в Польщу мільйонами? Shaman написав:вас не дивує, чому в Польщі зп нижча ніж в Німеччині чи США? причини ті ж самі. але наче олігархів у Польщі немає. а продукцію на жаль ми створюємо дуже просту тому вона й по західним міркам коштує недорого й ще з приводу копійчаної зп - а чому на заході одна людина виробляє продукції значно більше, ніж в Україні? є й така проблема. як розвивати економіку - це цілий комплекс дій, але це не цікаво - краще на олігархів все звалити. чи на владу. хоча влада так, свою руку теж приклала.
Почитайте трохи про продуктивність праці - почніть з вікіпедії. І тоді може до Вас дійде, що це не робітник має купляти новий екскаватор чи станок ЧПУ на виробництво олігарха. То це робітник має вирішувати проблему української (читай олігархічної економіки?). Фапають на циферки ВВ в основному недалекі люди, нормальні стараються забезпечити сім'ю, чи то в Польщі чи то в Німеччині чи Австрії. Shaman написав:проблем в українській економіці вистачає, але все це набагато складніше, ніж в офісі простих рішень  зараз взагалі ще більш серйозні виклики. а далі варіанти - хтось намагається щось робити, хтось тікає від проблем (в кого є можливість), а переважна більшість чогось чекає, але не забуває знаходити винуватих в тому, що все погано...
Це найсмішніше, просто набір слів без смислу. У простого громадянина немає жодних важелів впливу на те що може відбуватися в економіці.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1452 раз.
- Подякували: 1859 раз.
-
-
Профіль
-
-
1