Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 20342035203620372038 ... 2890>
Повідомлення Додано: Пон 08 кві, 2024 17:35

Якщо бабуся-«інвалідка» має гарний рейтинг - пан rjkz - наводив дані - у нього близько 800, а вважається дуже хорошим 700, то то не бабуся а подарунок.
Треба цілувати в щочку та дарувати паску: для неї все буде на кращих умовах!

P.С. Зараз в Києві 17-30, в San Francisco 07-30 ранку. Рейсом Alaska 8 відлітають у Вашингтон наші українці; будуть вивчати оптимізацію сплати податків. Я з ними зустрінуся в суботу 13 квітня, але коли повернуться в San Francisco. Спитаю, що там нового…
akurt

Подякував: 3996 раз.
Подякували: 1439 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Пон 08 кві, 2024 17:59

rjkz написав:Вы сначала правильно поняли, но потом, опять скатились в математику, пренебрегая всем остальным.
Кроме оплаты налогов, что нормально, и не "львиная доля" и не "половина", есть много аспектов.
А жить на нелегальный доход - фактически жить нелегально.
Приехать, поработать несколько лет нелегально мувером и свалить? Ну, такое. Глупость.
И, кстати, не только гражданин США обязан платить налоги со всех доходов по всему миру, но и гринкардхолдеры. Тут разницы большой нет.

Я человек не доверчивый и верю только цифрам. Эмигранты в Европе не хотят работать т.к. разница между социалкой и минимальной зарплатной невелика и работать 5 дней в неделю по 6 часов, чтобы дополнительно получить 10-20% - смысла не видят. Вы же рассказали историю, как человек (нелегал) зарабатывает, как хороший врач. Т.е. врач потратил херову гору денег, времени на обучение, ради того чтобы получить престижную профессию и как результат – высокую оплату, а нелегал эти деньги и так зарабатывает? Это страна развитого капитализма или зазеркалье?
Richi

Подякував: 933 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 08 кві, 2024 18:03

Gastarbaiter написав:
  Faceless написав:По такій схемі в 00х наплодилося факультетів бухобліку, а в кінці 00х тих бухгалтерів не знали куди дівати. В середині і кінці 00х кожна бурса заводила фінансовий факультет, і весь цей натовп фінансистів вивалився на ринок, який спочатку схуд в кризі з банкопадом 2009-2010, потім в 2014-15.

Як випускник кафедри бух. обліку 00х не погоджуся. Професія живе і затребувана у світі. Звісно, якщо не зводити пофесію лише до перенесення циферок з папірців до ком'ютера.

Я ніде не писав, що професія не затребувана. Я писав, що в Україні тих "спеціалістів з обліку й аудиту" навипускали наче на експорт. Конкуренція в результаті була (і є) шалена, а особливо вдарило по спеціалістам перенесення з папірців у компуктер автоматизація/комп'ютеризація багатьох процесів, в результаті чого штат бухгалтерів у великих компаніях і банках суттєво скоротився.
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 08 кві, 2024 18:53

Richi написав:Вы же рассказали историю, как человек (нелегал) зарабатывает, как хороший врач. Т.е. врач потратил херову гору денег, времени на обучение, ради того чтобы получить престижную профессию и как результат – высокую оплату, а нелегал эти деньги и так зарабатывает? Это страна развитого капитализма или зазеркалье?

Ну, ви розумієте, в світі є багато речей, які важко збагнути. Тим більше в США.
Це як раз із цієї серії.
Про нелегала-лікаря, який "ці гроші і так заробляє" дуже класно розказано та показано тут:
akurt

Подякував: 3996 раз.
Подякували: 1439 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Пон 08 кві, 2024 19:21

Re: Еміграція, заробітчанство

Richi написав:Вы же рассказали историю, как человек (нелегал) зарабатывает, как хороший врач.

В мене є припущення, що для того, щоб стільки заробити нелегалу потрібно:
1. працювати значно більше, ніж 40 годин в тиждень, а для цього потрібно гарне здоров'я.
2. Мати вдосталь замовлень, щоб працювати без простоїв, а для цього потрібно влаштуваись в правильну фірму
Дюрі-бачі

Подякував: 889 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 08 кві, 2024 19:52

Дюрі-бачі написав:
  BIGor написав:Яке ширше, якщо в тебе досих пір дефіціт робочої сили?

Насправді є проблема знайти кваліфіковано робочу силу. Із прикладів, що знаю особисто: Рошен шукав минулого року агронома, який вміє вирощувати Фундук, потім привіз якусь іноземку, здається із Італії.
Аналогічно на заводі, де працює кум, шукають спеціаліста по наладці якихось японських верстатів, бо постійно (4-5 разів на рік) завозять словака. І навпаки кум на дистанційних заробітках - для заводу в Румунії креслить конвеєрні лінії, бо не можуть знайти місцевого, а кума не захотіла емігрувати до Румунії...

Та й в IT така проблема є. Наче спеціалістів багато, а починаєш шукати конкретного експерта, який вміє нормально працювати з ML, криптографією та IoT - то нема нікого...
Ну і вже писав тут: кіберполіція найняла аспіранта математика, бо нема спеціалістів які знають кримінальне провадження і аналіз даних одночасно. Вираішили, що його простіше довчити ніж юриста.
Та й кума вчили креслити. Сказали, що легше навчити математика креслити, ніж кресляря - теорії розкладів...

Ви помиляєтесь, проблема знайти дешеву робочу силу. Щось в Польщі, Чехії або Німеччині не бачив щоб хтось жалівся, що немає кадрів. Є просто жлоби-роботодавці. Щоб далеко не ходити, гляньте по тегу в лінкедіні #всратівакансії
BIGor

Подякував: 1452 раз.
Подякували: 1859 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 08 кві, 2024 20:58

Richi написав:
  rjkz написав:Вы сначала правильно поняли, но потом, опять скатились в математику, пренебрегая всем остальным.
Кроме оплаты налогов, что нормально, и не "львиная доля" и не "половина", есть много аспектов.
Приехать, поработать несколько лет нелегально мувером и свалить? Ну, такое. Глупость.
И, кстати, не только гражданин США обязан платить налоги со всех доходов по всему миру, но и гринкардхолдеры. Тут разницы большой нет.

Я человек не доверчивый и верю только цифрам. Эмигранты в Европе не хотят работать т.к. разница между социалкой и минимальной зарплатной невелика и работать 5 дней в неделю по 6 часов, чтобы дополнительно получить 10-20% - смысла не видят. Вы же рассказали историю, как человек (нелегал) зарабатывает, как хороший врач. Т.е. врач потратил херову гору денег, времени на обучение, ради того чтобы получить престижную профессию и как результат – высокую оплату, а нелегал эти деньги и так зарабатывает? Это страна развитого капитализма или зазеркалье?

Тот чувак за день зарабатывал 300-500 долларов в день.
Какой в баню "хороший врач".
Операционный анестезиолог не начального уровня в НЙ в частной клинике с годовым доходом в 800-1000 куе в год. Вообще врач в НЙ начинается от 250 куе (причем это доковидная цифра, сейчас не знаю).
Или Вы имели ввиду как "хороший врач в Украине"? Я не знаю сколько сейчас зарабатывает "хороший врач в Украине".
rjkz

Подякував: 8649 раз.
Подякували: 5447 раз.

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Пон 08 кві, 2024 21:09

Дюрі-бачі написав:
  Richi написав:Вы же рассказали историю, как человек (нелегал) зарабатывает, как хороший врач.

В мене є припущення, що для того, щоб стільки заробити нелегалу потрібно:
1. працювати значно більше, ніж 40 годин в тиждень, а для цього потрібно гарне здоров'я.
2. Мати вдосталь замовлень, щоб працювати без простоїв, а для цього потрібно влаштуваись в правильну фірму

1. Я писал о заработке в день. По словам того чувака, они работали 4 дня в неделю, уделяя должное отдыху. После того как он на партайм начал работать у нас, у него оставалось свободных 3 дня в неделю, 2 из которых по началу он мувил, потом, я писал когда-то, бросил мувинг, чтобы жить в ненапряг.
1.2 Да, здоровье надо отличное и на такой работе оно лучше не станет.Поэтому цитата некоего бывшего киевлянина, некогда бывшего мувера, а ныне совладельца мувинговой компании по имени Максим "Из мувинга надо вовремя уйти".
2. У муверов только последний год некий напряг с заказами, до этого заказов было всегда и у всех больше чем они могли осилить. От многих заказов отказывались, так как не хотели убивать здоровье. У них на двоих был Спринтер, хозяин машины не разрешал в нее грузить что-то совсем тяжелое типа роялей и крупногабаритное. Предпочитал сделать 2 ходки там, где можно было обойтись одной.
rjkz

Подякував: 8649 раз.
Подякували: 5447 раз.

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Пон 08 кві, 2024 22:26

rjkz Я вибачаюсь, але 500$ при 8-годинному робочому дні це 62$ / год...
Дюрі-бачі

Подякував: 889 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 08 кві, 2024 23:57

rjkz написав:
  Richi написав:

Тот чувак за день зарабатывал 300-500 долларов в день.
Какой в баню "хороший врач".
Операционный анестезиолог не начального уровня в НЙ в частной клинике с годовым доходом в 800-1000 куе в год. Вообще врач в НЙ начинается от 250 куе (причем это доковидная цифра, сейчас не знаю).
Или Вы имели ввиду как "хороший врач в Украине"? Я не знаю сколько сейчас зарабатывает "хороший врач в Украине".

Ну если Вы не в курсе, то я подскажу:
Самые высокооплачиваемые профессии в США
Психиатр ≥ $208 000/год
Анестезиолог ≥ $208 000/год
Акушер, гинеколог ≥ $208 000/год
Хирург ≥ $208 000/год
Ортодонт ≥ $208 000/год
Челюстно-лицевой хирург ≥ $208 000/год
Семейный врач и врач общей практики ≥ $201 100/год
Прочие терапевты и хирурги ≥ $200 890/год
Это до налогов. И как я понимаю с учётом прогрессивной шкалы, чистыми чуть более 100 000.
Признаться, меня этим ваши заплаты до вычета налогов и цены в магазине до начисления налогов - просто выбешивают. Вы там сами себя на#бываете? С какой целью в толк не возьму. Вы пожалуйста, переходите на общепринятые понятия. Получаю - это значит получаю, т.е. в руки (на карту). Стоимость - это не ценник на товаре, а то что на кассе оплатил.
Richi

Подякував: 933 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

#<1 ... 20342035203620372038 ... 2890>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор