|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 10 кві, 2024 13:37
_hunter меня "железный занавес" уже не беспокоит.
А что вас беспокоит? Вы уже выехали? Вы чего хотите по финалу этой войны? Вы что-то делаете для положительного результата войны для нашей страны? Что именно? Помощь армии? Работа официально? Донаты? Волонтерство? Я не знаю кто безуглая. Тут о ней вспоминают, но я не знаю ее должность и ее речи не особо читаю
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Сер 10 кві, 2024 14:15
_hunter написав: Hotab написав:_hunter меня "железный занавес" уже не беспокоит.
А что вас беспокоит? Вы уже выехали? Вы чего хотите по финалу этой войны? Вы что-то делаете для положительного результата войны для нашей страны? Что именно? Помощь армии? Работа официально? Донаты? Волонтерство? Я не знаю кто безуглая. Тут о ней вспоминают, но я не знаю ее должность и ее речи не особо читаю
Что у вас за странная манера на личности переходить? Да и сами вопросы... Вы меня неправильно не поймите, но что вы делали во время ВП в Нигере? -- Помощь армии? Работа официально? Донаты? Волонтерство?
Ви звідкіль пишете , з України , Польші , Германії ?
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4142 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Сер 10 кві, 2024 14:15
Навіщо на тилові посади взагалі люди в погонах? На аутсорс комерсантам віддати не дешевше буде? Шпіони що так, що так проникнуть. Служби безпеки (з поліграфом) деяких приватних структур ефективніші за спецперевірки ТЦК.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2341 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Сер 10 кві, 2024 14:19
Вчора з законопроекту про мобілізацію викинули в останню мить норми про фінансове заохочення тих, хто вже на фронті. Вони були схвалені, але в останню мить прибрали.
Єдиний аргумент який був озвучений для такого кроку - немає грошей. Це позиція Уряду.
💁♂️Так ось, ці заходи в рік вартували не більше ніж 20-40 млрд грн які наші «генії економічної думки» в особі Свириденко, Шурми і інших хотіли взяти з Бюджету на програму кешбеку. Абсолютно популістичну історію.
🙅♂️Ще раз, щоб потім не дивувалися чому Парламент вас розірве з такими ідеями. На військових ми ці гроші не змогли знайти, а щоб просто спустити в трубу і хтось собі пару постів ще написав маємо виділити 20-40 млрд грн?!!!
P.S. Раджу урядовцям іноді спілкуватися один з одним, може хоч реальний стан справ з грошима в бюджеті дізнаєтесь перед тим як з дурницями на паблік виходити.
денег нет, но мобилизацию проводим. Покерфейс.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 10 кві, 2024 14:39
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 кві, 2024 14:42
vitaliiangel написав:_hunter как можно троллинг хотаба воспринимать серьёзно? он же издевается над всеми. Типа вы тут 2й сорт а он 1й. Это завуалированно в каждом сообщении. Ваш патриотизм он видит в окопе, а свой в покупке квартиры в Киеве.
Ну, местами нормальный диалог получается. Но иногда да -- эти личные выпады...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 10 кві, 2024 14:45
Xenon написав:
Ну і що ? Яка вам до цього справа ? Майже 60 відсотків в шпиталях жінки . Вам же не приходило в голову стогнати від засилля жінок . Бухгалтера , аптечна служба , статисти та іще майже 80 відсотків . Та і іще ..... збили гелікоптер ,чі сам вибухнув , яка різниця .......ЧИ ви дуже переймаєтесь ? За сваіх піреживаете ?
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4142 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Сер 10 кві, 2024 14:57
холява написав:Ну і що ? Яка вам до цього справа ? Майже 60 відсотків в шпиталях жінки . Вам же не приходило в голову стогнати від засилля жінок . Бухгалтера , аптечна служба , статисти та іще майже 80 відсотків . Та і іще ..... збили гелікоптер ,чі сам вибухнув , яка різниця .......ЧИ ви дуже переймаєтесь ? За сваіх піреживаете ?
я не наголошував добре це чи пагано. Просто на початку війни з усіх "утюгів" розповідали шо це все на 2-3 тижні Потім - що максимум до зими/НР Потім - контрнаступ і в кінці літа все закінчиться Зараз - "ця війна на роки, і можливо десятиліття" (як в Ірзраілі, Сирії.. і т.і)
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 кві, 2024 15:09
_hunter написав: Hotab написав:_hunter меня "железный занавес" уже не беспокоит.
Что у вас за странная манера на личности переходить? Да и сами вопросы... Вы меня неправильно не поймите, но что вы делали во время ВП в Нигере? -- Помощь армии? Работа официально? Донаты? Волонтерство?
Нормальная манера. Надо же понимать с чем имеешь дело. Со шлаком, или с гражданином страны. Пойму вас правильно, но после моих ответов вы же как джентльмен ответите на мои вопросы. Да? 1. В Нигере не был ни разу. В других странах Африки был и не раз. 2. Во время 2 лет ВП: один год был в СОУ (сили оборони України) , второй год официально трудоустроен в Украине, налоги 18+1.5% 3. Донаты - да. Суммы правда ДО 1000 грн, но у меня ПДФО от 1 до 2 килоевро, и максимальновозможный в этой стране ЄСВ. Всякие мелкие подачки (до 1000 грн) знакомым херсонцам (есть реально потерявшие ВСЕ) в счет не беру. Там порой нечего надеть людям. 4. Волонтерить некогда. Постановка трутней форума в коленно-локтевую позицию идет за волонтерство? Ну, местами нормальный диалог получается. Но иногда да -- эти личные выпады...
Ну с Виталией уже не получается. Он именно трутень этой страны. Думает тут «обиды», но нет. Это принципиальное отношение к шлаку, другого не бывает к ним.
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 10 кві, 2024 15:15, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Сер 10 кві, 2024 15:14
_hunter написав: vitaliiangel написав:_hunter как можно троллинг хотаба воспринимать серьёзно? он же издевается над всеми. Типа вы тут 2й сорт а он 1й. Это завуалированно в каждом сообщении. Ваш патриотизм он видит в окопе, а свой в покупке квартиры в Киеве.
Ну, местами нормальный диалог получается. Но иногда да -- эти личные выпады...
так нормальный диалог и нужен как приманка для этих выпадов. С одними выпадами вы бы не общались.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 10 кві, 2024 15:21, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2