detroytred написав:Чому я дуже обережно підхожу з принципу *кому вигідно* в якості основних причин? Тому що ситуацією користуються по максимуму всі. А головна причина початку, да і ходу подій може бути дрібна в дрібного; або дрібна у великого. Скористатися ж залюбки можуть великі по великому.
Поки видно: усі конкуренти нас неслабо покоцали... І чудово вбудовують в глобальну мапу світу. Визначили спеціалізацію. Всі. В шоколаді.
Правильно ли я поняла что ваш знакомый имея законные основания которые он точно знал что есть (статья Закона) на отказ лица в соц.службе обиделся и ушёл?
Да ж не знаю, чи варто починати своє уныле?)) Якщо вам дійсно цікаво (те, що знаю я від нього): 1. Деяким дітям)) в іншому місті вже виплачють нехилі гроші. Вже. 2. В нього є дитина. Він схотів теж скористатися цим правом. 3. Отримав відповідь, що такого нема і йдіть. 4. Поки пішов. Крапка.
Про точно знав статті Законс в моєї розповіді не було. Мова була, що такий підхід є типовим. Аргументація елементарна. Прикладів купа куп. Є Закон про перерахунок пенсій, по пайкові, речові; був про відпускні атошикам --- чиновник показує дулю дульну прямо у лоба. Через суд без проблем.
Да що казати, якщо колись діючим всл не виплатили тринадцяту (чи оздоровчі,вже не пам'ятаю, бо так і простив їх державі). І публічно командир з фініком усьому особовому складу заявляли -- через суд без проблем. Йдіть. Публічно. Тобто офіційно.
Тепер поясніть: звідки ви взяли про "образився" (і пішов)? Якщо в мене написано -- отримав вказівку "вільний" (тобто йди).
Он пришёл просто спросить без законодательных оснований? Ему ответили что их нет. Он не уточнил у других как именно им выплачивают, а просто пошёл. Вопросов больше не имею.
...допомога створює ілюзію, що війни немає. І люди починають непокоїтись про корупцію, а не про війну. Тим більше, як кажуть психологи, це дозволяє людям зняти з себе відповідальність. Бо якщо війна це найбільша проблема, то чого ж я проти мобілізації. А якщо корупція, то все просто, то ж про справедливість можна поговорити і під ширмою цього приховувати своє абсолютно природнє бажання, природній страх, уникати служби в армії.
stm написав:Правильно ли я поняла что ваш знакомый имея законные основания которые он точно знал что есть (статья Закона) на отказ лица в соц.службе обиделся и ушёл?
Да ж не знаю, чи варто починати своє уныле?)) Якщо вам дійсно цікаво (те, що знаю я від нього): 1. Деяким дітям)) в іншому місті вже виплачють нехилі гроші. Вже. 2. В нього є дитина. Він схотів теж скористатися цим правом. 3. Отримав відповідь, що такого нема і йдіть. 4. Поки пішов. Крапка.
Про точно знав статті Законс в моєї розповіді не було. Мова була, що такий підхід є типовим. Аргументація елементарна. Прикладів купа куп. Є Закон про перерахунок пенсій, по пайкові, речові; був про відпускні атошикам --- чиновник показує дулю дульну прямо у лоба. Через суд без проблем.
Да що казати, якщо колись діючим всл не виплатили тринадцяту (чи оздоровчі,вже не пам'ятаю, бо так і простив їх державі). І публічно командир з фініком усьому особовому складу заявляли -- через суд без проблем. Йдіть. Публічно. Тобто офіційно.
Тепер поясніть: звідки ви взяли про "образився" (і пішов)? Якщо в мене написано -- отримав вказівку "вільний" (тобто йди).
Он пришёл просто спросить без законодательных оснований? Ему ответили что их нет. Он не уточнил у других как именно им выплачивают, а просто пошёл. Вопросов больше не имею.
Я тим паче. Хоча на моє питання ви і не відповіли. (Тому губай). Да ми так і живемо. З-за такого підходу.
Бо не громадян повинен йти до чиновника з Законами та доказами, а навпаки -- прийти та отримамати від чиновника допомогу. Це і є робота чиновника -- забезпечення виконання прав громадянина.
Hotab написав:vitaliiangel Тобі вже пояснювали, що не можна позбавитись обовʼязків громадянина , після як по користувався правами.
Які саме права є у громадян України чоловічої статі? Чим чоловіки в України користувались?
Ти живеш, сплачуєш податки, утримуєш армію, яка має тебе захищати, а потім держава каже тобі, що ми живемо не згідно Конституції, яка каже, що ми усі рівні, а згідно печерним гендерним стереотипам. На жаль, Україна зробила свій вибір. Вона буде державою для жінок, які мають всі права і жодних обов'язків. Чоловікам, які не відповідають середньовічним гендерним стереотипам, немає місця в Україні. Мабуть, наступний закон приймуть про те, що "несправжніх" чоловіків з дитинства потрібно розстрілювати? Навіщо вони Україні, якщо вони - "несправжні"? Створимо орган, який визначатиме "справжність".
І давайте вже перепише Конституцію і зафіксуємо, що право на життя мають лише жінки, а чоловіки - ні. Обов'язки перед державою мають лише чоловіки, а жінки - ні. Жінки користуються правами безкоштовно. У них немає зобов'язання бути "справжніми" жінками. Вони можуть не народжувати, не куховарити, вони можуть бути ким завгодно. Вони собі це право навіть не виборювали, а ідіоти чоловіки навіть не спромоглися поміняти суспільний договір і зробити себе людьми в Україні, а не гендерним стереотипом.
stm написав:Из плюсов. Бронь выдаётся на 6 месяцев - это не пожизненный статус. Система: предприятие продается списком на бронь только 50% от сотрудников. Поэтому если у вас женщины, инвалиды и иже с ними это 50%, то автоматом остальные 50% могут попадать на бронь. Это неплохое конкурентное преимущество сейчас.
вообще то 50% считается не от общего количества сотрудников а от военнообязанных. НО если в высоких кабинетах посчитают что предприятие супер-пупер критичное то количество забронированных может превышать 50% от военнообязанных.
Порядок бронювання військовозобов’язаних під час дії воєнного стану затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 27 січня 2023 року № 76. Цією ж постановою визначено Порядок та критерії віднесення підприємств, установ, організацій до критично важливих для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період.
Ознакомится не лишне. Предметно может поговорим. А может и нет...
и где в постанове написано что бронируют от всей штатной численности? или как понимать ваше "если у вас женщины, инвалиды и иже с ними это 50%, то автоматом остальные 50% могут попадать на бронь"
Бетон написав:"Трипільска ТЕС облаштована фізичним захистом від обстрілів на 100%" Центренерго
Воно й видно 🥲 ㅤ ❗️Трипільську ТЕС на Київщині повністю знищено нічним ударом орків, – Центренерго
думаю, вырвано из контекста, скорее всего "облаштовано" на 100% от запланированных и профинансированных работ. Коню понятно, что нельзя такой "огромный" объект защитить.
Бетон написав:"Трипільска ТЕС облаштована фізичним захистом від обстрілів на 100%" Центренерго
Воно й видно 🥲 ㅤ ❗️Трипільську ТЕС на Київщині повністю знищено нічним ударом орків, – Центренерго
думаю, вырвано из контекста, скорее всего "облаштовано" на 100% от запланированных и профинансированных работ. Коню понятно, что нельзя такой "огромный" объект защитить.
"Фізичний захист критично важливих елементів об’єктів ТЕС від падіння уламків ракет, не прямих атак БПЛА та інших ушкоджень, виконується шляхом влаштування штучних захисних споруд навколо них. Так, на Трипільській ТЕС виконано вже 100% робіт з облаштування та 70% на Зміївський ТЕС."
mephala написав: и где в постанове написано что бронируют от всей штатной численности? или как понимать ваше "если у вас женщины, инвалиды и иже с ними это 50%, то автоматом остальные 50% могут попадать на бронь"
Изольда конечно признает цепляние к словам, но есть вот такой прекрасный абзац: Кількість військовозобов’язаних, які підлягають бронюванню, повинна становити 50 відсотків кількості військовозобов’язаних підприємства, установи і організації на дату подання списку. У разі наявності обґрунтованої потреби кількість військовозобов’язаних, які підлягають бронюванню, може перевищувати 50 відсотків кількості військовозобов’язаних підприємства, установи і організації на дату подання списку. Что автоматом ведёт к богоизбранности, но не вас... И абсолютно законно для Изольды. Так люди делятся на тех кто читает и живёт в том мире который предлагают и тех кто даже прочитав не оствечивает и потом опять ноет про сорта. Как-то так. Я не хочу вас обидеть. Я просто уже играю с тем что есть и что хотят принять, а у вас всё стабильно.