|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 14 кві, 2024 14:08
Hotab Не бачу шостого пункту. - Поступив у військовий ВИШ ( чому саме туди, бо брали всіх, конкурсу нуль, а у цивільний треба мізки мати щоб поступити бо є конкурс) попротирав штани 25 років якимось там інструктором, отримав від держави на халяву квартиру, пенсію, відсудив у держави ще і підвищену як у військових які реально воювали і став військовим але лише мирного часу і зараз флудить та хамить по всіх форумах і відправляє ухилянтів на війну. Навмисне не пишу хто це він і сам зараз тони флуду і офтопу виллє 
-
Василь-Рівне
-
-
- Подякував: 7014 раз.
- Подякували: 3173 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
Додано: Нед 14 кві, 2024 14:14
Бетон написав:в законе про військовий обов'язок стаття 37 п.6 про виключення з війського обліку пп8: не отримав до 40 річного віку військової спеціальності. Эту норму убрали вконце 21 или вначале 22 года очень тихонько. Чтобы никто не знал. Войны ж не будет. Поэтому, те кому исполнилось 40 на момент действия этой статьи, посмотрите внимательно в тумбочке, у вас там лежит заява в ТЦК про виключення з обліку
Про шо це ? Моб.вік рядовим у 2014 з 40 до 60 підвищила команда молодих прогресиних реформаторів-декомунизаторів сивочолого гетьмана "по заявкам трудящихся"(начебто заважало віковим добровольцям). Хто встиг знятися з обліку у 2014 - той встиг, по їх менш расторопним ровесникам суд відхиляв клопотання.
-
fox767676
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 176 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 кві, 2024 14:19
detroytred написав: maxprofit написав: Бетон написав:в законе про військовий обов'язок стаття 37 п.6 про виключення з війського обліку пп8: не отримав до 40 річного віку військової спеціальності. Эту норму убрали вконце 21 или вначале 22 года очень тихонько. Чтобы никто не знал. Войны ж не будет. Поэтому, те кому исполнилось 40 на момент действия этой статьи, посмотрите внимательно в тумбочке, у вас там лежит заява в ТЦК про виключення з обліку
Хіба це має значення зараз, коли вже є реєстр Оберіг із оцифрованими даними на всіх чоловіків 18-60 рокв ??
Він має на увазі зняття з вобліку. Хз. Не знаю, але мені здається (перехрещусь), що тут недоречно -закон заортньої сили не має. Тобто це не той випадок. Можна зараз на військовий облік хоч 90 річних поставити... Тобто це не право - знявся з вобліку і ніззя змінити закон і поставити знов. Це з іншої опери. Бо так і хто застав граничний термін перебування в запасі ще до його продовження, може сказати -- гудбай. Нехай юристи гілки пояснять.
Так, пояснити б. Через суд кажуть можна заяву заднім числом і використитати беспредел тцк против них самих, типу вони цю заяву не прийняли, коли закон діяв Мені це не світить, молодняк я. Але я не кровожера щоб посилати інщих цивільних
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 403 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 14 кві, 2024 14:28
Бетон написав:Так, пояснити б. Через суд кажуть можна заяву заднім числом і використитати беспредел тцк против них самих, типу вони цю заяву не прийняли, коли закон діяв Мені це не світить, молодняк я. Але я не кровожера щоб посилати інщих цивільних
Там в першому реченні очепятка. Тобто вже є пояснення від юристів? Так тоді ого-го скільки старперів всіх мастей можуть ... А у рядового складу термін запасу був і овсі, кажись, до 45 років!
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 кві, 2024 14:29
Hotab написав:flyman пиши хотабу, та холяві і Ко, на їх думку державі всі М1860 винні борг (вони ні, бо віддали) як земля колгоспу
У тебе домашка не зроблена. 1. Коли борг за смоктання сіськи університетської бюджетної віддаси? 2. Чому відпрацювавши на фірму контракт працівник фірми нічого не винен їй , а відпрацювавший контракт на державу - став їй винен це більше? Питання, яким чином надуманий тобою борг перед державою , раптом став боргом особисто перед тобою - поки що опустимо. Але повернемось обовʼязково. Бо питання скільки ти сплатив у бюджет , що рахуєш його гроші і викриваєш боржників - ще відкрите. Я чекаю.
Я вам не флуман - тому Питання буду задавати Я - вам Я нічого від Держави не оримав - всі свої освіти крім середньої, з якою зараз вільно випускають генофонд 18-, я оримав за власні кошти, 20 років безперевного трудового стажу мільйони сплачених податків. Кому я шо винен ??? Батьки мої,глибокі пенсіонери, ніякої допомоги від держави не отримали, навіть сраного бюджетного санаторію хоч в знак формальної поваги. Більшість санаторіїв навіть на комерційній основі не хочуть приймати людей 75+. Ви як плануєте впораись з старезним чи понівеченим на війні населенням? Хто в ці сказки про турботу та піклування повірить? Коли ви почнете поважати людей що можуть заробляти грощі в будь-якій країні? І не треба оцю хуцпу що треба було виїхати до 24.02.2022 - може сором так заїсти потім що з вікна вистрибнете.
-
fox767676
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 кві, 2024 14:44
detroytred написав: Бетон написав:Так, пояснити б. Через суд кажуть можна заяву заднім числом і використитати беспредел тцк против них самих, типу вони цю заяву не прийняли, коли закон діяв Мені це не світить, молодняк я. Але я не кровожера щоб посилати інщих цивільних
Там в першому реченні очепятка. Тобто вже є пояснення від юристів? Так тоді ого-го скільки старперів всіх мастей можуть ... А у рядового складу термін запасу був і овсі, кажись, до 45 років!
до 40 https://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=5712233#p5712233там перше посилання на рішення суду, думаю, що можна найти і протилежні за суттю
Востаннє редагувалось flyman в Нед 14 кві, 2024 14:46, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 14 кві, 2024 14:45
fox767676 Ви як плануєте впораись з старезним чи понівеченим на війні населенням?
Ніяк. В мої обовʼязки не входить. Хто в ці сказки про турботу та піклування повірить?
Я казав казки по це? ? Коли ви почнете поважати людей що можуть заробляти грощі в будь-якій країні?
Повага можлива (або неможлива) до конкретних персоналій. Не до групи «вони можуть заробляти в будь якій країні». І не треба оцю хуцпу що треба було виїхати до 24.02.2022 - може сором так заїсти потім що з вікна вистрибнете.
Тоді не треба «чому мене змушують робити те і те», або «чому мені не дозволяють те і те». Якщо можете пропонувати кращі варіанти перемоги (не поразки) без обмежень , примушувань - пропонуйте. Я їх не бачу, тому підтримує те що є. У вікно поки що не планую. Не чекайте.
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 14 кві, 2024 14:49, всього редагувалось 2 разів.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 14 кві, 2024 14:46
Всі ці депутати, їх прислуга , та інші, всі з вікна випадуть. з сорому що довели до такого, і хуцпу далі все посилюють і посилюють
-
fox767676
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 кві, 2024 14:58
fox767676 написав:Всі ці депутати, їх прислуга , та інші, всі з вікна випадуть. з сорому що довели до такого, і хуцпу далі все посилюють і посилюють
Історія знає такі приклади? Ну так навіщо ці мрії. Мене дивує інше: чому з 14 року , коли і зброї стало повно у вільному доступі, і патріотичні сили піднялись, але не зʼявилась жодна група «робін-гудів», яка б корупціонерів різала як свиней без суда і слідства (стріляла з глушником у підʼїзді) . Це могло б залякати інших. Ясно що елітні коти з охороною. Але середньої руки - чому ні.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 14 кві, 2024 15:04
Hotab написав: fox767676 написав:Всі ці депутати, їх прислуга , та інші, всі з вікна випадуть. з сорому що довели до такого, і хуцпу далі все посилюють і посилюють
Історія знає такі приклади? Ну так навіщо ці мрії. Мене дивує інше: чому з 14 року , коли і зброї стало повно у вільному доступі, і патріотичні сили піднялись, але не зʼявилась жодна група «робін-гудів», яка б корупціонерів різала як свиней без суда і слідства (стріляла з глушником у підʼїзді) . Це могло б залякати інших. Ясно що елітні коти з охороною. Але середньої руки - чому ні.
Імхо. Тому що при усій наявності наче слабкого контролю, все ну дуже під контролем. Не звертають уваги лише на тих, хто не уявляє загрози. Системі. В нас навіть з профсоюзами владою поділитися не хотять... Й досі! У 21 столітті.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
|