|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 14 кві, 2024 23:47
mephala написав:в кабинете пишет что он за бугром и что дальше? с точки зрения закона он стал белый и пушистый. уже не ухилянт. никто ничего ему не будет блокировать и штрафы накладывать. но выковыривать как и раньше никто их не будет. так что изменилось то?
Вот я об этом весь вечер пишу -- выехавшие через Тису не будут ничего писать в кабинете. Потому что это пока, может быть, никто ему ничего не сделает. А что будет потом, кто предскажет? Сложив два и два, он, вероятно, придёт к выводу, что никак не отсвечивать всяко лучше, чем давать собственноручно данные, за которые тебя же будут потом и щемить.
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 636 раз.
- Подякували: 508 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Пон 15 кві, 2024 00:06
зарисовка на злобу дня закончился срок бронирования у условного предприятия. подают заново списки. водитель который раньше всегда был в списке (возит бригады в поле на ремонты) выпал из этого списка. афициально - так решило руководство. неофициально - взяли "своего" на работу. интересно в свете озвученных штрафов какие теперь будут прайсы попасть в список брони
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 кві, 2024 00:22
mephala написав:водитель который раньше всегда был в списке (возит бригады в поле на ремонты)
Возить бригади на чому, така собі будка-електролабораторія?
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 224 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 кві, 2024 00:23
mephala написав:интересно в свете озвученных штрафов какие теперь будут прайсы попасть в список брони
Смотря куда: Помощником депутата, один прайс Водилой на развозку хлеба - другой Клоуном в передвижной цирк - третий
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 кві, 2024 00:28
Water написав: mephala написав:водитель который раньше всегда был в списке (возит бригады в поле на ремонты)
не. простая будка. лаборатория пока в списке. но это пока опять кого то не взяли на работу из своих кому броня важнее. а вообще ситуация просто на грани сюра - офис где могут работать полностью женщины забронирован а рабочие без брони. просто в офисе все "свои".
Востаннє редагувалось mephala в Пон 15 кві, 2024 00:34, всього редагувалось 1 раз.
-
mephala
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 кві, 2024 00:34
mephala написав: Water написав: mephala написав:водитель который раньше всегда был в списке (возит бригады в поле на ремонты)
не. простая будка. лаборатория пока в списке.
У вас також є водії, які керівництво возять?
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 кві, 2024 00:35
Water написав:У вас також є водії, які керівництво возять?
а есть руководство без водителей? 
-
mephala
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 кві, 2024 00:41
mephala написав: Water написав:У вас також є водії, які керівництво возять?
а есть руководство без водителей? 
В даний час є. Це все барські замашки- водій директора, водій головного інженера. З дому забрав, на обід звозив, ввечорі додому одвіз. Що потрібно зробить. 1. Керівництво їзде само. 2. Якщо водій будки їде з бригадою в поле, там чекає поки бригада працює, в такому випадку когось з бригади електриків додатково навчить водінню будки, додати до ЗП. Бригада сама виїзжає в поле, працює, повертається. UPD: За офіс не скажу, вони різні, звісно й різні спеціалісти. Чисто чоловічі спеціальності, я багато електриків не знаю, але жінок-електриків не знаю точно.
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 кві, 2024 00:51
Water написав:В даний час є. Це все барські замашки- водій директора, водій головного інженера. З дому забрав, на обід звозив, ввечорі додому одвіз. Що потрібно зробить. 1. Керівництво їзде само. 2. Якщо водій будки їде з бригадою в поле, там чекає поки бригада працює, в такому випадку когось з бригади електриків додатково навчить водінню будки, додати до ЗП. Бригада сама виїзжає в поле, працює, повертається. UPD: За офіс не скажу, вони різні, звісно й різні спеціалісти. Чисто чоловічі спеціальності, я багато електриків не знаю, але жінок-електриків не знаю точно.
госы так работать не будут 
-
mephala
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 кві, 2024 00:53
mephala написав: Water написав:В даний час є. Це все барські замашки- водій директора, водій головного інженера. З дому забрав, на обід звозив, ввечорі додому одвіз. Що потрібно зробить. 1. Керівництво їзде само. 2. Якщо водій будки їде з бригадою в поле, там чекає поки бригада працює, в такому випадку когось з бригади електриків додатково навчить водінню будки, додати до ЗП. Бригада сама виїзжає в поле, працює, повертається. UPD: За офіс не скажу, вони різні, звісно й різні спеціалісти. Чисто чоловічі спеціальності, я багато електриків не знаю, але жінок-електриків не знаю точно.
госы так работать не будут 
Вже працюють. UPD: І вони зовсім ніякі не ГОСИ, мабуть АТ.
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
|