Для мене це дивна позиція.
Я розумію для чого потрібно погодитись на погіршення зараз в тилу, якщо є гарантії його покращення в досяжному майбутньому. Але просто погоджуватись на погіршення навіть без плану влади з його покращення...
|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуДля мене це дивна позиція. Я розумію для чого потрібно погодитись на погіршення зараз в тилу, якщо є гарантії його покращення в досяжному майбутньому. Але просто погоджуватись на погіршення навіть без плану влади з його покращення... ![]() Є обєм створеного мною і моїми робітниками в одному з моїх бізнесів В 2023 році це становило Продано товарів/послуг - на 6 млн ( цифра округлена , але +/-вірна) Куплено товарів/послуг - на 5 млн грн СТВОРЕНО _______________6-5=1 млн грн Сплачено податків зі створеного - 0,4 млн грн=40% від створеного , тобто так само як і у Франції Тепер є друге питання, яке дуже цікавить тих хто любить рахувати чужі гроші І звучить воно приблизно так А як поділено тих 600 000 грн які залишились ПІСЛЯ оподаткування між власником бізнесу і тими хто працював.... Ви це хочете почути? І якщо почуєте що наприклад 30% отримав я і 70% отримали працівники - вас зальє пролетарська ненависть?, бо я отримав в 2 рази більше ніж кожен окремий працівник Але ж тоді вас повинна залити гордість за мене- бо тоді виявится що я податків сплатив в 2 рази більше ніж кожен з моїх окремих працівників І рівень оподаткування , що для мене , що для працівників - однаковий.... Кожен з нас заплатив 40% від того ЩО СТВОРИВ , бо я також приймав участь у створенні, вкладаючи як капітал в бізнес, так і виконуючи певні функціональні обовязки в процесі діяльності То як Ви горді за мене чи я для Вас барига? ПС Мої люди в мене працюють вже років з 5 в незмінному складі... Напевно якби їм було погано - то вони б могли продати свою робочу силу тому хто за неї їм краще заплатив? Але при цьому Може вони в мене- бо отримують БІЛЬШУ ЧАСТКУ ними створеного ніж отримували б в іншому місці? Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 19 кві, 2024 19:39, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Виїдуть якщо “в комплекті” з позбавленням права на повернення? Бо дорослі в еміграції -- це завжди дуже сумне видовище. Не лише українці. Будь-які нації. От для прикладу бачив у якихось зах.відео сценку типу “доросла закутана мусульманка приходить до поліцій чи фбр разом з дитиною і та все їй перекладає”. Схоже, дорослі емігранти живуть там ніби примари... Ще й знають, що діти асимілються. Як воно -- таке усвідомлювати? А самі й у розквіті сил вже не надто діє-право-здатні. А в старечій немочі -- то й узагалі, мабуть... Або от пісня “Рідний Край” гурту “Худі а Моцні”, які співають десь у канадах (з 3:00) Коротенька історія гурту: Ще Квітка Цісик. Схоже. Таке враження, що для дорослих людей мало радості розчинятись у чужому суспільстві. Навіть у пристойному. А не як у мерзенному мишебратському... Тому й сумно, якщо фронт так і повзтиме роками-десятиліттями. Аж за Карпати. Не хочеться ж виїздити... До 24.2 зрозуміло... Тоді ж всі ще думали, що то “втарая армія міра”. І, мабуть, не лише самі москвини вірили в “Кієв за трі дня”, а й всі у світі... Багатьом розумно було би тікати, бо ж всілякі партнови вже обіцяли, що “нєкатариє проста ісчєзнут”. Цікавіше інше. Якби знали про 1.4.24р. -- тікали би? Хоч хтось? (якщо не враховувати переміщення цивільних всередині країни). Востаннє редагувалось Bobua в П'ят 19 кві, 2024 19:45, всього редагувалось 1 раз.
![]() Стандартна позиція пересічного ...який хоче все і сьогодні і не обіцяє нічого за отримане сьогодні... Я 30 років в бізнесі Жодного разу мені ніхто нічого не гарантував... Але хто не ризикує - той не пє шампанського... Тому 30років тому ми з Вами були в однаковому становищі( якщо припустити що ми одного віку) У Вас вища освіта і діряві кишені В мене вища освіта і діряві кишені... Я ризикував і зараз можу не працювати Ви не ризикували і вимагали 100% гарантії що ВСЕ що Ви зробите - буде оплачено. З моєї точки зору - Ви програли Бо працювали ми +/- однаково От тільки мій ризик оправдався, а Ваші очікування залізобетонних гарантій не дали можливості піднятись над середньостатистичними( які діяли аналогічно Вам - чекали поки хтось створить для них майбутнє)
![]() за місяць карета перетворюється в гарбуза, а кучери в щурів, хоча ні, щурі вже розбігаються ![]()
треба обновити дані, бо "дєло могло потєряться", а як відомо, "нема дєла, нема тєла" ![]() ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЯк то кажуть: класична помилка вижившого. Скільки Ваших колег, які ризикнули в 90-і, вже лежать на дні озера? Та й різниця між нами у віці понад 20 років, але то дрібниця. І звісно, 100% гарантій не буває і всі ми ризикуємо. Основна ідея мого посту в тому, що ми навіть не знаємо а заради чого зараз нас просять ризикувати. Навіть банальної обіцянки "через 5 років після перемоги будемо жити краще, ніж у Польщі" нема. Та і взагалі вже обіцянок перемоги все менше і менше.. Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в П'ят 19 кві, 2024 20:01, всього редагувалось 3 разів.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|