Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 78037804780578067807 ... 14819>
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 10:53

fox767676 написав:
  Бетон написав:знакомая с ощада в каменском говорит, что несколько клиентов приезжают с донецка за пенсией.
вчера таксист из горловки, уехавший в 2016, сказал, что неплохо устроились там люди - две пенсии получают.
подскажите, Украина до сих пор платит крыму, донбасу и пр пенсии? это на это 8 млрд уйдёт?

є якісь пункти пропуску, чи вони через турцію-польщу за пенсіями їдуть?
треба було вводити ще за Петра суворі закони за подвійне громадянство країни-агресора та підозру та сепаратизм.
бо "герої кримської весни" їздили в Херсон за безвіз-біометрикою. "наші люди". "шатли треба". доїздилися. В чисто кацапських містах - йобурзі, мацкві, підері були протести проти війни. В криму - жодного

туда-сюда ездят через дырку. какую не говорят. каждый месяц ездят бл!
в прошлом месяце хвастались что новую квартиру получили. прикинь уровень цинизма
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 411 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 10:53

Hotab написав:hxbbgaf

Ну, вполне справедливо было бы начать не с больных, а с полностью здоровых,

На фронті кілька бригад МВС і НГУ. Особовий склад НЕ цих бригад («тилові криси») періодично ротується на виконання завдань в прифронтових районах. Не в окоп, але в прифронтових районах виконує ті ж функції, що в тилу. Де вони так само є пріоритетною ціллю для арти і дронів. Справедливість є давно. «Здорові» вже там.
Чомусь автоматично (бо якщо не в МВС, отже ж хворий) нездоровий hxbbgat не добрався до НЕполіцейських бригад. А вже час.

Від Хотаба - те саме)) Підійди в ТЦК, запитай, чи не потрібний інструктор - проводити авіа-навчання,

У мене без ТЦК є канали звʼязку для отримання цієї інформації. Тебе втомленого артилериста це ніяк не обходить.

Чуєш, а я оце глянув, а ти наче трохи не всіх перерахував. :lol:
Справа навіть не в форумчанах, які тебе чухають за вушком, шлють тобі в особисті мавп. А друга свого, який з батареї рік назад звільнився і шле тобі в вайбер Тік-токи різні, ти запитав коли назад?
:lol:
Чому ні? Чому йому заздриш, а не примушуєш повернутись?

Те бригады вроде "Люти" - это добровольцы и их не так много. Остальные продолжают сидеть протирать штаны или ездить кошмарить бабок с укропом и воевать не собираются.
Или вы хотите, чтоб им еще и добровольцами запретили идти?
Дальше ничего не понял о каких-то друзьях с тик-тока и т.д. (меня в тик-токе, вообще, нет).
hxbbgaf

Подякував: 1677 раз.
Подякували: 2371 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 10:54

Академик Петровской академии наук, член Союза писателей Александр Никитич Севастьянов:
Сегодня нам следовало бы сделать ставку на европейских расистов и националистов, не могущих терпеть зримую гибель европейской традиции под ударами сторонников мультикультурализма, вавилонского всесмешения, диктатуры меньшинств и новых «европейских ценностей», включающих в себя идеалы ЛГБТ, феминизма, негритюда и многих иных прелестей.

Вроде ж собирались бороться с каким-то нацизмом, а тут на тебе...
hxbbgaf

Подякував: 1677 раз.
Подякували: 2371 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 11:03

За даними The New York Times, протягом останніх двох місяців росіяни вивели з ладу 5 американських танків M1 Abrams із 31, які були відправлені в Україну минулої осені.

https://www.pravda.com.ua/news/2024/04/20/7452177/
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 21 кві, 2024 11:11, всього редагувалось 2 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 11:05

Бетон написав:
  fox767676 написав:
  Бетон написав:знакомая с ощада в каменском говорит, что несколько клиентов приезжают с донецка за пенсией.
вчера таксист из горловки, уехавший в 2016, сказал, что неплохо устроились там люди - две пенсии получают.
подскажите, Украина до сих пор платит крыму, донбасу и пр пенсии? это на это 8 млрд уйдёт?

є якісь пункти пропуску, чи вони через турцію-польщу за пенсіями їдуть?
треба було вводити ще за Петра суворі закони за подвійне громадянство країни-агресора та підозру та сепаратизм.
бо "герої кримської весни" їздили в Херсон за безвіз-біометрикою. "наші люди". "шатли треба". доїздилися. В чисто кацапських містах - йобурзі, мацкві, підері були протести проти війни. В криму - жодного

в прошлом месяце хвастались что новую квартиру получили. прикинь уровень цинизма

ну аполітичні днрівські пенси хай отримують. у кожну душу не зазирнеш про що воно у 2014 думало.
але серед них достатньо б*** в самому соку. сидять в Європі на соціалі, соцмережеві профайли щільно усіяні рашистською та днр-терористичною символікою, і безкарно несуть антиукраїнську пропаганду.
То можно і розпсихуватися що в нас нема справжнього тилу на Заході.
fox767676

Подякував: 398 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 11:06

vitaliiangel написав:
  Banderlog написав:. Попробуй форточку в тролейбусі одкрити, якщо дує жіночці під 50... а якщо вона ще з малим дітьом - ти труп
или водителю маршрутки пукнуть про убд, вынесет как дворняжку из салона. Срал он на ваши убд ему план выполнять надо. Потому что граница между патриотизмом и рыночной экономикой вилами по воде нарисована. Когда государству нужно что то от граждан получить тогда патриотизм. А когда отдать - рыночная экономика. Отсюда все беды имхо.

ну тут баба на двоє гадала.) Носити мене діло не благодарне. Хоча поки скористався тіки знижкою на комунальні. Думаю ісход битви за 15грн буде залежати від мого часу й натхнення . В нас таких водітєлєй переучували, збиралось півсалона убдшників і катались по кругу. Но то атошники були, їх було мало.
А зара доживем побачим.
Вернутись інвалідом це канєшно ж***. Плюс ще сісти на стакан і злетіти з котушок... Помню безногих контужених дідів з другої світової, сам малим їх дражнив і кидався зеленими яблуками... )
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 11:08

fox767676 написав:
  Бетон написав:
  fox767676 написав:є якісь пункти пропуску, чи вони через турцію-польщу за пенсіями їдуть?

ну аполітичні днрівські пенси хай отримують. у кожну душу не зазирнеш про що воно у 2014 думало.
але серед них достатньо б*** в самому соку. сидять в Європі на соціалі, соцмережеві профайли щільно усіяні рашистською та днр-терористичною символікою, і безкарно несуть антиукраїнську пропаганду.
То можно і розпсихуватися що в нас нема справжнього тилу на Заході.

кордони91: освободіть, обнять, простіть і корміть бюджетною сісьою, чи як?
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 11:09

Re: Напад росії і білорусі на Україну

vitaliiangel написав:или водителю маршрутки пукнуть про убд, вынесет как дворняжку из салона. Срал он на ваши убд ему план выполнять надо.
Ну колись і я щось таке бачив(вічні суперечки між пільговиками і водіями маршруток)
Але!!!
Як був я цього року у відпустці, то їздив і міськими, і міжміськими маршрутками по посвідченю УБД!
Жоден водій мені кривого слова НЕ сказав!!!
В міських маршрутках - то якщо я заходив через передні двері, то просто казав водієві "Посвідчення УБД" і йшов собі сідав...
А якщо сідав на міжміські, то заходив і сам зразу показував водієві посвідчення у розгорнутому виді - МОВЧКИ!!!
І майже всі мовчки теж мені кивали головою "добре"!
Тільки деякі водії запитували - "це УБД?"
Я казав "так" - і вони казали "добре "!

Я, навіть, попав на контролерів в міській маршрутці(зайшло їх троє) - питають "Що у Вас на проїзд?"
Я витягую, розгортаю, показую зі своїх рук... - він киває, запитуючи "УБД?"
Я мовчки киваю "так" і контролер мовчки киває "добре"! :mrgreen:
Успіх

Подякував: 277 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 11:10

Banderlog написав:
  vitaliiangel написав:
  Banderlog написав:. Попробуй форточку в тролейбусі одкрити, якщо дує жіночці під 50... а якщо вона ще з малим дітьом - ти труп
или водителю маршрутки пукнуть про убд, вынесет как дворняжку из салона. Срал он на ваши убд ему план выполнять надо. Потому что граница между патриотизмом и рыночной экономикой вилами по воде нарисована. Когда государству нужно что то от граждан получить тогда патриотизм. А когда отдать - рыночная экономика. Отсюда все беды имхо.

ну тут баба на двоє гадала.) Носити мене діло не благодарне. Хоча поки скористався тіки знижкою на комунальні. Думаю ісход битви за 15грн буде залежати від мого часу й натхнення . В нас таких водітєлєй переучували, збиралось півсалона убдшників і катались по кругу. Но то атошники були, їх було мало.
А зара доживем побачим.
Вернутись інвалідом це канєшно ж***. Плюс ще сісти на стакан і злетіти з котушок... Помню безногих контужених дідів з другої світової, сам малим їх дражнив і кидався зеленими яблуками... )

хіба це не про карму (Успіха теж стосується)?
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 11:13

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Hotab написав:Нема такого поняття «професійний військовий» в державі Україна
Трохи дивно...- поняття такого нема, а пенсія 20К+ Є! :lol:
Успіх

Подякував: 277 раз.