|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 22 кві, 2024 01:22
Shaman написав:залишайтесь при своїй думці, ваше право. а моє право нагадати вам, що ви не перший раз це робите, коли я вам пропоную обгрунтувати свою позицію. ваше особиста необгрунтована думка - земля пласка - поважаю ваше право так думати 
Посмотрите в зеркало и идём спать. Пол второго ночи... ))) Так двойственно вышло. Спокойной ночи, короче )
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 22 кві, 2024 03:00
tumos написав:Да чуйка меня не обманула с мутноватой ситуаций в ресторане. Встретился такой коммент: Цікаво, що постраждалим, якого посадовець ДСРу Манасян кинув з резервом столика в Goodwine, був Макс Шкіль - він має порядка $400 млн, серед активів холдингу MS Capital має гігантську дорожньо-будівельну компанія «Автострада», яка отримала від держави загалом більше 13 млрд, а також саме йому замовив Кличко ремонт тунелів метро на синій Теремківській гілці. Коротше, тепер ДСР має на Автостраду зуб👌 Пішла спека🔥🔥🔥
13 млрд грн це $300 млн. Це не така вже і велика сума в маштабах держави.
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 22 кві, 2024 07:46
Hotab написав:Все с автоматами патрулируют.
Десь читав, що в адекватних країнах зовсім інші автомати і далеко на калаші які не б'ють з ураженям на кілометер, а дальність убивчого пострілу там значно обмежена
-
Василь-Рівне
-
-
- Подякував: 7017 раз.
- Подякували: 3172 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
Додано: Пон 22 кві, 2024 08:02
Hotab написав:Bobua Ідилічно.
Але як з’являються берсеркери?
За два роки на фронті вже вдосталь надивився потенційних психопатів. Алкоголізм, нетерпимість, крики навіть на здогадно рідних у телефоні... І строк не додає таким ментал.здоров`я.
Я не кажу що проблеми нема зовсім. Світова практика показує, що вона є. Я про те, що коли в стартовому передвоєнному суспільстві є до 10% (чи більше?) людей з достатньо серйозними психічними не нормальностями (алкоголізм я включу туди ж) , то ясно що війна їх не зцілить. Більше того, такі люди зазвичай в нижніх прошарках суспільства, а саме їх першими і прошерстили ТЦК. Я вважаю, що оці відбиті , вони на тлі окопного алкоголізму ще більше опустяться. Будуть ще більше чіплятись до людей, бо тепер є вже законна підстава гнройствувати «я воював поки ти собака тут ховався». В той самий час серед нормальних лише невелика кількість впаде і опуститься, або поїде кукухою. У нас на форумі є кілька піхотинців (і пушкарь) . Кукуха у всіх на місці. Так, напружені, виснажені, але притомні. Хай нікого не обманює поведінка долярчика. Це форумне геройство. В житті він не тільки не зробить нікому нічого, а навіть не скаже. Не той типаж. По 14-15му року , де також люди прийшли через жахи. Нема прямо значимих цифр без кукух. Я якось казав, що після подій іловайська отримав відпустку, і по дорозі на захід на АЗС бухало троє -четверо хлопців. Вони наче знали до кого, звернулись чому я тут відпочиваю , поки вони з іловайська виходили. Це не було хамськи, це була образа і нерозуміння. Я то пояснив що я був в одній упряжці, але тема не про це. Тема про те, що це не була агресія. Це образа. Воїни будуть ображені однозначно. Будуть в нерозумінні «як так». Але кидатись на людей будуть лише ті, хто і до цього був ібанашка.
От ті два покидьки, що везли гранати (от для чого таке в тилу?), вбили поліцейського (чому? чому хоч би не пішли традиц.шляхом корупції?) І це ж не повні кретини. Зрештою, аби бути водієм авто треба ж пройти якесь навчання, тести, щось засвоїти... -- і для всього треба мозок... І всі вже давно знають, що на залізн.вокзалі треба пройти рамку, а авто зупиняють на блокпостах і речі переглядають. От як це все узгодити? Хоч якийсь, а мозок, знання, досвід -- і отакий сумний результат... Чи може це таки наслідок анти-тцк і анти-поліц істерії в тилах. З якою чомусь себе асоціюють навіть солдати на фронті. Замість усіляко підтримувати людей, що шукають нам заміну. І дворічний стрес, без надії на кінець. От і берсеркери... 
-
Bobua
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 177 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 22 кві, 2024 08:43
Bobua написав:Зрештою, аби бути водієм авто треба ж пройти якесь навчання, тести, щось засвоїти...
той, що 72 року, водій , міг пройти навчання ще в школі , чи автошколі. на молоде воно все швидко вчиться і до здоров"я питань нема. це просто з роками дуріють.... невиправні зміни у мозковій діяльності.
-
Goodman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 576 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 22 кві, 2024 09:06
Василь-Рівне написав: Hotab написав:Все с автоматами патрулируют.
Десь читав, що в адекватних країнах зовсім інші автомати і далеко на калаші які не б'ють з ураженям на кілометер, а дальність убивчого пострілу там значно обмежена
Ну у нас. поліція з АКСУ. Це теж зменшений. ТЦК з чим ходить не пригадаю.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2474 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Пон 22 кві, 2024 09:11
Hotab написав: Letusrock написав:Президент Володимир Зеленський заявив, що ухвалення допомоги від США дасть Україні можливість перемогти у війні.
шо, опять? (с)
Ви вже не бажаєте з Максимом Зарецьким місцями помінятись?
всяко краще ризикувати життям патрулюючи рідну область, а не сидячи в окопі десь за 1000 км в невідомому місці
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 22 кві, 2024 09:13
Hotab написав:ТЦК з чим ходить не пригадаю.
ТЦК ходить не менше чим по троє, а в особо сумнівних р-нах по 6-ро. бо легко можуть хапнути за незручні питання, задані не в зручному місці. ходять такі собі "потеряшки" ..... дорогу на Бахмут шукають
-
Goodman
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 22 кві, 2024 09:16
Letusrock написав:всяко краще ризикувати життям патрулюючи рідну область,
можу скинути "патрулювання" , тусуються на заправці ОККО, п"ють кави і виловлюють тих, хто заїде під "кірпіч" зі сторони виїзду заправки, бо організація руху авто якось по-дебільному.
-
Goodman
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 22 кві, 2024 10:06
Шановні форумчани, поділіться своїми думками в коментарях під матеріалом👇Електронні повістки: чи передбачені вони новим законом про мобілізаціюЯк вважаєте, електронним повісткам все ж бути?
-
Модератор
-
- Модератор Форуму
-
- Подякував: 79 раз.
- Подякували: 437 раз.
-
-
Профіль
-
-